Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉRKEZIK AZ ETO FC GYŐR

ÉRKEZIK AZ ETO FC GYŐR

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Sűrű hónap elé néz csapatunk, hiszen a Merkantil Bank Ligában hat mérkőzést játszunk október hónapban, illetve egy MOL Magyar Kupa találkozóval is kiegészült a program. A Kolorcity Kazincbarcika az előttünk álló egy hétben háromszor lép pályára, holnap az ETO FC Győrt fogadjunk, szerdán a Szombathelyi Haladás vendégei leszünk, illetve a következő hét vasárnapján ismét hazai mérkőzést játszunk, akkor a BFC Siófok lesz a vendégünk.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Az NB2-es csapatok egy hosszabb szünetet tudhatnak maguk mögött a bajnokságban, hiszen a nyolcadik fordulót három hete vasárnap rendezték meg a Merkantil Bank Ligában. Azonban ez az időszak sem pihenéssel telt, hiszen szeptember 17-én a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában a szintén másodosztályú Kozármisleny ellen vívtuk ki a legjobb harminckét csapat között való szereplés jogát, múlt hét pénteken pedig egy remek iramú edzőmérkőzést játszottunk az NB1-es Mezőkövesd Zsóry FC ellen.
A Kazincbarcika holnap már kilencedik NB2-es mérkőzését játssza, az elmúlt nyolc fordulóban tizenöt pontot gyűjtve a tabella ötödik helyén állunk, pontazonossággal előz meg minket a feljutásra pályázó DVTK, illetve egy egység lemaradással követ holnapi vendégünk az ETO FC Győr. Csapatunk öt győzelmet és három vereséget tudhat magáénak, érdekesség, hogy hazai pályán még veretlenek vagyunk és ezt a sorozatot holnap is mindenképp folytatni szeretnénk.
Az első fordulóban Szemere Balázs és Ur László góljaival hazai pályán győztük le a Dorogot, majd Békéscsabán egy rövidzárlat következett és így szenvedtünk vereséget, amit a Budafok ellen ki is javítottunk és újabb három pontot tartottunk itthon. Ezután az első hétközi fordulóban Mosonmagyaróváron talált be Székely Dávid és Takács Tamás, amire a hazaiak csak egy góllal tudtak válaszolni, így ott első és ezidáig egyetlennek számító idegenbeli győzelmünket is elkönyvelhettük. A Kolorcity Kazincbarcika az ötödik fordulóban sem rontott, a Kozármisleny ellen Ádám Ferenc szerzett egy gólt a mérkőzés hajrájában és újabb értékes három ponttal gazdagította csapatunkat. A hatodik fordulóban a megyei rivális otthonában egy a mérkőzés utolsó tíz percében lőtt góllal tartotta otthon a DVTK  a három pontot, a találkozó egészén remekül játszó Kazincbarcika ellen. A diósgyőri vereséget is hamar magunk mögött tudhattuk, hiszen a hetedik fordulóban a Kolorcity Arénában Pálinkás Gergő góljával és egy Süttő Attila által értékesített büntetővel újabb győzelemmel örvendeztettük meg hazai közönségünket. A Nyíregyháza elleni utolsó bajnokinkon viszont nem jött ki jól a lépés, vendéglátóink négy gólos előnyre tettek szert és hiába Puska Péter és Laczkó Milán szépítő találatai pontot nem sikerült Sényőn szereznünk.
Holnap csapatunk célja ismét nem más, mint a győzelem, ezt játékosunk Ádám Ferenc is megerősítette nyilatkozatában:

"Nehéz mérkőzésre számítok egy jó csapat ellen nagyon szervezettek és előre felé gyorsak. Úgy gondolom mi felkészültünk, nagyon jól edzett a csapat a héten és mindenki győzni szeretne. Szeretnénk itthon tartani a három pontot jó játékkal gólokkal megörvendeztetni a szurkolóinkat és persze megtartani a jó hazai mérlegünket."

ETO FC GYŐR


Az idei szezont a Nyíregyháza elleni győzelemmel kezdték, melyet a Szeged ellen otthon elszenvedett, illetve egy szombathelyi vereség követtek. Az ETO a negyedik fordulóban Bencze Márk, Borsos Filip, Babati Benjámin és Benczenleitner Barna góljaival 4-1-re legyőzte a Siófokot, ötödik bajnokijukon gól nélküli döntetlent követően osztozkodtak a pontokon a Soroksárral, majd Papp Milán és Kovács István találatainak köszönhetően otthon tartották a három pontot a Tiszakécske ellen. Holnapi vendégeinknek a szünetet megelőző két fordulóban nem sok babér termett, hiszen sem az Ajka, sem a PMFC ellen nem sikerült pontot szerezniük. Az ETO FC Győr nyolc bajnoki fordulót követően négy győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel tizenhárom pontot gyűjtött, mellyel a tabella hatodik helyén követnek minket. A Győr keretét második szezonban erősíti egyébként a korábban Kazincbarcikán futballozó Toma György is.
A holnapi mérkőzés nem ígérkezik könnyűnek, ahogy az NB2-es bajnokságban egyik találkozó sem mondható annak, így gondolja ezt vezetőedzőnk Varga Attila is:

"A Győr egy konszolidált csapattá vált ebben az évben, dinamikusabban játszik, mint a múltban. Nehéz nagyon megbontani őket, fiatal, ambíciózus csapat remek adottságú korosztályos válogatottakkal! Úgy gondolom, hogy ebben a szezonban a Győr nagyon kompaktan és nagyon erőteljesen tud játszani ! Biztosan mindkét csapat győzelemre fog játszani!
A győzelem olyan szempontból is jó lenne, hogy segít a fiúkat a helyes úton tartani a következő heti sorozat terhelésre!"

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A holnapi hazai mérkőzésünkre elővételben vasárnap 14:00-ig online a LINK-re kattintva is megvásárolhatják jegyeiket, ha erre nincs lehetőségük természetesen a helyszínen is megválthatják azokat. A találkozót megelőzően egy órával, azaz 16:00-kor nyitnak a jegypénztárak, valamint a kapunyitás is ebben az időpontban történik meg. Kérjük a szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben, így elkerülhetik a pénztár előtt már többször is kialakult sorban állást! Az idei szezonban az elővételes és a helyszíni jegyárak között nincsen különbség, a teljes árú belépő 1500 forintba kerül, a kedvezményes jegy pedig 1000 forint, utóbbit a diák, a nyugdíjas és mozgáskorlátozott szurkolóink vásárolhatják meg. 

Az ETO FC Győr elleni találkozót Nagy Norbert vezeti majd, asszisztensei Szilágyi Norbert és Tőkés Róbert lesznek, a tartalék játékvezetőként pedig Tóth Tamás lesz jelen. A mérkőzésről honlapunkon élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk és közösségi média felületeinken is informálódhatnak majd az aktuális állásról, illetve a vendégcsapat élőben streameli majd a meccset.
 

Merkantil Bank Liga 9. forduló
2022. OKTÓBER 02. 17:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - ETO FC GYŐR

A KILENCEDIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga kilencedik fordulójában minden mérkőzést holnap rendeznek meg. A húsz NB2-es csapaból nyolc lép pályára 15:00-tól, illetve hat találkozón hangzik majd el 17:00-kor  a kezdést jelző sípszó. A párosítások a következőek:

2022. október 02.
15:00
GYIRMÓT FC GYŐR NYÍREGYHÁZA 
SPARTACUS FC
2022. október 02.
15:00
DOROGI FC HR-RENT
KOZÁRMISLENY
2022. október 02.
15:00
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
CREDOBUS 
MOSONMAGYARÓVÁR
2022. október 02. 
15:00
SZENTLŐRINC DVTK
2022. október 02.
17:00
MTK BUDAPEST AQVITAL FC CSÁKVÁR
2022. október 02.
17:00
KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
ETO FC GYŐR
2022. október 02.
17:00
PMFC SZOMBATHELYI
HALADÁS
2022. október 02.
17:00
FC AJKA BFC SIÓFOK
2022. október 02.
17:00
TISZAKÉCSEI LC SOROKSÁR SC
2022. október 02.
17:00
SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA
BUDAFOKI MTE

 

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk