Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: GYIRMÓT FC GYŐR - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: GYIRMÓT FC GYŐR - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

VÉGEREDMÉNY: GYIRMÓT FC GYŐR - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 3-0

2. FÉLIDŐ

90+2. PERC: Süttő Attila szabadrúgását is fogja Hársfalvi és ezzel véget is ér a találkozó.

90+1. PERC: Takács kerül helyzetbe, Hársfalvi András véd.

90. PERC: A mérkőzés végén két perc a hosszabbítás.

89. PERC: Szépen kidolgozott hazai helyzetet követően Székely Krisztián szabadít fel kapunk előtt.

86. PERC: Az utolsó gyirmóti csere következik, 29-es Erdei Milán helyett 27-es Bagó Bálint kap lehetőséget

85. PERC: Újabb hazai lehetőség, Soltész kap jó labdát a tizenhatosunkon belül és lövi azt kapura, ezúttal a felsőléc felett száll el a játékszer.

83. PERC: Herjeczki Kristóf szólózik, több cselt is bemutatva lövi távolról Megyeri II kapujára a labdát, mellé.

80. PERC: Hazai csere következik, 17-es Simon András helyén 11-es számmal Herjeczki Kristóf folytatja a játékot.

66. PERC: Varga Attila is három ponton változtat csapatunk összeállításán. A pályát 22-es Székely Dávid, 11-es Pálinkás Gergő és 20-as Laczkó Milán hagyják el. Helyettük 19-essel Puska Péter, 28-assal Benkő Péter és 9-essel Takács Tamás érkeznek.

65. PERC: Hármas cserét hajt végre a Gyirmót, 70-es Medgyes Zoltán helyett 7-es Soltész Dominik lép pályára, 38-as Vass Ádámot 20-as Kovács Dominik váltja, valamint 8-as Nagy Patrik helyett a korábban Kazincbarcikán is futballozó Berk István érkezik 14-es számmal.

65. PERC: Laczkó Milánnak villan a sárga lap.

63. PERC: Itt a harmadik hazai találat is. Egy gyirmóti szabadrúgást követeőn nagy a kavarodás a kapunk előtt. A labda vélhetően Székely Dávid fejéről pattan Megyeri II kapujába, Székely Krisztián ugyan mentene a gólvonalról, azonban lemarad a játékszerről. GYIRMÓT FC GYŐR - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 3-0

57. PERC: Medgyes helyzetbe kerülését Hleba akadályozza meg.

54. PERC: Nagy Patrik végez el szögletet, melyet követően Csörgő Viktor fejelne kapura a barcikai védők sűrűjében, fölé.

53. PERC: A hazaiak 70-es számú játékosa, Medgyes Zoltán kap sárga lapos figyelmeztetést.

53. PERC: Kontrából indul meg a Gyirmót, a szépen felépített támadás végén Megyeri II véd.

51. PERC: Újabb helyzet Laczkó neve melett, a labda ezúttal is elkerüli a hazai kaput.

49. PERC: Az imént megítélt tizenegyes elvégzéséhez maga a sértett készülődik, Hársfalvi véd, így egyelőre nem sikerül szépítenünk.

48. PERC: Laczkó Milánt buktatják a hazai tizenhatoson belül, a játékveztő ezúttal sípjába fúj és a büntetőpontra mutat.

46. PERC: Barcikai cserével indul a második félidő, 24-es Lippai Tibort 16-os Süttő Attila váltja.


1. FÉLIDŐ

45+4. PERC: Simon András és Kovács Milán találataival két gólos hazai vezetéssel ér véget az első játékrész.

45+3. PERC: Itt a második hazai találat is, melyet Kovács Milán neve mellett jegyzünk. Nagy Patrik adja be a labdát a középen helyezkedő Erdeinek, aki visszagurítja azt és Kovács egy kis igazítást követően kapura is lövi azt. GYIRMÓT FC GYŐR - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 2-0

45+1. PERC: Gyirmóti szögletet követően Megyeri üti ki a labdát. A kipattanót visszajátszák a hazaiak, Polgár közeli lövése azonban a kapu fölött száll el.

45. PERC: Az első játékrész végén négy perc a hosszabbítás.

43. PERC: A mérkőzés első sárga lapja nekünk villan fel, csapatunk 14-es számú játékosa, Csatári Gergő kapja azt.

42. PERC: Ismét Medgyes, ezúttal lemaradnak védőink a gyirmótiak 70-es számú játékosáról és Megyeri II érkezik ki remek ütemben kapujából, ezzel hatástalanítva az egyébként nem veszélytelen helyzetet.

42. PERC: Laczkó Milán körülbelül tizenhat méterről próbálkozik, a labdát nemcsak Hársfalvi, de a hazai kapu fölött is átemeli.

41. PERC: Medgyes kerül helyzetbe, több cselt követően szélről érkező lövése a kapunk mellett száll el.

40. PERC: Székely Krisztián bedobását követően Pálinkás csúsztatja fejjel a labdát, amit Hársfalvi húz le.

36. PERC: Kényszerű csere a nálunk, mégpedig kapus fronton. Az imént megsérült 1-es Megyeri Gábort 31-es számmal Megyeri II Gábor vátja.

32. PERC: A gólt követően Megyeri Gábor marad a földön, érkezik is hozzá az ápolószemélyzet.

31. PERC: Megszerzi a vezetést a hazai együttes. Simon András lő laposan a jobb alsó sarokba, Megyerinek esélye sincs védeni. GYIRMÓT FC GYŐR - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 1-0

29. PERC: Edei Milán ugrik ki jó ütemben, szélről beadásra nincs érkező a másik oldalon, a labdát Csatári Gergő fejeli ki.

21. PERC: Medgyes egy cselt követően szélről, körülbelül nyolc méterről lő a kapunk fölé.

19. PERC: Egy távoli lövés Ádám Ferenctől, a labda a gyirmóti kapu felett száll el.

17. PERC: Ádám Ferenc szögletét követően a kezezés miatt reklamált büntető elmarad. Bogár Gergő játékvezető sípja néma marad

15. PERC: Laczkó Milán a gyirmóti tizenhatoson belül már földön fekve küzd a labdáért, azonban komolyabb helyzet nem alakul ki a hazai kapu előtt.

13. PERC: Áll a játék, az iménti szituációt követően Hleba Tamáshoz érkezik az ápolószemélyzet. Játékosunk egy gyors mezcserét követően folytatja a játékot, Hleba Tamás 30-as számmal játszik a mérkőzés további részében.

12. PERC: Az újabb gyirmóti szögletet 8-as Nagy Patrik végzi el, beadását követően nagy a kavarodás a kapunk előtt, a labda végül a hazaiakról pattan ki.

12. PERC: A hazaiak a középpályáról indulnak, a labdát a jó ütemben érkező Simon kapja a tizenhatosunk vonalánál, aki ezúttal lövéssel próbálkozik. Megyeri véd, majd a kipattanót Székely fejeli ki.

5. PERC: Újabb gyirmóti szöglet, melyet Nagy Patrik végez el, a labdáért csapatkapitányunk Ur László emelkedik a magasba és fejeli ki azt a tizenhatosunkon kívülre.

3. PERC: A kis szögletet követően Simon ismét fejjel próbálkozik, Megyerinek kell védenie.

2. PERC: A mérkőzés első helyzete a hazaiaké, Medgyes beadását követően Simon fejelne kapunkra, szögletre sikerül mentenünk.

1. PERC: Elkezdődött a mai mérkőzés. A Gyirmót FC Győr tiszta sárgában, a Kazincbarcika pedig fehér szerelésben lépett pályára.


Tizenhetedik fordulójához érkezett az idei NB2-es bajnokság. Csapatunk ma 13:00-tól a tavaly még az első osztályban szereplő Gyirmót FC Győr otthonában bizonyíthat.
A mai mérkőzés kezdetét megelőzően tekintsünk kicsit vissza a két együttes közös múltjára, hiszen már nyolcadik alkalommal találkozunk vendéglátóinkkal.

  • 2017/18-as szezon kilencedik fordulójában léptünk először pályára a Gyirmót FC Győr ellen, ekkor idegenben Takács Péter nyolcvanadik percben szerzett találatának köszönhetően szereztük meg a három pontot. A tavaszi mérkőzésen azonban már mi húztuk a rövidebbet. Hiába vezettünk a félidőben Kanalos Tony és Heil Valter góljainak köszönhetően 2:1-re, a végeredményt jelző tábla a kilencven perc eltelte után Szalánszki Gergő, Paku Roland és Lázár Patrik találatai után 2-3-as eredményt mutatott.
  • A következő szezonban (2018/2019) sem jártunk több sikerrel ellenük, hiszen ősszel hazai pályán 1-4-re vertek minket, majd a huszonhetedik fordulóban a Szarka Ákos neve mellett jegyzett egyetlen góllal maradtunk alul.
  • 2019/2020-as csonka idényben csak egy mérkőzést játszottunk holnapi vendéglátóink ellen, ekkor a putnoki Várady Béla Sportközpontban Présinger Ádám góljára Lukács Raymond válaszolt, azonban Heffler Norbert nyolcvanegyedik percben szerzett találatát követően már nem tudtunk egyenlíteni, így a Gyirmót utazhatott haza a három ponttal.
  • 2020/2021-es bajnokság őszén szintén nem nekünk kedvezett a szerencse, hiszen a tizennyolcadik fordulóban rendezett találkozón Major Martin már a második percben betalált Horváth kapujába. Fótyik Dominik a huszonnegyedik percben egyenlített egy büntetőből, azonban a második játékrészben Hudák Dávid állította be a 2-1-es végeredményt. Tavasszal pedig már mint kiesőjelöltek találkoztunk a feljutásért versengő gyirmótiakkal. A harminchetedik fordulóban Lencse büntetőjére Korbély Kristóf válaszolt, viszont  Heffler a nyolcvannyolcadik percben a Gyirmót javára döntötte el a pontok és a Kazincbarcika sorsát. 

A fentiek ismeretében tehát a mérleg nyelve a Gyirmót felé billen, de ez nem jelenti azt, hogy ma is ők örülhetnek majd. 
A Gyirmót FC Győr - Kolorcity Kazincbarcika SC találkozót Bogár Gergő vezeti, asszisztensei Huszár Balázs és Ország Péter, tartalék játékvezetőként pedig Gaál Ákos van jelen.
A mai mérkőzés a LINK-re kattintva a Gyirmót FC Győr YouTube csatornáján élő online streamen és szöveges tudósításunkban egyaránt nyomon követketik. HAJRÁ BARCIKA!
A két csapat összeállítása pedig a következő:

GYIRMÓT FC GYŐR  KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 
51 HÁRSFALVI ANDRÁS 1 MEGYERI GÁBOR
8 NAGY PATRIK (C) 2 HLEBA TAMÁS
15 MAJOR MARTIN 4 SZEMERE BALÁZS
17   SIMON ANDRÁS  7 ÁDÁM FERENC
18 HAJDÚ ÁDÁM 11 PÁLINKÁS GERGŐ
29 ERDEI MILÁN 14 CSATÁRI GERGŐ
33 POLGÁR KRISTÓF 15 SZÉKELY KRISZTIÁN
38 VASS ÁDÁM 20 LACZKÓ MILÁN
67 CSÖRGŐ VIKTOR 21 UR LÁSZLÓ (C)
70 MEDGYES ZOLTÁN 22 SZÉKELY DÁVID 
99 KOVÁCS MILÁN 24 LIPPAI TIBOR
Cserék: Cserék:
12 RUSÁK EDVÁRD 31 MEGYERI II GÁBOR
7 SOLTÉSZ DOMINIK 5 ARDAY DOMINIK
9 PETHŐ BENCE 6 HEIL VALTER
11 HERJECZKI KRISTÓF  9 TAKÁCS TAMÁS
14 BERKI ISTVÁN 10 SZABÓ BALÁZS
20 KOVÁCS DOMINIK 12 KOVÁCS DOMINIK
23 KIRÁLY PATRIK 16 SÜTTŐ ATTILA
27 BAGÓ BÁLINT 17 KURDICS LEVENTE
39 HUDÁK DÁVID 19 PUSKA PÉTER
77 NAHIRNIJ ARTEM 28 BENKŐ PÉTER
Vezetőedző: Vezetőedző:
CSERTŐI AURÉL VARGA ATTILA

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix