Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BFC SIÓFOK - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

BFC SIÓFOK - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Élő szöveges közvetítés

Köszönjük szépen a szurkolást, bízzunk a jobb és eredményesebb folytatásban!

 

90+3. perc: Véget ért a mérkőzés, és önkritikusan azt kell mondanunk, hogy sima 3-0 arányú győzelmet arattak a hazaiak, ez nem a mi napunk és nem a mi meccsünk volt.

 

90. perc: Három perc lesz a hosszabbítás.

 

85. perc: Cserél a Siófok, Major helyett György Nico, Németh helyett pedig Svedyuk.

 

81. perc: Újabb kettős csere nálunk, Kártik Bálint helyett Szabó Balázs a pályán, Csatári Gergő helyett pedig Csilus Tamás.

 

79. perc: Csatári Gergő kap sárga lapos figyelmeztetést. Ezt megelőzően a Siófok is cserélt, Dénes helyett Nemes, Posztobányit pedig Svedyuk váltotta (78').

 

75. perc: Csere nálunk, Pinte Patrik helyére Vincze Dániel érkezik.

 

69. perc: Már háromgólos a siófoki vezetés, ezúttal egy fejesből szerez gólt a hazai csapat. Egy jobb oldali beadásra Kitl kiváló ütemben érkezik és bólint a barcikai kapuba. 3-0.

 

68. perc: Cserél a hazai csapat, az első gól szerzője, Gyurkits kap pihenőt, helyére az általunk jól ismert Kovács Bence érkezik.

 

58. perc: Szekszárdi Milán kap sárga lapos figyelmeztetést nálunk, miután a mezőnyben megállított egy kibontakozó siófoki támadást.

 

55. perc: Sárga lapos figyelmeztetés kap Vékony Viktor Pethő Bence lerántásáért, majd kettős csere a Kazincbarcika csapatában. Süttő Attila helyett Patrick Gante, Papp Milánt pedig Dobozi Krisztián váltja.

 

48. perc: Nagyon rosszul kezdjük a második félidőt is, mert az eddig is rendkívül veszélyesen játszó Németh Barnabás három percen belül beköszön Bánhegyi kapujába: közelről a bal felsőbe rúgja a Siófok második találatát. 2-0.

 

46. perc: A hazai csapat kezdi a második játékrészt.


SZÜNET


48. perc: Leperegtek a hosszabbítás percei, 1-0 arányú hazai vezetéssel vonulunk szünetre.

 

46. perc: A hosszabbítás első percében akár ki is egyenlíthettünk volna, Pethő verekedte be magát lövő távolságon belülre, s úgy 18-ról leadott váratlan, nagy erejű lövése a kapu felett zúgott el.

 

45. perc: Rengeteg az apró hiba és szabálytalanság, s borzasztóan széttördelt a játék, ami egyelőre nem fekszik nekünk. Két perc lesz a hosszabbítás.

 

36. perc: Hasonlóan a pécsi gólhoz, Csatári szánja el magát lövésre, a 18-ról rásuhintott labdát Winter a bal alsó sarokból kotorja ki.

 

35. perc: A mérkőzés eddigi legnagyobb helyzete, a rendkívül agilis Németh Barnabást nem nagyon tudjuk tartani, s újra helyzetbe hozza magát, középről ellőtt lövése azonban elkerüli kapunkat.

 

31. perc: Középen labdát vesztünk úgy, hogy Papp ápolás miatt még nincs a pályán, így el is csúszik a védelmünk. Németh B. cikázik oda-vissza a büntetőterületünkön keresztül, majd Vargának továbbít. Ő keresztbe ellövi a kapu előtt a labdát, de a zsugára szerencsére sem érkezik, illetve elkerüli Bánhegyi kapuját.

 

30. perc: Ápolás miatt áll a játék, Papp Milán fejét kell kezelni stábunknak, Milunak már Pécsett is volt egy csúnya összefejelése, s most sem úszta meg enélkül.

 

28. perc: Zömében mezőnyben folyik a küzdelem, a tizenhatos előterébe csak ritkán jutnak el a csapatok, mindkét csapat védelme és középpályája keményen próbálja megszűrni a kibontakozó támadásokat. Így relatíve sok a szabálytalanság és a vitatott ítélet is.

 

20. perc: Szinte ugyanonnan lőhetünk mi is szabadrúgást, mint tíz perccel ezelőtt a Siófok, csak a másik oldalon. Ezúttal Csatári ellen szabálytalankodtak a hazaiak. Ternován lövi el a szabadrúgást, ami nem sokkal igaz, de a felső kapufa felett száll el. Marad az 1-0.

 

18. perc: A mérkőzés első perceiben egyértelműen mi domináltunk, viszont a korán bekapott gól most kicsit megfogta a csapatot. Ebből kell felállni és építkezni tovább.

 

8-9. perc: Egy kibontakozó hazai támadást akadályoz meg a kapuval szemben szűk 20 méterre csapatunk, a megítélt szabadrúgást Gyurkits lövi el. Bánhegyi érzi a sarkot, de olyan erejű a lövés, hogy csak a belső kapufára tudja tolni azt, ahonnan bepattan a labda. 1-0.

 

4. perc: A mérkőzés első szögletét mi végezhetjük el jobbról. Süttő lövi be középre a labdát, de a védők kifejelik azt, az újbóli beadási kísérlet pedig az alapvonalon túl elhagyja a pályát, Pethő hiába megy utána.

 

1. perc: Mi kezdtük a találkozót tiszta kék szerelésben, míg a hazaiak teljes sárgában.


Merkantil Bank Liga

21. forduló

 

BFC Siófok – Kolorcity Kazincbarcika SC

 

Siófok, 2024. február 18. 14 óra

Játékvezetők: Kovács J. Zoltán (Nagy Viktor, Ring Kevin), tkv: Móri Tamás lesz.

 

BFC Siófok

Winter – Varga B, Vékony, Dénes, Major, Gyurkits, Posztobányi, Hegedűs, Kitl, Németh B., Varjas.

Cserék: Menyhárt, Hutváger, Debreceni, Nemes, Svedlyuk, László D., Girsik, György, Schlidkraut, Kovács b., Tóth B., Csató.

Vezetőedző: Vukmir Dragan

 

Kolorcity Kazincbarcika SC

Bánhegyi – Szekszárdi M., Heil, Kártik, Csatári, Süttő, Ternován, Pethő, Papp, Pinte, Kotula.

Cserék: Megyeri, Király, Ádám, Gante, Szabó, Csilus, Vicze, Demeter M., Dobozi.

Vezetőedző: Csábi József

 

A csapat a tegnapi napon már elutazott Siófokra, Pekár László öt sárga lap miatt, Kurdics Levente sérülés, Székely Krisztián pedig frissen műtött válla miatt nincs a keretben.

A DVTK kooperáció keretében a mai napon Bánhegyi Bogdán és Demeter Milán utazott a csapattal.

A Siófok a mai napon egy újabb játékos igazolását jelentette be egy fiatal védő, Debreceni Zalán személyében.

Az időjárásra nem lehet panasz, 12 fok, napsütés és kellemes talajú pálya fogadta a játékosokat.

További híreink

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

U15: megjött az áttörés!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:00

Nagyarányú győzelem idegenben, ma pedig hazai környezetben gyűjtögethetjük tovább a pontokat.

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk