Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KOVÁCS BENCE KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

KOVÁCS BENCE KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Tegnap még a MOL Fehérvár horvátországi edzőtáborában a szerbek ellen játszott, ma viszont már Kazincbarcikán mutatkozott be Kovács Bence, klubunk legújabb igazolása. A tizenkilenc éves, felvidéki születésű szlovák utánpótlás-válogatott a MOL Fehérvár FC-től érkezett kölcsönbe Kazincbarcikára a szezon végéig.


Bence 2017-ben került Magyarországra, az ETO FC Győr, majd a MOL Fehérvár korosztályos csapataiban nevelkedett. 2021-ben kapott profi szerződést Székesfehérváron, majd hamar a második csapat alapemberévé vált. A 2021/2022-es szezonban három ízben volt az élvonalbeli csapat tagja, illetve a Magyar Kupa sorozatban is szerepelt két alkalommal. A jelenlegi bajnoki évadban az NB1-es keret tagjaként pallérozódott; végig játszott és öt gólt rúgott a második csapatban, emellett pedig négy ízben az élvonalbeli csapatba nevezték a soros bajnoki fordulóra. 2022. novemberében mutatkozott be az NB I-ben, miközben iskolai tanulmányait is kiváló eredménnyel zárta. A MOL Fehérvár FC első csapatával végigdolgozta a téli alapozást, az összes felkészülési mérkőzésen játszott, s jó teljesítményt nyújtott. A két klub azért döntött a kölcsönadás mellett, hogy a fiatal, elsősorban belső középpályásként bevethető, tehetséges és szorgalmas játékos minél több és folyamatos játéklehetőséget kapjon.

Koszta Péter sportigazgató bízik benne, hogy az agilis, fiatal játékos hamar be tud majd illeszkedni, s a Kolorcity Kazincbarcika NB2-es felnőtt csapata kamatoztatni tudja Kovács Bence tehetségét és tudását.

A játékos ügyében az elvi megállapodás - mely hétfőn lép életbe - ma megköttetett, s várhatóan vasárnap, külön engedéllyel már be is mutatkozik a Mezőkövesd elleni felkészülési mérkőzésen.

További híreink

BUDAFOKON A HUSZONKETTEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2023. febr 03. 16:00

A Merkantil Bank Liga huszonkettedik fordulójában a Budafok vendégeiként lépünk pályára vasárnap 14:00-tól.

RUTINOS TAMADÓT IGAZOLTUNK

Dátum: 2023. febr 02. 18:15

Bacsa Patrik személyében egy borsodi kötődésű, rutinos játékos csatlakozott keretünkhöz.

Két csapatunk teremtornázott Cigándon

Dátum: 2023. jan 31. 12:30

Hétvégén U9-es és U11-es korosztályaink csatlakoztak a XII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna mezőnyéhez Cigándon.

VERESÉG A BÉKÉSCSABA ELLEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉTRTÉKELÉSEK

Dátum: 2023. jan 29. 20:00

Csapatunk ma kora délután megkezdte a Merkantil Bank Liga tavaszi szezonját. A bajnokság huszonegyedik fordulójában a Békéscsaba ellen lépett pályára.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix