Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/VERESÉG A MICHALOVCE OTTHONÁBAN

VERESÉG A MICHALOVCE OTTHONÁBAN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Lassan elérkezünk a felkészülés végéhez, hiszen jövő héten már bajnoki találkozónak ad majd otthont a Kolorcity Aréna. Az elmúlt hetekben játékosaink napról-napra kemény edzéseken vettek részt, mely programot felkészülési mérkőzések egészítették ki. Ma délben sor is került utolsó előtti edzőmeccsünkre, amikor is egy igazán jó erőt képviselő ellenféllel találtuk szemben magunkat. Kora délután a szlovák élvonal nyolcadik helyén álló, MFK Zemplín Michalovce vendégeként léptünk pályára. A találkozó első félideje nem igazán bővelkedett izgalmakban, egy-egy szögletet, illetve veszélytelen támadást leszámítva veszélyes helyzetet nem láthattunk. Az osztálykülönbség ellenére csapatunk jól szállt be a mérkőzésbe, így a hazaiaknak sokáig nem is adódott lehetősége a gólszerzésre. A vezetést, ahogy a további két gólt is egy-egy hibánkat könyörtelenül kihasználva szerezték meg. A negyvenegyedik percben egy szabadrúgàst követő beívelés után az alapvonalról visszafejelt labdát a hazai csapatkapitány, Marjanovic juttatta Megyeri II kapujába, 1-0. Vezetésüket a hatvannegyedikben növelték ekkor, Janosik beadásából a jó ütemben érkező, Volanakis volt fejjel eredményes, 2-0. A harmadik gólra sem kellett sokat várni, két perccel később Janosik is betalált, ezzel beállítva a 3-0-ás végeredményt.
Vasárnap még egy felkészülési mérkőzés vár csapatunkra, akkor az NB1-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry FC vendégei leszünk 13:00-tól.

Varga Attila nyilatkozata:

"Egy első osztályú klub nem a mi szintünk, de sikerült agresszíven beszállnunk a játékba! Az első játékrészben jól játszottunk, majd két gólt kaptunk az ellenféltől. Több buta hibát is elkövettünk, amit egy ilyen szintű csapat könyörtelenül ki is használt!"

MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 3-0 (félidőben: 1-0)
Gólszerzők: Marjanovič 41', Volanakis 64',  L. Jánošík 66'

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

MFK Zemplín Michalovce: Kozhukhar, Kotula (Holp 68'), Marjanovič (D. Magda 46'), Volanakis, Ceklič (J. Sova 46'), M. Begala, Shimamura (Buhaj 68'), Peňa (I. Žofčák 46'), Petrík (L. Jánošík 46'), F. Vaško (Z. Záhradník 46'), T. Slebodník (N. Matta 68')
Vezetőedző: Norbert Hrnčár

Kolorcity Kazincbarcika SC: Megyeri II Gábor, Székely Krisztián (Nagy Ákos 78'), Szekszárdi Milán (Lippai Tibor 46'), Ur László, Süttő Attila (Szemere Balázs 58'), Szabó Balázs (Székely Dávid 58'), Nagy János (Heil Valter 78'), Csatári Gergő, Ádám Ferenc (Benkő Péter 78'), Kurdics Levente (Puska Péter 66'),Takács Tamás (Pálinkás Gergő 66')
Megbízott edző Varga Attila távollétében: Simon László

Kép forrása: https://mfkzemplin.sk/

További híreink

BUDAFOKON A HUSZONKETTEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2023. febr 03. 16:00

A Merkantil Bank Liga huszonkettedik fordulójában a Budafok vendégeiként lépünk pályára vasárnap 14:00-tól.

RUTINOS TAMADÓT IGAZOLTUNK

Dátum: 2023. febr 02. 18:15

Bacsa Patrik személyében egy borsodi kötődésű, rutinos játékos csatlakozott keretünkhöz.

Két csapatunk teremtornázott Cigándon

Dátum: 2023. jan 31. 12:30

Hétvégén U9-es és U11-es korosztályaink csatlakoztak a XII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna mezőnyéhez Cigándon.

VERESÉG A BÉKÉSCSABA ELLEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉTRTÉKELÉSEK

Dátum: 2023. jan 29. 20:00

Csapatunk ma kora délután megkezdte a Merkantil Bank Liga tavaszi szezonját. A bajnokság huszonegyedik fordulójában a Békéscsaba ellen lépett pályára.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix