Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

Hétközi hazai a Siófok ellen

A Merkantil Bank Liga 4. fordulójában, szerda, azaz holnap este a BFC Siófok csapata lesz a Kolorcity Kazincbarcika vendége.

Elrajtolt a B-A-Z Vármegyei I. osztályú bajnokság is

A Bánhorváti csapata az újonc Edelény otthonában szenvedett vereséget a megyei első osztályú bajnokság nyitófordulójában.

Csak az ETO maradt hibátlan

Lezárult a Merkantil Bank Liga 2023/2024-es kiírásának harmadik fordulója, nézzük mi történt a másodosztályú bajnokság vasárnapi játéknapján.

Gólnélküli döntetlen a PMFC ellen

Jól és stabilan játszottunk, számos szép helyzetet dolgoztunk ki, de ezúttal be kellett érnünk egy ponttal.

Mit érdemes tudni a mai találkozóról?

Elővételben is szépen fogytak a jegyek, és számos új bérletesünk is van!

Csábi József: Most csak a mai mérkőzésre összpontosítunk!

Egy győzelem, egy vereség, három pont, plusz kettes gólkülönbség és nyolcadik hely – ez a Kolorcity Kazincbarcika mérlege két forduló után a Merkantil Bank Ligában.

Szemtől-szemben: a Pécsi Mecsek FC

Harmadik fordulójához érkezik hétvégén a Merkantil Bank Liga 2023/2024-es kiírása. A Kolorcity Kazincbarcika vasárnap esti ellenfele a Pécs lesz.

Szorgalom, alázat és hit...

A hétvégén debütált a Kolorcity Kazincbarcika csapatában Fejes Ádám, a klub saját nevelésű játékosa, aki a közelmúltban írta alá első profi szerződését. A kivételes pillanat kapcsán beszélgettünk vele.

Következő vendégünk a PMFC

Vasárnap, a Merkantil Bank Liga harmadik fordulójában a bajnokság negyedik helyén álló Pécsi Mecsek FC látogat a Kolorcity Arénába. A szebb napokat is megélt mecsekaljai együttes erősen kezdte a szezont és kemény ellenfélnek ígérkezik.

A Honvéd és a Vasas is kikapott, ismét csak egy döntetlen a második körben

Magabiztos győzelemmel javítottuk mérlegünket a második fordulóban, Mosonmagyaróvárról hoztuk el a három pontot. Vasárnap a PMFC csapatát fogatjuk, de addig is nézzük, mi történt a többi pályán a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk