Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A LISTAVEZETŐT FOGADJUK

A LISTAVEZETŐT FOGADJUK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Merkantil Bank Liga soron következő, huszonötödik fordulójában a listavezető Diósgyőrt fogadjuk a Kolorcity Arénában. A vasárnap 14:00-tól kezdődő mérkőzés igazi borsodi rangadó lesz, hiszen a vármegyét ez a két együttes képviseli idén az NB2-ben.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A vasárnapi mérkőzést megelőzően csapatunk a tabella tizenhatodik helyét foglalja el. Minket pontazonossággal előz meg a Nyíregyháza, a Siófok és a Budafok egy, a Mosonmagyaróvár pedig két egységgel gyűjtött többet, mint mi.
A bajnokság eddig lejátszott huszonnégy fordulója alatt hét győzelemmel (Dorogi FC, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Dorogi FC), hat döntetlennel (ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC, MTK Budapest, Szentlőrinc) és tizenegy vereséggel (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, ) huszonhét pontot szereztünk. A huszonkettedik fordulót követően távozott csapatunk éléről Varga Attila, őt az új vezetőedző kinevezéséig, ideiglenesen Simon László váltotta a kispadon. Csapatunk a Kozármisleny elleni bajnokit megelőző szűk két hétben az ő és stábunk irányításával készült mérkőzéseire, ekkor egy hazai vereséget és hosszú idő után, múlt vasárnap egy sokat jelentő győzelmet könyvelhettünk el. A héten munkába állt a Kolorcity Kazincbarcika SC új mestere, Csábi József, így játékosaink a hétfőtől már az ő vezetésével végezték edzésiket és készültek az előttünk álló találkozóra. Új vezetőedzőnkkel készült videós interjúnkat IDE kattintva Facebook oldalunkon nézhetik meg.

DVTK


Vasárnapi vendégeink a Siófok és a Soroksár elleni vereséggel kezdték a szezont, amit a Tiszakécske és az Ajka elleni győzelmek követtek, az ötödik fordulóban azonban ismét nem szereztek pontot Pécsen. Ezután három nyertes meccs következett a Kazincbarcika, a Gyirmót és az MTK ellen, majd kikaptak a Szentlőrinc otthonában. A Szergej Kuznyecov által irányított gárda ezt követően egészen a bajnokság tizenkilencedik fordulójáig veretlen maradt. Nyolc győzelmet (Dorogi FC, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Aqvital FC Csákvár, Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr) és egy döntetlent (HR-Rent Kozármisleny) tudhattak maguk mögött. A Szombathelyi Haladás elleni vereség után pedig újabb győztes meccsek jöttek a sorban (BFC Siófok, Soroksár SC, Tiszakécske, FC Ajka)
A Diósgyőr a héten egyébként második mérkőzését játssza majd Kazincbarcikán, hiszen ők hétfőn is bajnokin léptek pályára. A huszonnegyedik fordulóban egy igazi rangadó keretein belül fogadták a PMFC-t, ahol egy fordulatos mérkőzésen 3-2-es győzelmet arattak, így az idei évben hibátlan mutatóval rendelkeznek.
Vasárnapi vendégeink tizennyolc győzelemmel, egy döntetlennel és öt vereséggel eddig ötvenöt pontot gyűjtöttek. Öt egységgel előzik meg a második, MTK-t, valamint tizenkét pont az előnyük a harmadik helyen álló, PMFC előtt.
A Diósgyőr kerete kis mértékben alakult át a téli átigazolási szezonban. A miskolciak egykori csapatkapitánya, Hegedűs János a Vasashoz igazolt, illetve Póser Dániel kapus már a Békéscsaba 1912 Előre játékosa. Tavasszal kölcsönben folytatják pályafutásukat Papp Marcell (Dorog) és Szőke Adrián (Topolya) támadók, illetve Vajda Botond (Tiszakécske) középpályás. A csapat négy érkezőről adott hírt Lőrinczy Attila támadó középpályás Soroksárról érkezett, Medgyes Sinan balhátvéd az MTK-tól igazolt hozzájuk, Senkó Zsombor hálóőr Olaszországból tért haza, valamint keretük még Jérémie Obounet csatárral erősödött.

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A Kolorcity Kazincbarcika SC - DVTK bajnoki mérkőzésre a szokásostól eltérően nincs lehetőség online elővételes jegyvásárlásra. A Diósgyőr 200 darab belépőt értékesített a vendégszektorba, mely rekordgyorsasággal telt meg múlt hét pénteken. A Kazincbarcika hazai szurkolói a Mezey István Művészeti Központban válthattak jegyet a tegnap estig. A hazai drukkerek még a mérkőzést megelőzően korlátozott darabszámú jegyet vásárolhatnak meg, így vasárnap a hazai jegypénztár 12:30-kor kinyit. Azoknak, akol elővételben nem tudták megváltani a belépőt érdemes időben érkezniük, hogy helyet tudjanak foglalni a lelátón.
A vasárnapi bajnoki játékvezetője Lovas László lesz, asszisztensei Szilágyi Norbert és Szabó Dániel, tartalékjátékvezetőként pedig Katona Balázs lesz jelen  a mérkőzésen.
A találkozóról a vendégcsapat a DVTK hivatalos YouTube csatornáján élő online streammel jelentkezik majd. Honlapunkon rendszerint élő szöveges közvetítéssel készülünk, valamint Facebook oldalunkon élő eredménykövetést is olvashatnak a mérkőzés legfontosabb történéseivel kiegészítve.

Merkantil Bank Liga 25. forduló
2023. FEBRUÁR 26. 14:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - DVTK

A HUSZONÖTÖDIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga huszonötödik fordulójában rendszerint tíz mérkőzést rendeznek, ebből kilencre kerül sor vasárnap és egy halasztódik el hétfőre. A hét utolsó napján öt meccsen hangzik el 14:00-kor a kezdést jelző sípszó, valamint négy kezdődik majd 15:00-kor. Hétfőn 19:00-tól pedig a Szeged Csanád Grosics Akadémia fogadja majd a Siófokot.
A forduló párosításai a következőek:

2023. FEBRUÁR 26.
14:00
SOROKSÁR SC SZOMBATHELYI
HALADÁS
2023. FEBRUÁR 26.
14:00
KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC
DVTK
2023. FEBRUÁR 26.
14:00
GYIRMÓT FC GYŐR HR-RENT
KOZÁRMISLENY
2023. FEBRUÁR 26.
14:00
SZENTLŐRINC BUDAFOKI MTE
2023. FEBRUÁR 26.
14:00
DOROGI FC BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2023. FEBRUÁR 26.
15:00
TISZAKÉCSKEI LC ETO FC GYŐR
2023. FEBRUÁR 26.
15:00
FC AJKA NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
2023. FEBRUÁR 26.
15:00
PMFC AQVITAL FC CSÁKVÁR
2023. FEBRUÁR 26.
15:00
MTK BUDAPEST CREDOBUS
 MOSONMAGYARÓVÁR 
2023. FEBRUÁR 27.
19:00
SZEGED-CSANÁD
 GROSICS AKADÉMIA 
BFC SIÓFOK

További híreink

Futottunk az eredmény után, s végül utolértük…

Dátum: 2024. ápr 20. 10:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a Tiszakécskei LC otthonába látogatunk.

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk