Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

Kazincbarcika-Szolnoki MÁV FC 2-1 (1-0)

Az NB II-es bajnokság első tavaszi meccsén csapatunk magabiztos játékkal 2-1-re verte a Szolnokot, ezzel megelőzte a tabellán közvetlen riválisát.

Kazincbarcika-Szolnoki MÁV FC ÉLŐ

14 órától az NB II 22. fordulójában a Szolnok csapatát fogadjuk Tiszaújvárosban. A találkozóról online közvetítést olvashatnak alábbi cikkünkben.

Kezdődik a tavaszi szezon, vasárnapi ellenfelünk a Szolnok!

Vasárnap kezdetét veszi az NB II-es bajnokság tavaszi szezonja, a 22. fordulóban ellenfelünk a bajnokság 10. helyén álló Szolnok csapata lesz.

Így erősítettek ellenfeleink

Nagy volt a jövés-menés NB II-es ellenfeleinknél a téli átigazolási szezon során. A Nemzeti Sport Online egy csokorba gyűjtötte a téli transzfereket, melyeket alábbi cikkükben olvashatnak.

Ducsai fúj vasárnap

Vasárnap a szolnoki elleni találkozóval kezdi csapatunk az NB II tavaszi szezonját, a találkozó játékvezetője Ducsai József lesz.

Két játékossal bővült a keret

A hivatalos átigazolási időszak utolsó napjaiban két új játékossal is bővült csapatunk kerete. Orovecz Ádám Balmazújvárosból érkezett kölcsönbe, míg Gábor Lukács József az STC Salgótarján mezét cserélte a miénkre.

Vereség Balmazújvárosban

Utolsó felkészülési mérkőzésén kétgólos vereséget szenvedett csapatunk az NB I-es Balmazújváros otthonában.

Finisben a felkészülés

A héten már csak egy felkészülési mérkőzést játszik csapatunk szerdán 11 órától a Balmazújváros otthonában.

Újabb győzelem

A Füzesgyarmat elleni felkészülési mérkőzésen már az első félidő végére kialakult a 2-1-es végeredmény.

Február végén a Szolnok ellen

Az MLSZ nyilvánosságra hozta az NB II-es bajnokság tavaszi fordulóinak menetrendjét. Csapatunk február 25-én kezd majd a Szolnok ellen, a találkozó helyszíne Tiszaújváros lesz.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk