Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

Gratuláció a röplabdásoknak!

A KBSC minden játékosa, vezetői, a szakmai stáb és a klub dolgozói gratulálnak a VRC Kazincbarcika csapatának a Magyar Kupa győzelemhez!

Ismét a hó az úr - elmarad a mai bajnoki!

Az éjszaka ítéletidő tombolt az ország keleti felében, amely nem kímélte Nyíregyházát sem. A Városi Stadion gyepét és lelátóját vastag hóréteg borította reggelre, így a két csapat az MLSZ engedélyével a találkozó elhalasztása mellett döntött. A mérkőzés április 25-én kerül pótlásra.

Sigér Ákos három pontot vár

Csapatunk egyik alapembere, Sigér Ákos osztotta meg velünk gondolatait a Nyíregyháza elleni mérkőzés előtt.

Szpari-KBSC 40. alkalommal

Nyíregyházán szerepel csapatunk az NB II 25. fordulójában. A két csapat negyvenedik alkalommal csap össze egymással tétmérkőzésen.

Információk a Nyíregyháza elleni meccs előtt

Csapatunk szurkolói 500 forintért válthatják meg belépőiket a helyszínen.

Csapatfotózás a Kazinczyban

Március 1-jén a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban csapatfotózáson vettek részt játékosaink. Az elkészült fotót cikkünkben tekinthetik meg.

Az MTK kiizzadta, a Kisvárda otthon bukott

A 24. fordulót rendezték hétvégén az NB II-es labdarúgó bajnokságban. A listavezető MTK hosszabbításban lőtt gólokkal múlta felül a Szolnokot, míg a Kisvárda otthon kapott ki a Siófoktól. Az utolsó helyen álló Sopron hazai vereségével nehéz helyzetbe került.

Kazincbarcika-Budaörs 1-4 (1-0)

Csapatunk az NB II 24. fordulójában a Budaörs csapatát fogadta és hiába vezetett sokáig 1-0-ra végül háromgólos vereséget szenvedett.

Kazincbarcika-Budaörsi SC ÉLŐ

Az NB II 24. fordulójában a Budaörs lesz csapatunk vendége Tiszaújvárosban. Cikkünkben online közvetítést olvashatnak a találkozóról!

Visszavágás reményében

Az NB II 24. fordulójában az a Budaörs lesz az ellenfelünk, amely az ősszel 6-2 arányban győzött le minket. A hétvégi bajnokin csapatunk szeretne visszavágni az őszi csúfos eredmény miatt.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk