Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA: MEGYERI GÁBOR

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA: MEGYERI GÁBOR

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Vasárnap kora délután Dorogon zártuk a 2022-es évet. Csapatunknak nem volt könnyű dolga a Merkantil Bank Liga huszadik fordulójában, hiszen annak ellenére, hogy vendéglátóink a tabella utolsó helyét foglalják el, tisztában voltunk a találkozó nehézségével. Nem mellékes az sem, hogy számunkra is komoly tétje volt a pontok sorsának. Játékosaink ennek szellemében léptek pályára és egytől-egyig mindannyian a legjobb formájukban futballoztak. Az elmúlt hetekben már szinte csak bíztató jeleket láthattunk tőlük és mivel csapat szinten ezúttal is egységesek voltunk, így most egy győzelemmel gazdagodtunk. Nem volt hát könnyű dolga sportigazgatónknak a mérkőzés legjobbjának kiválasztásakor. Koszta Péter hosszas gondolkodás után két játékost is megnevezett. Az egyik a Dorog ellen bravúrt-bravúrra halmozó Megyeri Gábor volt, először vele készült interjúnkat olvashatják. Hamarosan pedig kiderül, ki volt a mezőny legjobbja.


Dorogon zártuk a 2022-es évet. A mérkőzést megelőzően sokáig kérdéses volt a találkozó megrendezése. Ez, vagy a pálya állapota megzavarta valamennyire a meccsnapi felkészüléseteket?

"Nyilván hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt a pálya minősége zavaró tényező, de úgy gondolom amennyire lehet jól alkalmazkodtunk egy ilyen pályához."

A Dorog egy nagyon korai góllal, egy bedobásból szerzett vezetést. Te, mint kapus hogyan láttad ezt a szituációt?

"Úgy gondolom, hogy senki sem ilyen kezdésre számított, de szerencsére nagyon jól reagáltunk a kapott gólra.  Hét perccel később sikerült is egyenlítenünk és megint kevés idő elteltével már a fordítás is meg volt. Utóbbi egy nagy lökés volt a csapatnak."

Számos bravúros védést mutattál be a végül barcikai győzelemmel zárult találkozón, így nem is meglepő, hogy te lettél a mérkőzés egyik legjobbja. Meg voltál elégedve a vasárnapi teljesítményeddel?

"Természetesen örülök, hogy hozzá tudtam tenni a győzelemhez és meg tudtam hálálni a Mester bizalmát."

Szokták mondani, minden jó, ha a vége jó. Ez ránk most hatványozottan igaz. Hogyan értékelnéd a Kolorcity Kazincbarcika SC őszi szezonját?

"Úgy gondolom, hogy a bajnokságot nagyon jól kezdtük, talán kicsit erőn felül is. Aztán jött egy hosszasabb nyeretlenségi széria, amiből már az utolsó négy-öt fordulóban kezdtünk kijönni, de a pontot az “i”-re a végen valahogy sosem sikerült feltenni, de úgy gondolom ez az utolsó meccs megfelelő zárása a fél szezonnak."

Nyáron érkeztél hozzánk, így releváns, hogy megkérdezzem, hogy érzed itt magad? Van e esetleg olyan pillanat, amire kifejezetten szívesen emlékszel vissza az elmúlt hónapokból?

"Teljesen jól érzem magam,viszonylag hamar sikerült beilleszkednem a csapatba és az öltözőbe is nagyon jó a hangulat."

Most pár hét pihenő jön és nagyon hamar újra munkához látunk majd, hogy felkészüljünk a tavaszi szezonra. Mivel fog telni a szünet?

"Megpróbálok minél több időt fordítani a kikapcsolódásra a családom és a barátaim társaságában"

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk