Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

HAZAI PÁLYÁN GYŐZTE LE A TOKAJT A BÁNHORVÁTI

Fiókcsapatunk a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság hetedik fordulójában a Tokaj ellen aratott győzelmet.

GÓLZÁPOROS EDZŐMÉRKŐZÉSMEZŐKÖVESDEN

Csapatunk a válogatott szünetben sem pihen, hiszen pénteken délután az NB1-es Mezőkövesd Zsóry FC vendégeként játszottunk felkészülési mérkőzést.

U19 - Vereség az Alsózsolca ellen

A Kolorcity Kazincbarcika SC U19-es csapata hétközi mérkőzésen lépett pályára az Alsózsolca ellen, ahol együttesünk vendégei egy góllal bizonyultak jobbnak a mienknél.

ZÁRT KAPUS EDZŐMÉRKŐZÉS A MEZŐKÖVESD ELLEN

A válogatott szünetben csapatunk holnap 14:00-tól az OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC ellen lép pályára zárt kapus edzőmérkőzés keretein belül.

Hétvégi utánpótlás eredmények

A hétvégén a Kolorcity Kazincbarcika SC mind az öt utánpótlás csapata pályára lépett a korosztályos bajnokságok soron következő fordulóiban.

Egy győzelem és egy vereség a hétvégi mérleg

A hétvégén U16-os Leány csapatunk az Ózd otthonában lépett pályára, miközben az NB2-es női együttes hazai környezetben fogadta a Monort.

VERESÉGET SZENVEDETT A BÁNHORVÁTI ALSÓZSOLCÁN

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság hatodik fordulójában az Alsózsolca otthonában szenvedett vereséget a Bánhorváti.

MOL MAGYAR KUPA - A ZALAEGERSZEG ELLEN FOLYTATHATJUK

Túl vagyunk a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójának hétvégéjén, így ma 18:15-től az M4 Sport műsorán sor került a negyedik kör párosításainak sorsolására. A Kolorcity Kazincbarcika SC ellenfele a ZTE FC csapata lesz október 19-én.

MOL MAGYAR KUPA - TELJES A NEGYEDIK FORDULÓ MEZŐNYE

A haramadik fordulót követően harminckettőre csökkent a MOL Magyar Kupa 2022/2023-as sorozatának mezőnye. A következő kör párosításait ma 18:15-től sorsolják az M4Sport műsorán.

MOL MAGYAR KUPA - TOVÁBBJUTÁS KOZÁRMISLENYBEN

A MOL Magyar Kupa mai harmadik fordulójában a szintén másodosztályú HR-Rent Kozármisleny vendégeként lépünk pályára, ahol Nagy János nyolcvanhatodik percben szerzett góljával kivívtuk a továbbjutást.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix