Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/GYŐRBEN FOLYTATJUK

GYŐRBEN FOLYTATJUK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Huszonnyolcadik fordulójához érkezik az NB2-es bajnokság. A jövő heti válogatott szünetet megelőzően a Kolorcity Kazincbarcika SC holnap 15:00-tól az ETO FC Győr otthonában lép pályára.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk egy igazán jó szériát maga mögött tudva utazik a Győr elleni bajnokira. Az elmúlt négy fordulóban ugyanis tíz pontot gyűjtöttünk, mellyel már jócskán a kieső és osztályozós zónán kívül állunk a tabellán. A holnapi találkozóra a tizenkettedik helyről készülünk. Minket pontazonossággal előz meg a Tiszakécske, de a tizedik és kilencedik Soroksár és Budafok is csak egy-egy egységgel gyűjtöttek többet. A Kazincbarcika kilenc győzelemmel (Dorogi FC, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Dorogi FC, DVTK, Aqvital FC Csákvár), hét döntetlennel (ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC, MTK Budapest, Szentlőrinc, Nyíregyháza Spartacus FC) és tizenegy vereséggel (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár) harmincnégy pontot tudhat magáénak.
A Kolorcity Kazincbarcika SC a múlt heti Nyíregyháza elleni találkozót követően is folytatni kívánja jó sorozatát, erre vezetőedzőnk, Csábi József szerint holnap is megvan minden esélyünk. 

"Újabb nagy feladat áll előttünk, hiszen az ETO egy jó csapat, nagy ambíciókkal vágtak neki a bajnokságnak, nagyon stabil háttérrel rendelkeznek. Jó csapat, jó játékosok alkotják a keretet, sok fiatallal, ambiciózus és motivált csapatnak látom őket. A múlt heti pécsi győzelmük lendített is rajtuk. Mi felkészültünk, úgy érzem, hogyha azt a stabilitást és azt a játékot tudjuk folytatni, amit az elmúlt hetekben, akkor reményekkel utazunk Győrbe. Voltak a héten hátráltató tényezők a felkészülésünkben, a Nyíregyháza elleni mérkőzésen több kényszerű cserét kellett végrehajtani, ami kihatott a heti munkára. Ennek ellenére megfelelően felkészültünk a Győrből és állunk elébe a mérkőzésnek, szeretnénk folytatni azt a sorozatot, amit az elmúlt hetekben magunk mögött tudhatunk."

ETO FC GYŐR


Az ETO FC Győr az idei szezonban mondhatni kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt. A holnapi találkozó előtt a bajnoki tabella nyolcadik helyét foglalják el. Az ehhez szükséges harmincnyolc bajnoki egységet tíz győzelemmel (Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, Dorogi FC, Békéscsaba 1912 Előre, Nyíregyháza Spartacus FC, BFC Siófok, Tiszakécskei LC, PMFC), nyolc döntetlennel (Soroksár SC, Kolorcity Kazincbarcika SC, MTK Budapest, Szentlőrinc, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Soroksár SC) és kilenc vereséggel (Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Szombathelyi Haladás, PMFC, Gyirmót FC Győr, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, DVTK, Szombathelyi Haladás, FC Ajka) gyűjtötték össze. Holnapi vendéglátóinkat egyébként egy ponttal előzi meg a hetedik helyen a Szombathelyi Haladás, valamint három egységnyi lemaradással követi a kilencedik pozícióban a Budafoki MTE.

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A hazai csapat tájékoztatása szerint az ETO FC Győr mérkőzéseire a teljes árú belépő 1500 forintba kerül, a kedvezményes diák és nyugdíjas jegyet pedig a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával 750 forintért válthatják meg. Az ETO Stadion jegypénztárai a mérkőzést megelőzően kilencven perccel, azaz holnap 13:30-kor nyitnak, ahol jelenleg csak készpénzes fizetésre van lehetőség. A találkozót tizennégy áv alatti gyermekek ingyen látogathatják, nekik ehhez regisztrációs jegyre van szükségük.
A holnapi találkozót a hazai csapat hivatalos YouTube csatorjáján a LINK-re kattintva nézhetik élőben. Mi Facebook oldalunkon rendszerint jelentkezünk élő eredménykövetéssel, valamint honlapunkon élő szöveges tudósítást is olvashatnak majd szurkolóink.
A vasárnapi ETO FC Győr - Kolorcity Kazincbarcika SC találkozó játékvezetőjének Bogár Gergőt jelölte ki a Magyar Labdarúgó Szövetség, asszisztensei Kóbor Péter és Georgiou Theodoros, tartalékjátékvezetőként pedig Farkas Tibor lesz jelen.

A HUSZONNYOLCADIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga huszonnyolcadik fordulójában minden mérkőzére vasárnap kerül sor. Hét találkozót rendeznek 14:00-tól, illetve három meccsen hangzik el 15:00-kor a kezdést jelző sípszó.
A forduló párosításai a következőek:

2023. MÁRCIUS 19.
14:00
AQVITAL FC 
CSÁKVÁR
MTK BUDAPEST
2023. MÁRCIUS 19.
14:00
NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
GYIRMÓT FC GYŐR
2023. MÁRCIUS 19.
14:00
SZOMBATHELYI
HALADÁS
PMFC
2023. MÁRCIUS 19.
14:00
BFC SIÓFOK FC AJKA 
2023. MÁRCIUS 19.
14:00
SOROKSÁR SC TISZAKÉCSKEI LC
2023. MÁRCIUS 19.
14:00
CREDOBUS 
MOSONMAGYARÓVÁR
BÉKÉSCSABA
1912 ELŐRE
2023. MÁRCIUS 19.
14:00
BUDAFOKI MTE SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA
2023. MÁRCIUS 19.
15:00
ETO FC GYŐR KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
2023. MÁRCIUS 19. 
15:00
HR-RENT
KOZÁRMISLENY
DOROGI FC
2023. MÁRCIUS 19.
15:00
DVTK SZENTLŐRINC

További híreink

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Hat mérkőzés van vissza a Merkantil Bank Liga idei szezonjából

Dátum: 2024. ápr 17. 12:00

Ebből három meccset idegenben, hármat pedig a Kolorcity Arénában játszunk. Országjáró túránk következő állomása Tiszakécske lesz.

Botlott az ETO, előzött a Vasas, már az angyalföldi gárda áll a feljutó pozícióban

Dátum: 2024. ápr 16. 17:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 28. fordulójára.

Szoros vereség, féllábbal már az élvonalban a Nyíregyháza

Dátum: 2024. ápr 15. 10:00

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában az éllovas Nyíregyháza Spartacus FC-t fogadtuk.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk