Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A GYIRMÓT VENDÉGEKÉNT FOLYTATJUK

A GYIRMÓT VENDÉGEKÉNT FOLYTATJUK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Az újabb válogatott szünetet megelőzően idegenben zárjuk ezt az igazán sűrű hetet. A vasárnapi Pécs, majd a szerdai Szeged elleni hazai bajnokikat követően holnap 13:00-tól a tavaly még első osztályban versengő Gyirmót FC Győr otthonában bizonyíthatunk.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Ahogy az elmúlt hetekben, így holnap sem vár könnyű mérkőzés csapatunkra. Vasárnap kora délután ugyanis a még a feljutásra is esélyes Gyirmót FC Győr vendégei leszünk. A nyolcadik fordulóig bezárólag ugyan tizenöt pontot gyűjtöttünk a Dorog, a Budafok, a Mosonmagyaróvár, a Kozármisleny és a Csákvár legyőzésével és csak Békéscsabán, Diósgyőrben, illetve a Nyíregyháza otthonában nem tudtuk bajnoki egységeink számát szaporítani. Viszont ezt követően az októberben lejátszott hat mérkőzésünkön csupán három pontot szereztünk. A múlt hónapot a Győr elleni döntetlennel kezdtük, amit három vesztes meccs követett a Szombathely, a Siófok és a Soroksár csapatai ellen, majd ikszeltünk a Tiszakécskével és az Ajkával. A novemberünk is egy döntetlennel indult, vasárnap a PMFC-vel osztozkodtunk a pontokon, majd szerdán a Szeged elleni vereséggel folytatódott pechszériánk.
Csapatunk egyébként tizenhat fordulót követően tizenkilenc pontot gyűjtve a tabella tizenötödik helyén áll. Minket ugyanennyi egységgel előz meg a Tiszakécske és az Ajka, de a tizedik pozícióban álló ETO FC Győrtől is csak három pontnyira vagyunk.
Játékosaink minden egyes mérkőzésen úgy lépnek pályára, hogy mostani rossz sorozatunkat lezárják, így lesz ez holnap Gyirmóton is. Nem gondolja ezt másként Hleba Tamás sem:

"Sűrű hét áll mögöttünk. A Pécs ellen jó játékkal majdnem sikerült megszereznünk a győzelmet, de sajnos be kellett érnünk egy ponttal. Szerintem szerdán a Szeged ellen is rendben volt a játék, viszont azon a mérkőzésen sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna. Nem sikerült semmi sem és kis túlzással az ellenfél két komolyabb lehetőségből kettőt ki is hasznát, igy elvesztettük azt a meccset. Ennek tudatában Gyirmótra győzelmi szándékkal utazunk. Elsősorban azért, hogy végre megszakadjon ez a negativ szériánk, másrészt pedig, hogy feljebb lépjünk a tabellán, hiszen ez a csapat jóval többre hivatott, ehhez pedig a Gyirmót elleni három pontra nagy szükségünk van"

GYIRMÓT FC GYŐR

A tavalyi kiesést követően azonban holnapi vendéglátóink a mielőbbi visszajutást tűzték ki célként. Ennek megfelelően a Gyirmót nagyon jól is szerepel az idei évben. A Csertői Aurél által irányított csapat nyolc győzelemmel (Szentlőrinc, Dorogi FC, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, ETO FC Győr, BFC Siófok, Tiszakécskei LC), három döntetlennel (Budafoki MTE, Soroksár SC, PMFC) és öt vereséggel (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, FC Ajka ) huszonhét pontot gyűjtött, mellyel jelenleg a tabella ötödik pozícióját foglalják el. Őket egy egységgel többet gyűjtve előzi meg a Szeged, a harmadik helyen álló MTK harminc pontos, illetve a feljutó pozíciókban a PMFC harminckét ponttal, a DVTK pedig a tabella élén harmincnégy ponttal áll.


MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A hazai csapat tájékoztatása szerint a Gyirmót FC Győr bajnoki mérkőzéseire a hazai és a vendég belépők ára megegyezik. A normál árú jegy 1000 forintba kerül, a kedvezményes diák, nyugdíjas belépő pedig 500 forint. A mérkőzést 6 év alatti gyermekek regisztrációs jeggyel jelképes áron, öt forintért tekinthetik meg. A találkozóra a jegymester.hu-n LINK-re kattintva elővételben is megvásárolhatóak a belépők. Az ALCUFER Stadion helyszíni jegypénztárai a meccs kezdését megelőzően másfél órával, azaz holnap 11:30-kor nyitnak.


 

A Gyirmót FC Győr - Kolorcity Kazincbarcika SC találkozót Bogár Gergő vezeti majd, asszisztensei Huszár Balázs és Ország Péter lesznek, tartalék játékvezetőként pedig Gaál Ákos lesz jelen.
Honlapunkon a mérkőzés napján rendszerint jelentkezünk élő szöveges tudósítással, de a hazaiak jóvoltából élő streamen is nézhetik azt, melynek linkjét természetesen Facebookon és itt is megosztjuk majd
 

Merkantil Bank Liga 17. forduló
2022. NOVEMBER 13. 13:00
GYIRMÓT FC GYŐR - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC


A TIZENHETEDIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga tizenhetedik fordulójában kivétel nélkül minden mérkőzést vasárnap rendeznek meg. Hét találkozó, köztük a Gyirmót FC Győr - Kolorcity Kazincbarcika SC kezdődik majd 13:00-kor, valamint három meccsen hangzik el holnap 15:00-kor a kezdést jelző sípszó.
A forduló párosításai a következőek:

2022. november 13.
13:00
MTK BUDAPEST PMFC
2022. november 13.
13:00
GYIRMÓT FC GYŐR KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC
2022. november 13.
13:00
CREDOBUS
MOSONMAGYARÓVÁR
SZOMBATHELYI
HALADÁS 
2022. november 13.
13:00
BUDAFOKI MTE BFC SIÓFOK
2022. november 13. 
13:00
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
SOROKSÁR SC
2022. november 13. 
13:00
DOROGI FC TISZAKÉCSKEI LC
2022. november 13.
13:00
SZENTLŐRINC FC AJKA
2022. november 13.
15:00
DVTK NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
2022. november 13.
15:00
HR-RENT
KOZÁRMISLENY
ETO FC GYŐR
2022. november 13.
15:00
SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA
AQVITAL FC CSÁKVÁR 

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk