Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/GYŐZELEM A HARMADIK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEN

GYŐZELEM A HARMADIK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Sűrű hét van csapatunk mögött, hiszen az edzések mellett szerdán és ma is felkészülési mérkőzésen léptek pályára játékosaink. Ma 12:00-ás kezdéssel a szlovák 2. Ligában szereplő FK Slavoj Trebisov együttesét fogadtuk a műfüves edzőpályán. Csapatunk a mérkőzés egésze alatt dominált, ez mind játékban, mind az eredményben megmutatkozott. Vendégeink az első percekben alakítottak ki egy helyzetet, azonban ezt követően nem igazán voltak veszélyesek Megyeri II Gábor kapujára. Az első gólra sem kellett sokat várni, a tizenharmadik percben egy veszélyes támadást követően szögletre mentettek vendégeink, a sarokrúgást Kurdics végezte el, a jól kanyarodó labdába először Takács fejelt bele, ezt még blokkolták a Trebisov játékosai, a kipattanóra viszont Szekszárdi Milán csapott le, 1-0. Az első félidőben még egy góllal növeltük előnyünket, Takács Tamás tizenegyesből volt eredményes, 2-0.
A második félidő elején Nagy János megszerezte harmadik és egyben ezen a találkozón az utolsó találatunkat. Ebben a negyvenöt percben sem változott semmi a pályán, a Kazincbarcika továbbra is ellenfele fölé nőtt. A cserejátékosok mind jól szálltak be a mérkőzésbe, helyzeteink is szép számmal adódtak, viszont több gólt már nem szereztünk, de ígyis magabiztos győzelmet könyvelhettünk el.

Varga Attila értékelése:

"A hét elején nagyon kemény edzéseink voltak ez rányomta a bélyegét a szerdai mérkőzésünkre! Mára viszont sokat frissültünk okosan, extrán játszottunk és akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna! Ezúttal is köszönjük szurkolóinknak, hogy a hideg ellenére a szerdai és a mai mérkőzésen is ilyen szép számmal képviseltették magukat!"

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - FK SLAVOJ TREBISOV 3-0 (félidőben: 2-0)
Gólszerzők: Szekszárdi Milán, Takács Tamás (b.), Nagy János

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

Kolorcity Kazincbarcika SC: Megyeri II Gábor, Szemere Balázs, Ur László, Szekszárdi Milán, Süttő Attila, Nagy János, Hleba Tamás, Székely Dávid, Csatári Gergő, Kurdics Levente, Takács Tamás
Cserék: Zilahy Patrik, Székely Krisztián, Lippai Tibor, Heil Valter, Szabó Balázs, Benkő Péter, Pálinkás Gergő, Puska Péter, Mucsányi Márk, Filkóházi Dávid, Nagy Ákos
Megbízott edző Varga Attila távollétében: Simon László

FK Slavoj Trebisov: Ezekiel, Kolesár M., Matta, Jenat, Sydorenko, Slicho, Danko, Novák, Mokos, Kovalenko, Kojic.
Cserék: Dlubac, Pap, Ilinjo, Valko, Rusnák, Sitarcik, Kanuch, Attah
Vezetőedző: Sokoli Branislav

További híreink

BUDAFOKON A HUSZONKETTEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2023. febr 03. 16:00

A Merkantil Bank Liga huszonkettedik fordulójában a Budafok vendégeiként lépünk pályára vasárnap 14:00-tól.

RUTINOS TAMADÓT IGAZOLTUNK

Dátum: 2023. febr 02. 18:15

Bacsa Patrik személyében egy borsodi kötődésű, rutinos játékos csatlakozott keretünkhöz.

Két csapatunk teremtornázott Cigándon

Dátum: 2023. jan 31. 12:30

Hétvégén U9-es és U11-es korosztályaink csatlakoztak a XII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna mezőnyéhez Cigándon.

VERESÉG A BÉKÉSCSABA ELLEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉTRTÉKELÉSEK

Dátum: 2023. jan 29. 20:00

Csapatunk ma kora délután megkezdte a Merkantil Bank Liga tavaszi szezonját. A bajnokság huszonegyedik fordulójában a Békéscsaba ellen lépett pályára.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix