Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SIÓFOKON FOLYTATÓDIK A SZEZON

SIÓFOKON FOLYTATÓDIK A SZEZON

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Sűrű hét áll csapatunk előtt, hiszen vasárnap-szerda-vasárnap ritmusban lépünk pályára a következő három fordulóban. Vasárnap a BFC Siófok ellen játsszuk idei harmincadik bajnokinkat, majd szerdán érkezik a Soroksár és vasárnap Tiszakécskére utazunk.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk múlt héten hazai pályán folytatta jó szériáját, akkor Süttő Attila és Pálinkás Gergő góljainak köszönhetően a Szombathely együttesét vendégül látva tartottuk itthon a három pontot. Ennek értelmében tehát a Kolorcity Kazincbarcika SC már hat forduló óta veretlen. A harmincadik bajnokinkat megelőzően tíz győzelmet (Dorogi FC, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Dorogi FC, DVTK, Aqvital FC Csákvár, Szombathelyi Haladás), nyolc döntetlent (ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC, MTK Budapest, Szentlőrinc, Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr) és tizenegy vereséget (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár) tudhatunk magunk mögött. Ezeken a mérkőzéseken összesen harmincnyolc pontot gyűjtöttünk. Jelenleg a tabella tizedik helyén állunk, minket a szintén harmincnyolc pontos Budafok előz meg, a tizenegyedik helyen pedig ugyanennyi egységgel áll a Soroksár. A mezőny tehát továbbra is sűrű, így ezúttal is mindent megteszünk majd, hogy minél előbb bebiztosítsuk bentmaradásunkat. Vezetőedzőnk, Csábi József sem látja ezt másként:

"Egy feszített sorozat előtt állunk, hiszen az előttünk álló hét napban három mérkőzést kell lejátszanunk. Annak ellenére, hogy az elmúlt hat fordulóban nagyon-nagyon jól sikerültek a dolgaink, továbbra sem szabad visszavennünk a koncentrációból, a fegyelemből és az alázatunkból. Nagyon komoly és nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, látva azt is, hogy a Siófok kicsit változtatott a játékrendszerén az elmúlt fordulókban. Felkészülünk belőlük és úgy utazunk hozzájuk is, hogy azt a lendületet ami az elmúlt heteken ránk jellemző volt mi nem szeretnénk megtörni és remélem a Siófok sem töri majd meg. Tudom, hogy ez egy újabb nehéz feladat."

BFC SIÓFOK

A vasárnapi mérkőzést megelőzően a Siófok a tabella tizennegyedik helyét foglalja el. Nyolc győzelemmel (DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, Kolorcity Kazincbarcika SC, Szentlőrinc, Dorogi FC, Aqvital FC Csákvár, Szeged-Csanád Grosics Akadémia), kilenc döntetlennel (Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Tiszakécskei LC, PMFC, MTK Budapest, Békéscsaba 1912 Előre, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, PMFC) és tizenkét vereséggel (Aqvital FC Csákvár, ETO FC Győr, Soroksár SC, FC Ajka, Gyirmót FC Győr, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, DVTK, Aqvital FC Csákvár, ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka) harminchárom pontot gyűjtöttek a huszonkilencedik fordulóval bezárólag. Őket egy-egy ponttal előzi meg a Tiszakécske és a Mosonmagyaróvár, pontazonossággal a tizenötödik helyen a Csákvár követi, illetve a már osztályozót jelentő, tizenhatodik pozícióban a harmincegy egységet gyűjtött Szentlőrinc áll. Vasárnapi vendéglátóink egyébként legutóbb február végén könyvelhettek el győzelmet, akkor Szegedről utaztak haza a három ponttal.

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A hazai csapat honlapja szerint a Siófok 2022/2023-as mérkőzéseire a teljes árú belépő 1600 forintba kerül. A diák és nyugdíjas jegyárak pedig a megfelelő igazolvány bemutatásával 800 forintért válhatóak meg. A találkozó 14 év alatt és 70 év felett ingyenesen tekinthető meg. A helyszíni jegypénztárak várhatóan 14:30-kor nyitnak.

Honlapunkon a mérkőzés napján rendszerint jelentkezünk élő szöveges közvetítéssel és Facebook oldalunkon élő eredménykövetés formájában is követhetik az eseményeket. A hazai csapat tájékoztatása szerint a találkozót a Siófok élőben közvetíti majd, ennek linkjét a mérkőzés napján tudjuk majd közölni.

HELYESBÍTÉS: A mérkőzést a hazai csapat nem közvetíti élőben!

A vasárnapi BFC Siófok - Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzést Gaál Ákos vezeti, asszisztensei Mohos Milán és Ország Péter, a tartalékjátékvezető pedig Sipos Tamás lesznek.

Merkantil Bank Liga 30. forduló
2023. ÁPRILIS 09. 16:00
BFC SIÓFOK
-
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A HARMINCADIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga harmincadik fordulójában természetesen a héten is tíz mérkőzést rendeznek. Vasárnap hat találkozón hangzik el 16:00-kor a kezdést jelző sípszó, egyen 16:30-kor, kettő kezdődik 17:00-kor, valamint egy meccs került át húsvéthétfőre, amikor is a Győr fogadja majd az MTK-t. 
A forduló párosításai a következőek:

2023. ÁPRILIS 09.
16:00
BFC SIÓFOK KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
2023. ÁPRILIS 09.
16:00
SOROKSÁR SC PMFC
2023. ÁPRILIS 09.
16:00
TISZAKÉCSKEI LC FC AJKA
2023. ÁPRILIS 09.
16:00
AQVITAL FC CSÁKVÁR DOROGI FC
2023. ÁPRILIS 09.
16:00
NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
SZENTLŐRINC
2023. ÁPRILIS 09.
16:00
CREDOBUS
 MOSONMAGYARÓVÁR 
SZEGED-CSANÁD
 GROSICS AKADÉMIA 
2023. ÁPRILIS 09.
16:30
DVTK BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2023. ÁPRILIS 09.
17:00
SZOMBATHELYI
HALADÁS 
GYIRMÓT FC GYŐR
2023. ÁPRILIS 09. 
17:00
HR-RENT
KOZÁRMISLENY
BUDAFOKI MTE
2023. ÁPRILIS 10.
20:00
ETO FC GYŐR MTK BUDAPEST

 

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk