Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - TISZAKÉCSKEI LC

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - TISZAKÉCSKEI LC

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Élő szöveges közvetítés

Folytatás október 29-én vasárnap 17 órától Budapesten a Honvéd ellen! Hajrá, Vegyész! Hajrá, Barcika!

90+4. perc: VÉGE A MÉRKŐZÉSNEK. A második félidőben a csereként beállt Székely Krisztián révén sikerült kiegyenlíteni, így egy pontot szereztünk a kétszer is vezetéshez jutó Tiszakécske ellen.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Tiszakécskei LC  2-290+2. perc: Süttő és Balázs futnak versenyt az alapvonalig, Süttő rutinosan kikíséri a labdát.

90+1. perc: Erdei Carlo kapott sárga lapot.

90. perc: A rendes játékidő letelt, a játékvezető három percet hosszabbít.

89. perc: Cipf Dominik marad a földön egy ütközés után a szögletzászlónál. Mire az orvosi stáb odafut, Cipf meggyógyult, úgy tűnik, tudja folytatni.

88. perc: Erdei ezúttal jobbról ível be szabadrúgást a kapu elé, Fodor tud fejelni szorongatott helyzetben, de a kaput nem találta el.

87. perc: A megítélt szabadrúgást Erdei bombázta kapu fölé.

86. perc: Cipf Dominik esik nagyot, szabadrúgást kapnak a vendégek, a kaputól huszonhárom méterre.

85. perc: Székely felé száll egy magas indítás, de az erős szél lelassította a labdát. A mieinkkel szembe fúj most a szél, ez nem segít a magas passzoknál.

83. perc: Mezőnyben nagy küzdelem zajlik, ezúttal Pekár szabálytalankodott a középső harmadában a pályának. A megítélt szabadrúgás magas lett mindenkinek.

80. perc: Cserél a vendégcsapat: Zamostny Balázs lép pályára, Kocsis Dominik ül kispadra.

79. perc: Ternován Patrik és Szőr Levente szólalkoznak össze egy heves küzdelem után, mindketten sárgát kapnak.

76. perc: GÓÓÓL! Ismét egyenlít a Kolorcity Kazincbarcika! A frissen beállt Székely Krisztián és Ternován Patrik küzdöttek meg a kapu elé belőtt labdáért, a hazai védők nem tudtak tisztázni, végül pedig SZÉKELY KRISZTIÁN volt az, aki az ötös vonala környékén a kapuba kotorta a labdát szemfülesen! 2-2!

75. perc: Újabb hazai csere: Ádám Ferenc helyén Székely Krisztián a pályán.

73. perc: Balról érkező indítást vág ki a tizenhatos vonalánál Papp, Gvishiani szorításában.

71. perc: Kocsis Dominik kap sárga lapot reklamálásért.

69. perc: Pekár szöglete szállt el mindenki felett, a hosszún érkező Süttő kapásból tíz méterről fölé lőtt.

68. perc: Csatári gyorsított fel a szélen, Grünvald nagy becsúszással tudta szerelni.

67. perc: Csábi József cserél: Kurdics Levente helyett Pekár László a pályán.

66. perc: Ádám ad be jobbal a jobb szélről, a labda kissé lecsúszott, Kiss Ágoston zsákmánya lett.

63. perc: Cserélnek a vendégek: Torvund és Bertus helyett Gvishiani Giorgi és Cipf Dominik a pályán.

62. perc: Torvund és Heil startolnak egy előrevágott labdára, a versenyfutásból ütközés lett. Torvund volt szabálytalan, viszont őt kell ápolni.

60. perc: Hazai szabadrúgás a pálya bal széléről. Kurdics íveli a tizenhatos környékére a labdát, ahol Ádámot látta szabálytalannak a játékvezető.

58. perc: Szépen felépített akció végén Ádám kerül ziccerbe a tizenegyespont környékén, ballábas lövését védeni tudta Kiss. Nagy helyzet maradt ki.

56. perc: Ezúttal Süttő szabálytalankodik az ellenfél térfelén.

53. perc: Süttő Attila fordulna le Balázs Benjáminról a felezővonal előtt, utóbbi szabálytalanul tudja csak megállítani.

50. perc: Kurdics küldött be egymás után két hatalmas bedobást is a kapu előterébe, de mindkét esetben résen voltak a vendégek védői.

48. perc: Ádám tört be jobbról a tizenhatoson belülre, Viczián szerelte, szöglet jön. Kurdics szögletét Kiss húzza le az ötösön belül.

46. perc: Folytatódik a játék. Veszélyesen kezdtek ismét a vendégek, a kapu elé érkező szabadrúgásukat végül Kártik vágta ki.

Csere a félidőben: Kotula Máté helyett Süttő Attila folytatja.


A második félidő kezdőrúgását a rózsaszín október, és a rákbetegségek megelőzésére való figyelemfelhívás jegyében a Klub női munkatársai, Rácz Anna és Szekeres Judit végzik majd el.

45+3. perc: Vége az első játékrésznek, félidőben az állás: Kolorcity Kazincbarcika SC – Tiszakécskei LC 1-2.

45+1. perc: Három perc hosszabbítás lesz az első félidő végén.

44. perc: Pinte éri utol Ternován lapos indítását, de az alapvonalról, laposan középre tett labdára lecsapott Kiss kapus.

42. perc: Ternován rohan óriásit a labdáért, meg is szerzi a vonal mellett Vicziántól, de Hanyecz Bence szerint szabálytalanul. Csábi József, aki közvetlenül az eset mellett állt, vitatta a döntést, a játékvezetőtől sárgát kapott érte.

39. perc: A megugró Pintét akasztja meg Szekér Ádám, aki sárga lapot kap ezért.

36. perc: Gól. Ismét vezet a Tiszakécske. Bertus Lajos indított parádésan, KOCSIS DOMINIK vette át a labdát, majd egy csel után tizenkét méterről laposan a jobb alsóba lőtt. 1-2.

35. perc: Kurdics végzi el a szögletet is, amely veszélyesen érkezik a kapu elé, ám nem éri el egyik játékosunk sem.

34. perc: Kurdics Levente csap le egy rossz passzra az ellenfél térfelén, hosszan vezeti a labdát, végül tizennyolcról lő, Viczián blokkol, szöglet.

32. perc: Tiszakécskei szabadrúgás a bal szélről – a beívelt labda mélyen száll, érintés nélkül megy ki az alapvonalon.

30. perc: Pinte beadását blokkolják a jobbszélen, ráadásul a labda balszerencsésen visszapattan rá, s úgy hagyja el a pályát. Vendég kirúgás jöhet.

29. perc: Szekszárdi Milán kap sárga lapot egy ütközés és némi reklamálás után.

27. perc: A beívelt szabadrúgásra startoló Papp Milánt lökik fel, újabb szabadrúgás, ezúttal húsz méterre a kaputól, jó szögből. A labda mögé Csatári Gergő állt, ám nem találta el jól a labdát, magasan fölé szállt a lövés.

26. perc: Torvund tarolja le a felezővonal mellett egy fejpárbajnál Kártikot, sokadik szabálytalansága volt, sárgát kap érte.

25. perc: Kártik szabálytalanságát követően jut szabadrúgáshoz a Tiszakécske huszonöt méterre a kaputól. Erdei kapura küldi, de Bánhegyi magabiztosan védi a középre tartó lövést.

24. perc: Végül Pinte és Ádám is folytatják, szerencsére nincs komolyabb sérülés.

23. perc: Olybá tűnik, hogy Pinte folytatni tudja, ám időközben Ádám is kisebb ápolásra szorul.

22. perc: Magasan előreívelt labdáért küzd meg Pinte Patrik és Fodor Ferenc. A játékvezető szerint Pinte szabálytalankodott, viszont végül ő az akit ápolni kell.

20. perc: Ádám Ferenc kevergetett a balszélen, beadását Balázs Benjámin blokkolta. Végül az oldalvonalon ment ki a labda, a vendégek jöhetnek.

18. perc: Bertus Lajos passzát a tizenhatoson veszi le Erdei Carlo, de kézzel ért a labdához, amit Hanyecz Bence észre is vett.

16. perc: Torvund rúg késve a labda után a tizenhatos előtt, Papp Milán lábát találja telibe.

15. perc: Kemény ütközés a barcikai térfél közepén. Kotula Máté marad lent utána, de szerencsére tudja folytatni. Hazai szabadrúgás jöhet.

13. perc: Hosszas előkészület után vendég szöglet száll a kapu előterébe, ahol Viczián Ádám fejelt, nagyjából az ötös vonaláról, kapu mellé.

10. perc: Magas beadás érkezik a barcikai kapu elé, a hosszún Torvund fejel estében, de kapura irányítani már nem tudta a labdát, Bánhegyi pedig jól is zárta a szöget.

9. perc: Erdei Carlo lopta a távolságot középen, huszonnégy méterről tüzelt, lapos és nem túl erős lövését Bánhegyi Bogdán magabiztosan védte.

7. perc: Ez a szöglet sem volt veszélytelen, a kilépő Kiss Ágoston másodjára vette csak birtokba a labdát Heil Valter elől.

6. perc: A gyors gólváltás után átvettük az irányítást, Ternován Patrik száguldott el a jobbszélen, lapos beadását Fodor Ferenc tisztázta.

3. perc: GÓÓÓL! Villámgyors egyenlítés! Ádám Ferenc szögletét a hosszú oldalon PAPP MILÁN fejeli két méterről a kapuba! 1-1!

1.perc: Gól, a lehető legrosszabb kezdés! A Tiszakécske kezdi a mérkőzést, az előreívelt labdát szépen sarkazta tovább egy támadó, majd a kapu elé érkező Torvund Alexander Bánhegyibe rúgta a labdát, ami visszapattant, onnan pedig a gólvonalon túlra csorgott! 0-1

 


Merkantil Bank Liga 12. forduló
Kolorcity Kazincbarcika SC – Tiszakécskei LC
Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 2023.10.22. vasárnap 13 óra
A mai mérkőzés játékvezetője Hanyecz Bence, segítői Szilágyi Norbert és Vrbovszki Pál. A tartalék játékvezető Nazsa Tamás.

 

A Kolorcity Kazincbarcika SC csapatából hiányzik a műtétje után lábadozó Fejes Ádám, valamint a sérült Nico Morinigo, Szabó Balázs, valamint Bencze Antal. A kispadon kapott helyet csapatunk utánpótláskorú játékosa Kovács Szabolcs, aki november elsején ünnepli 18. születésnapját.

 

Az első félidő kezdőrúgását Gáspár Zoltán törzsszurkolónk végzi el, aki a testvérétől kapta ajándékba a lehetőséget. Zoltán alapította meg a Vegyész szurkolói klubját Budapesten, jó szurkolást kívánunk neki is mára!

 

</

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

TISZAKÉCSKEI LC

32

Bánhegyi Bogdán Tamás (k)

31

Kiss Ágoston Álmos (k)

5

Szekszárdi Milán

4

Grünvald Attila László

6

Heil Valter (c)

8

Erdei Carlo Alex (c)

7

Ádám Ferenc József

11

Balázs Benjámin

8

Kártik Bálint József

15

Fodor Ferenc

14

Csatári Gergő

17

Szekér Ádám

17

Kurdics Levente

21

Kocsis Dominik

18

Ternován Patrik

22

Torvund Alexander

24

Papp Milán

26

Bertus Lajos

74

Pinte Patrik

30

Szőr Levente

77

Kotula Máté

36

Viczián Ádám

CSERÉK

CSERÉK

32

Tóth Balázs (k)

37

Prokop Rostislav

4

Szemere Balázs

2

Gvishiani Giorgi

13

Csilus Tamás

5

További híreink

Irány Budafok!

Dátum: 2023. dec 01. 10:00

A 17. fordulóban egy olyan csapat otthonába utazunk, akik egy nagyon jó kezdés után „visszább estek”, s most újra szeretnének rátalálni a helyes útra!

Magabiztos és nagyarányú győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2023. nov 30. 05:15

Holnap a bajnoki idény záró meccse jön, hazai pályán fogadjuk a Debreceni Sportcentrum csapatát.

Ma újra pályán az U14!

Dátum: 2023. nov 30. 05:00

Az ősz záró mérkőzése lesz a mai, melyet megelőzően a Cigánd ellen egy pontot szereztünk.

Tizenöt gól a záró mérkőzésen!

Dátum: 2023. nov 30. 04:38

Nemcsak gólzáporos, de fordulatos is volt az U13 őszi utolsó mérkőzése.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk