Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Átadtuk az adományokat!

Átadtuk az adományokat!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Egyéb hírek, infók

A Kolorcity Kazincbarcika SC a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ által üzemeltetett Éjjeli Menedékhely és Nappali Melegedő hajléktalanjai számára vitt ételadományt az ünnephez közeledve.

A klub így kívánja segíteni az utcán élő emberek ellátását, továbbá látogatásával szeretné ráirányítani a figyelmet a fedélnélküliek nehézségeire.

 

 

Adományozó oldalról egy nyolc fős csoport látogatott el az intézménybe: Csábi József, a Kolorcity Kazincbarcika NB2-es férfi csapatának vezetőedzője, valamint két játékosa, Tóth Balázs és Bencze Antal; Kazvinszki Jácint, az utánpótlás és női szekciók edzője, fiókcsapatunk játékosa; Veres Réka utánpótlás edző, továbbá Szomolya Kinga és Mezei Gréta, a női szakág kiváló játékosai, és Göndör Judit kommunikációs vezető.

 

 

A mini-rendezvény nagyon meghitt és kedves pillanatokat hozott, hiszen az intézmény lakói egy csodálatos verssel, s nagy szeretettel, érdeklődéssel fogadták a klub delegációját. Sőt, az is kiderült, hogy nemcsak naprakészek voltak a csapatok eredményeit illetően, de nagy megtiszteltetésnek is érezték, hogy személyesen is találkozhattak Csábi Józseffel.

 

 

A klub az adományon túl tett egy felajánlást is, miszerint a tavaszi szezonban minden hazai mérkőzésen lehetőséget biztosít 3-3 érdeklődő számára a mérkőzésen való részvételre.

A Kolorcity Kazincbarcika SC ötven adag ételt adott át az adományozás során, melyet István Zsolt, a KSZSZK igazgatója és Balajti Auguszta intézményegység-vezető nagy köszönettel fogadtak.

 

 

További híreink

Feljutásra hajt vasárnapi ellenfelünk

Dátum: 2024. febr 24. 10:00

A Vasas számára egyre elérhetőbb közelségbe kerül a második hely, ők ezért, mi pedig a stabil középmezőnyért küzdünk majd.

A ráadás nyolcadik percében mentett pontot ősszel a Vasas

Dátum: 2024. febr 23. 11:30

Emlékezetes volt az idei párharc első felvonása, vasárnap pedig a 22. forduló keretében fogadjuk feljutásért küzdő fővárosiakat.

U14: gólzáporos tavaszi szezonnyitó

Dátum: 2024. febr 22. 14:00

Bár volt tartása csapatunknak, s lőttünk is négy gólt, a három pontot nem sikerült itthon tartani.

A legkisebbek is Cigándon jártak

Dátum: 2024. febr 21. 13:30

A XIII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Tornán szerepelt U7-es korosztályunk.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk