Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/HÉTKÖZI MÉRKŐZÉS A SOROKSÁR ELLEN

HÉTKÖZI MÉRKŐZÉS A SOROKSÁR ELLEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Sűrű hetünk második állomásához érkezünk holnap, hiszen szerda délután a Soroksár csapata ellen lépünk pályára a Kolorcity Arénában. 


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Vasárnap ugyan egy hat meccse tartó veretlenségi sorozatunk szakadt meg Siófokon, viszont holnap már egyértelmű célunk, hogy újra szaporítani tudjuk bajnoki egységeink számát. Csapatunk jelenleg a tabella tizenegyedik helyén áll, minket pontazonossággal előz meg a Budafok, az ETO FC Győr két egységgel gyűjtött többet, mint mi, valamint a nyolcadik és hetedik helyen álló Soroksár, illetve Szombathely. A mezőny nemcsak előttünk, de mögöttünk is sűrű, két ponttal marad el tőlünk a Siófok és hárommal a Mosonmagyaróvár. A szezon elmúlt harminc meccsén tíz győzelmet (Dorogi FC, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Dorogi FC, DVTK, Aqvital FC Csákvár, Szombathelyi Haladás), nyolc döntetlent (ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC, MTK Budapest, Szentlőrinc, Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr) és tizenkét vereséget (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, BFC Siófok) könyvelhettünk el, mellyel harmincnyolc egységet gyűjtöttünk. Holnapi célunk ezeknek a pontoknak a növelése.
Vezetőedzőnk, Csábi József a következőképpen nyilatkozott a holnapi, Soroksár elleni mérkőzés előtt:

"Vasárnap nem a terveink szerint sikerült a mérkőzés. Most nem volt sok időnk edzeni, éppen ezért húsvéthétfőn is itt voltunk, hiszen holnap mérkőzést játsszunk. Mindig mondom, hogy ami az erényünk az erősíteni kell, a hibákat és hiányosságokat pedig ki kell javítani. Utóbbi kettő között az a különbség, hogy a hiányosságokat kijavítani több idő kell, ami most nem áll rendelkezésünkre. Nagyon rövid időn belül kellett a hibáinkat kijavítani és a fejeket rendbe tenni. De ez benne van egy futball csapat életében, de most egy újabb feladat előtt állunk, ami nem kis feladat.  A Soroksár egy nagyon jó játékosokból álló, futballozni akaró és tudó csapat. Ők a Fradi fiókcsapata, így az játékosokkal is támogatja őket. Felkészültünk belőlük is, bízom abban, hogy pályára tudjuk vinni azokat az erényeinket, amelyek az elmúlt fordulókban jellemzet bennünket. Szeretnénk folytatni a hazai jó sorozatunkat, amihez a csapat mellett a szurkolóinkra is szükségünk van!

 

SOROKSÁR SC

Holnapi ellenfelünk a harmincadik fordulóig megszerzett negyvenegy pontjukat tíz győzelemmel (HR-Rent Kozármisleny, DVTK, BFC Siófok, FC Ajka, Kolorcity Kazincbarcika SC, Szentlőrinc, Dorogi FC, Szombathelyi Haladás, Tiszakécskei LC, FC Ajka), tizenegy döntetlennel (Aqvital FC Csákvár, ETO FC Győr, Szombathelyi Haladás, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr, BFC Siófok) és kilenc vereséggel (Nyíregyháza Spartacus FC, Tiszakécskei LC, PMFC, MTK Budapest, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, DVTK, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, FC Ajka) gyűjtötték össze. Az együttes tehát kiegyensúlyozott teljesítményt tudhat magáénak a 2022/2023-as szezonban is. Érdekesség még, hogy a Soroksár huszonegy éves támadója, Halmai Ádám tizenegy találatával az összesített góllövőlista negyedik helyét foglalja el és a vasárnapi, Pécs elleni mérkőzést az ő duplájával nyerték meg holnapi vendégeink. A Sori és köztünk pontok tekintetében nincsen nagy differencia, hiszen csak három egységgel maradunk el tőlük.

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A holnapi hazai mérkőzésünkre elővételben meccsnapon 14:00-ig online a LINK-re kattintva is megvásárolhatják jegyeiket, ha erre nincs lehetőségük természetesen a helyszínen is megválthatják azokat. A találkozót megelőzően egy órával, azaz 15:00-kor nyitnak a jegypénztárak, valamint a kapunyitás is ebben az időpontban történik meg. Kérjük a szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben, így elkerülhetik a pénztár előtt már többször is kialakult sorban állást! Az idei szezonban az elővételes és a helyszíni jegyárak között nincsen különbség, a teljes árú belépő 1500 forintba kerül, a kedvezményes jegy pedig 1000 forint, utóbbit a diák, a nyugdíjas és mozgáskorlátozott szurkolóink vásárolhatják meg. 

Honlapunkon a mérkőzés napján rendszerint jelentkezünk élő szöveges közvetítéssel és Facebook oldalunkon élő eredménykövetés formájában is követetik az eseményeket.

A holnapi Kolorcity Kazincbarcika SC - Soroksár SC mérkőzést Hanyecz Bence vezeti, asszisztensei Horváth Róbert és Varga Gábor, a tartalékjátékvezető pedig Szilágyi Sándor lesznek.

Merkantil Bank Liga 31. forduló
2023. ÁPRILIS 12. 16:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
-
SOROKSÁR SC

 

A HARMINCEGYEDIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga harmincegyedik, hétközi fordulójának játéknapjai a szerda és a csütörtök. A tíz mérkőzésből ötöt rendeznek meg holnap 16:00-tól, kettőn pedig 18:00-kor hangzik majd el a kezdést jelző sípszó. A fennmaradó három meccsre csütörtökön kerül sor, egy 16:00-kor, kettő pedig 18:00-kor kezdődik majd.
A forduló párosításai a következőek:

2023. ÁPRILIS 12.
16:00
KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
SOROKSÁR SC
2023. ÁPRILIS 12.
16:00
GYIRMÓT FC GYŐR BFC SIÓFOK
2023. ÁPRILIS 12.
16:00
DOROGI FC NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
2023. ÁPRILIS 12.
16:00
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
 AQVITAL FC CSÁKVÁR 
2023. ÁPRILIS 12.
16:00
CREDOBUS
 MOSONMAGYARÓVÁR 
HR-RENT
KOZÁRMISLENY
2023. ÁPRILIS 12.
18:00
SZEGED-CSANÁD
 GROSICS AKADÉMIA 
FC AJKA
2023. ÁPRILIS 12.
18:00
PMFC TISZAKÉCSKEI LC
2023. ÁPRILIS 13.
16:00
SZENTLŐRINC ETO FC GYŐR
2023. ÁPRILIS 13. 
18:00
MTK BUDAPEST SZOMBATHELYI
HALADÁS
2023. ÁPRILIS 13.
18:00
BUDAFOKI MTE DVTK

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk