Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉLŐ EREDMÉNYKÖVETÉS : KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE

ÉLŐ EREDMÉNYKÖVETÉS : KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Élő szöveges közvetítés

VÉGEREDMÉNY: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE 0-3

2. FÉLIDŐ

88. PERC: Jakab ügyesen veszi észre, hogy a vendégek kapusa kintebb áll, ezért a félpályáról lő kapura, azonban a labda centikkel amellett esik le.

81. PERC: Bal oldali beadást követően a középen egyedül maradó Kotula közelről lő Megyeri kapuába, ezzel háromre növeli a Michalovce vezetését. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE 0-3

78. PERC: Süttő Attila követ el súlyosnak ítélt szabálytalanságot a vendégek 13-as számú játékosa, Wisdom Kanu ellen, így a játékvezető piros lapot mutat fel neki. Emberhátrányban folytatjuk a mérkőzést.

75. PERC: 4-es Szemere Balázs helyett 30-assal Fejes Ádám folytatja a játékot.

69. PERC: A vendégek a középpályáról indulnak meg a labdával, a lövés jól kanyarodik, a gólvonalon Nagy Ákos ment.

65. PERC: Kettős csere a Kazincbarcikánál, a pályát 2-es Hleba Tamás és 8-as Nagy János hagyják el, helyettük 14-es Csatári Gergő és 12-es Kovács Bence folytatják a játékot.

57. PERC: A tizenhatosunknál veszítünk labdát, amit a vendégek 13-as számú játékosa Wisdom Kanu megszerezi azt és egy kis igazítást követően kilövi a barcikai kapu jobb felső sarkát. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE 0-2

54. PERC: Nagy Ákos bedobásával Süttőt keresi, aki Bacsának passzol, majd a jó ütemben érkező Székely Dávid lő kapura, fölé.

46. PERC: Az ellenfél második félidei összeállítása: Andrii Kozhukar, Zvonko Ceklic, Kristi Qose, Yushi Shimamura, Michael Ranko, Polydefkis Volanikis, Tibor Slebodnik, Filip Vasko, Jaroslav Holp, Juraj Kotula.

46. PERC: A szünetben számos cserét eszközölt vezetőedzőnk. A második félidőben Megyeri Gábor maradt a kapuban, a mezőnyből pedig Szemere, Hleba és Nagy János folytatják a játékot. Bacsa, Patrik Jakab Dávid, Nagy Ákos, Süttő  Attila, Székely Dávid, Székely Krisztián és Ur László pedig csereként érkeztek a játéktérre.


1. FÉLIDŐ

45. PERC: Hosszabbítás nélkül ér véget az első félidő.

44. PERC: Ádám Ferenc egy szép egyéni akció alatt több vendégjátékoson is átcselezi magát, a labdát Szabónak továbbítaná, azonban hozzá már nem jut el a játékszer.

36. PERC: Cserélnek a vendégek, 20-as Lukas Janisikot, 13-assal Wisdom Kanu váltja.

30. PERC: A mérkőzés elmúlt perceiben inkább mezőnyben folyik a játék, komolyabb helyzet egyik csapat előtt sem adódott.

20. PERC: Janosik félpályáról beívelt szabadrúgását Kurdics fejeli ki kapunk elől.

11. PERC: Egy szépen felépített akció után 14-es Issa Adekunie szerez vezetést az ellenfélnek. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE 0-1

5. PERC: Vendégeink 20-as számú játékosa, Lukas Janosik két szögletet is elvégez, azonban egyikből sem alakul ki helyzet Megyeri kapuja előtt.

2. PERC: Nagy János végez el szögletet, a labda jól kanyarodik a kapu előtt tömörülő barcikai játékosok felé. Először Takács fejel a játékszerbe, majd Heil és Szekszerdi előtt pattog az, de a vendégek felszabadítanak.

1. PERC: Elkezdődött a mai találkozó, vendégeink sárga-kék-sárgában, mi pedig fehér összeállításban léptünk pályára.


A mai edzőmérkőzésen a két csapat összeállítása a következő:

Kolorcity Kazincbarcika SC: Megyeri Gábor, Szemere Balázs, Szekszárdi Milán, Heil Valter, Lippai Tibor, Hleba Tamás, Nagy János, Kurdics Levente, Szabó Balázs, Ádám  Ferenc, Takács Tamás
Cserék: Zilahy Patrik, Bacsa Patrik, Csatári Gergő, Jakab Dávid, Nagy Ákos, Pálinkás Gergő, Süttő Attila, Székely Dávid, Székely Krisztián, Ur László, Fejes Ádám, Kovács Bence

MFK Zemplín Michalovce: Andrii Kozhukhar, Zvonko Ceklic, Kristi Qose, Yushi Shimamura, Issa Adekunle, Sasa Marjanovic, Matus Begala, Michal Ranko, Lukas Janosik, Daniel Magda, Norbert Matta
Cserék: Száraz Benjámin, Polydefkis Vonalakis, Tibor Slebodnik, Wisdom Kanu, Filip Vasko, Jaroslav Holp, Juraj Kotula

További híreink

Erős Gábor nagyinterjújának második része

Dátum: 2024. jún 23. 10:00

Az első részben megismerhették Gábor játékosmúltját, edzővé válásának folyamatát és filozófiáját, no és egy kicsit már a kazincbarcikai tervekről is szó esett.

Ismerjék meg egy kicsit jobban Erős Gábort!

Dátum: 2024. jún 22. 08:00

"Amíg az ember nem találkozik szembe azzal a helyzettel, hogy abbahagyja a futballt és elindul valamilyen más úton, addig nem nagyon érzékeli, fogja fel azt, hogy micsoda különbséget is jelent ez valójában."

Erős Gábor lett a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője!

Dátum: 2024. jún 14. 11:45

A 43 éves szakember ma írta alá szerződését, így a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös szezonjának Erős Gábor irányításával vág neki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a második vonalban.

Kotula Máté is az élvonalban folytatja!

Dátum: 2024. jún 03. 10:00

Kölcsönjátékosunk is kiváló szezont futott és az NB1-es Kecskemétre igazol.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk