Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

Boldog Nőnapot Kívánunk!

Boldog Nőnapot Kívánunk! :)

Végül az egész forduló elmaradt

A Magyar Labdarúgó Szövetség a csapatokra bízta döntést a hétvégi bajnoki mérkőzésekkel kapcsolatban, ami azt eredményezte, hogy egy találkozó sem került megrendezésre az NB II 23. fordulójában.

Jól érzi magát a csapatnál

Gábor Lukács József góllal mutatkozott be a Szolnok elleni bajnokin, a 19 éves játékos honlapunknak nyilatkozott eddigi tapasztalatairól.

Elmarad a hétvégi bajnoki

A Magyar Labdarúgó Szövetség a hétvégi bajnokik megrendezésének sorsát a mérkőző csapatok megegyezésére bírta. A Budafok és csapatunk is a halasztás mellett döntött, a mérkőzés új időpontja: április 11.

Bogár Gergő fújja a sípot

Budafoki mérkőzésünk játékvezetője Bogár Gergő lesz, asszisztensei Horváth Zoltán és Bertalan Dávid. A tartalék játékvezető Kovács J. Zoltán.

Egyet előre

A 22. fordulót rendezték az NB II-ben vasárnap. A kedvezőtlen időjárási körülmények ellenére csak Sopronban nem rendeztek mérkőzést. Csapatunk Szolnok elleni győzelmével feljött a tabella 10. helyére.

Kazincbarcika-Szolnoki MÁV FC 2-1 (1-0)

Az NB II-es bajnokság első tavaszi meccsén csapatunk magabiztos játékkal 2-1-re verte a Szolnokot, ezzel megelőzte a tabellán közvetlen riválisát.

Kazincbarcika-Szolnoki MÁV FC ÉLŐ

14 órától az NB II 22. fordulójában a Szolnok csapatát fogadjuk Tiszaújvárosban. A találkozóról online közvetítést olvashatnak alábbi cikkünkben.

Kezdődik a tavaszi szezon, vasárnapi ellenfelünk a Szolnok!

Vasárnap kezdetét veszi az NB II-es bajnokság tavaszi szezonja, a 22. fordulóban ellenfelünk a bajnokság 10. helyén álló Szolnok csapata lesz.

Így erősítettek ellenfeleink

Nagy volt a jövés-menés NB II-es ellenfeleinknél a téli átigazolási szezon során. A Nemzeti Sport Online egy csokorba gyűjtötte a téli transzfereket, melyeket alábbi cikkükben olvashatnak.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk