Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/JANUÁRI PROGRAM

JANUÁRI PROGRAM

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Mint az ismeretes NB2-es együttesünk a két ünnep között már megkezdte a közös munkát, de lassan minden csapatunk újra találkozik majd. A bajnokságok ugyan eltérő időpontokban rajtolnak, viszont sok pihenés senkinek sem jut a télen. Az ünnepeket követően újult lendülettel vágunk neki az új évnek, lássuk mi a KBSC januári programja.


NB2

A Kolorcity Kazincbarcika már gőzerővel készül a Merkantil Bank Liga tavaszi idényére. NB2-es csapatunk december 11-én Dorogon lépett utoljára pályára, majd egy extrán rövid szünetet követően 28-án már újra edzésbe is álltal játékosaink. A Varga Attila által irányított csapatunknak ugyanis négy hét áll rendelkezésére, hogy hatékonyan felkészüljön a január 29-én megrendezésre kerülő Békéscsaba elleni bajnokira. NB2-es együttesünk így addig többségében napi két tréningen vesz részt, de a program természetesen télen is kiegészült edzőmeccsekkel. A Merkantil Bank Liga huszonegyedik fordulója előtt még öt mérkőzést játszunk. Első felkészülési mérkőzésünket jövő héten szombaton játsszuk, Jászberényben lépünk pályára a szintén másodosztályú Dorog ellen. Amellett még négy edzőmeccs került a programba. Varga Attila vezetőedző kifejezett kérése volt, hogy technikai vezetőnk, Zabos Attila olyan ellenfeleket kössön le, akik ellen taktikai, technikai, fizikális, mentális és egyéb szempontból is gyakorolni, tanulni tudunk. Ennek szellemében többek között a szlovák Superliga középmezőnyében található Michalovce, a másodosztályú Trebisov, illetve a Mezőkövesd ellen is pályára lépünk.

Felkészülési mérkőzés 2023. január 7. 12:00 Kolorcity Kazincbarcika SC -
Dorogi FC
Helyszín: Jászberény, Sportpálya úti műfüves pálya
Felkészülési mérkőzés 2023. január 11.  13:00 Kolorcity Kazincbarcika - Nyíregyháza Spartacus FC Helyszín: KBSC sportcentrum műfüves pálya
Felkészülési mérkőzés 2023. január 14.  12:00 Kolorcity Kazincbarcika SC - Trebisov Helyszín: KBSC sportcentrum műfüves pálya
Felkészülési mérkőzés 2023. január 17.  12:00 Michalovce - 
Kolorcity Kazincbarcika SC
Helyszín: MFK Zemplin Michalovce, Nagymihály
Felkészülési mérkőzés 2023. január  22. Mezőkövesd Zsóry FC -
Kolorcity Kazincbarcika SC
Helyszín: Mezőkövesd stadion vagy edzőpálya
Merkantil Bank Liga
21. forduló
2023. január 29.  Kolorcity Kazincbarcika SC - 
Békéscsaba 1912 Előre
Helyszín: Kolorcity Aréna


 

BÁNHORVÁTI

Fiókcsapatunk is hamarosan munkához lát. A Mátyás József által irányított Bánhorváti január 17-én találkozik majd először idén közös edzésen. Nekik természetesen hosszabb pihenő jutott, hiszen a megye egyes bajnokság őszi idénye november 26-án zárult és a bajnoki rajt is csak február 25-én esedékes. A csapat az edzések mellett edzőmeccseken is részt vesz majd, melyből hat van tervben, ezekből kettő kerül megrendezésre januárban.

Felkészülési mérkőzés 2023. január 21. Bánhorváti -
Bőcs 
Helyszín: Kazincbarcika
Felkészülési mérkőzés 2023. január 28. Bánhorváti -
Sajószentpéter
Helyszín: Kazincbarcika

UTÁNPÓTLÁS

A KBSC utánpótlás csapatainak felső szekciója január második felében kezdi meg felkészülését a február közepén induló tavaszi szezonra. Az U19-es, U17-es és U15-ös csapatok a január 16-ával kezdődő héten találkoznak majd újra edzéseken és természetesen felkészülési mérkőzésekkel is kiegészül majd a programjuk. Utóbbiak szervezés alatt állnak, ezeket a pontos dátumok és ellenfelek ismeretében fogjuk majd közzé tenni. Illetve január végén lát majd munkához az U13-as és U12-es együttesünk, akik majd április elején kezdik meg a tavaszi pontvadászatot, így rájuk egy alapos felkészülési időszak vár majd.

NŐI SZAKÁG

Jövő héten  csapatunk női szekciója is munkához lát. Az U19-es, U16-os és U14-es leány együtteseink a hét első felében találkoznak majd újra, hogy a bajnokságok rajtjáig heti három-négy edzéssel készüljenek fel a tavaszi folytatásra. Természetesen NB2-es női csapatunk is hamarosan elkezdi a felkészülést, ők január 17-én találkoznak majd újra. Női és leány csapatunk felkészülési programjáról az edzőmérkőzések ismeretében adunk majd bővebb tájékoztatást.

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk