Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/DÖNTETLEN A GYŐR ELLEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

DÖNTETLEN A GYŐR ELLEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Csapatunk a Merkantil Bank Liga kilencedik fordulójában hazai pályán látta vendégül az ETO FC Győr csapatát. A találkozót megelőzően a Kolorcity Kazincbarcika SC célja egyértelmű volt, szerettük volna megőrizni hibátlan hazai mutatónkat, ami végül egy döntetlennel sikerült is.
A mérkőzés elején több veszélyes helyzete adódott vendégeinknek, azonban ezek befejezésébe rendre hiba csúszott, valamint a barcikai védelem hatástalanítani tudta a próbálkozásokat. A szünetet követően változott a játék képe, a második félidő elejétől igyekezett a Kazincbarcika dominálni, majd ebben egy kiállítás is segítette csapatunkat, hiszen a korábban nálunk futballozó Toma Györgynek két sárga lap után villant a piros, így a hetvenedik perctől emberelőnyben játszottunk. Az utolsó húsz percben megnövekedett a helyzeteink száma, Pálinkás és Laczkó is igyekeztek megszerezni számunkra a vezetést, azonban a találkozón remekül védő győri kapus számos bravúrt mutatott be, így részben Fadgyasnak köszönhetően egy gól nélküli döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Varga Attila:

"Számunkra ez egy jó eredmény, mert a csapat teljesítménye rendben volt, még akkor is ha a Győr többet kezdeményezett a kiállításig és voltak nehézségeink. Egy gyors, tempós és nagyon jó játékot játszó csapat ellen játszottunk, nyilván a kiállítás átírta a forgatókönyvet. Emberelőnyben sokkal bátrabban kezdtünk el futballozni és úgy gondolom, hogy a Győr kapusa meccsbe tartotta a Győrt, addig ők is eldönthették volna a mérkőzést a saját javukra, de a kiállítás után négy nagyon komoly ziccert védett ki Fadgyas, ezért és semmi másért igazságos a döntetlen."

Tímár Krisztián:

"Azt gondolom, hogy az első félidőben szép fokozatosan átvettük az irányítást a mérkőzés alatt, ezt a kiállításig sikerült is kontroll alatt tartani. A kiállítás után mássá alakult a mérkőzés, de büszke vagyok a csapatra, mert egy másik arcát is megmutatta, nagyon nagyot küzdöttek a fiúk a kiállítás után, a védelem és Fadgyas Tamás a kapuban is extra teljesítményt nyújtott. Azt gondolom, hogyha kicsit az ellenfél felé növünk és ott vannak a helyzeteink korábban el kell döntenünk a mérkőzést, a góllövéssel továbbra is hadilábon állunk viszont örülök annak, hogy hátul sikerült nullára lehozni és összességében egy értékes egy pontnak tartom ezt az idegenben szerzett döntetlent."

Merkantil Bank Liga 9. forduló
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - ETO FC GYŐR 0-0 (félidőben: 0-0)
Gólszerzők: -
Sárga lapok: Nagy János 34', Süttő Attila 49', Kállai Zalán 57', Pálinkás Gergő 68', Ur László 80' illetve Kiss Bence 28', Csonka Bonifác 81', Fadgyas Tamás 91'
Kiállítva: Toma György 70'

  KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC    ETO FC GYŐR
31 MEGYERI II GÁBOR 1 FADGYAS TAMÁS
4 SZEMERE BALÁZS (Kállai Zalán 46')  4 CSONKA BONIFÁC
6 HEIL VALTER 5 CSINGER MÁRK (C)
7 ÁDÁM FERENC (Laczkó Milán 78') 6 PAPP MILÁN
8 NAGY JÁNOS 10 BABATI BENJÁMIN (Kiss Bence 8') 
11 PÁLINKÁS GERGŐ 11 ÓVÁRI ZSOLT (Tuboly Máté 72')
14 CSATÁRI GERGŐ 22 TOMA GYÖRGY
15 SZÉKELY KRISZTIÁN (Székely Dávid 78')  25 KOVÁCS ISTVÁN (Kiss Máté 72')
16 SÜTTŐ ATTILA 27 VITÁLIS MILÁN (Priskin Tamás 64')
21 UR LÁSZLÓ (C) 44 BENCZENLEITNER BARNA 
24 LIPPAI TIBOR 90 KOVÁCS KRISZTIÁN
Cserék: Cserék:
1 MEGYERI GÁBOR 12 RUISZ BARNABÁS
2 HLEBA TAMÁS 7 BENCZE MÁRK
10 SZABÓ BALÁZS 15 FODOR FERENC
12  KOVÁCS DOMINIK 20 TUBOLY MÁTÉ (Óvári Zsolt 72')
13 DVORSCHÁK GÁBOR 23 KISS BALÁZS
19 PUSKA PÉTER 30 PRISKIN TAMÁS (Vitális Milán 64')
20 LACZKÓ MILÁN (Ádám Ferenc 78') 68 KISS BENCE (Babati Benjámin 8') 
22 SZÉKELY DÁVID (Székely Krisztián 78') 91  KISS MÁTÉ (Kovács István 72') 
23 SZEKSZÁRDI TAMÁS 92 BACSA PATRIK
28 BENKŐ PÉTER    
32 KÁLLAI ZALÁN (Szemere Balázs 46')    
Vezetőedző: Vezetőedző:
VARGA ATTILA TÍMÁR KRISZTIÁN

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix