Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Átadtuk az adományokat!

Átadtuk az adományokat!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Egyéb hírek, infók

A Kolorcity Kazincbarcika SC a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ által üzemeltetett Éjjeli Menedékhely és Nappali Melegedő hajléktalanjai számára vitt ételadományt az ünnephez közeledve.

A klub így kívánja segíteni az utcán élő emberek ellátását, továbbá látogatásával szeretné ráirányítani a figyelmet a fedélnélküliek nehézségeire.

 

 

Adományozó oldalról egy nyolc fős csoport látogatott el az intézménybe: Csábi József, a Kolorcity Kazincbarcika NB2-es férfi csapatának vezetőedzője, valamint két játékosa, Tóth Balázs és Bencze Antal; Kazvinszki Jácint, az utánpótlás és női szekciók edzője, fiókcsapatunk játékosa; Veres Réka utánpótlás edző, továbbá Szomolya Kinga és Mezei Gréta, a női szakág kiváló játékosai, és Göndör Judit kommunikációs vezető.

 

 

A mini-rendezvény nagyon meghitt és kedves pillanatokat hozott, hiszen az intézmény lakói egy csodálatos verssel, s nagy szeretettel, érdeklődéssel fogadták a klub delegációját. Sőt, az is kiderült, hogy nemcsak naprakészek voltak a csapatok eredményeit illetően, de nagy megtiszteltetésnek is érezték, hogy személyesen is találkozhattak Csábi Józseffel.

 

 

A klub az adományon túl tett egy felajánlást is, miszerint a tavaszi szezonban minden hazai mérkőzésen lehetőséget biztosít 3-3 érdeklődő számára a mérkőzésen való részvételre.

A Kolorcity Kazincbarcika SC ötven adag ételt adott át az adományozás során, melyet István Zsolt, a KSZSZK igazgatója és Balajti Auguszta intézményegység-vezető nagy köszönettel fogadtak.

 

 

További híreink

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük!

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk