Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/PÉCSEN FOLYTATÓDIK A PONTVADÁSZAT

PÉCSEN FOLYTATÓDIK A PONTVADÁSZAT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Sűrű hetünk második állomásaként a Merkantil Bank Liga harmincnegyedik fordulójában ma 18:00-tól a Pécs vendégeként lépünk pályára.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk vasárnap igazi bravúr győzelmet aratott az elmúlt hónapokban remeklő FC Ajkát vendégül látva. Akkor Pálinkás Gergő hetedik percben lőtt góljának köszönhetően szereztünk korai vezetést, melyet a mérkőzés egésze alatt sikerült megőriznünk. Igaz, az elmúlt három fordulóban nem úgy jött ki számunkra a lépés, mint azt előzetesen terveztük, de a mutatott játék már akkor is csak bizakodásra adott okott. Az akkor mögöttünk álló rosszabb szériát pedig vasárnap meg is szakítottuk, így a rendelkezésünkre álló rövid időben kellő önbizalommal készülhettünk a mai összecsapásra.
A harmincharmadik fordulóval bezárólag tizenegy győzelmet (Dorogi FC, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Dorogi FC, HR-Rent Kozármisleny, DVTK, Aqvital FC Csákvár, Szombathelyi Haladás, FC Ajka), nyolc döntetlent (ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC, MTK Budapest, Szentlőrinc, Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr) és tizennégy vereséget (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, BFC Siófok, Soroksár SC, Tiszakécskei LC) könyvelhettünk el. Az eddig gyűjtött negyvenegy bajnoki egységünk jelenleg a tabella tizenkettedik pozíciójához elegendő, de minket egy ponttal előz meg a Budafok és kettővel az ETO, így egy forduló alatt is sokat változhat ideiglenes helyezésünk. A héten mind Pécsen, mind Szegeden is gyarapítani szeretnénk ezt a negyvenegy pontot, ahogy a még hátralévő további mérkőzéseken is.

PMFC


A Pécs az idei szezonban az elmúlt hetek hullámvölgyének ellenére is jól szerepel. Vendéglátóink az őszi szezont a tabella második helyén zárta és még ezt követően is sokáig versenyben voltak a feljutást jelentő pozíciókért. A remek ősz után, azonban a tavasz nem sikerült ennyire jól számukra, de így is a tabella hatodik helyéről várhatják a Kazincbarcika elleni találkozót. A Pécs tizenkét győzelemmel (Békéscsaba 1912 Előre, Credobus Mosonmagyaróvár, DVTK, ETO FC Győr, Szombathelyi Haladás, Soroksár SC, Tiszakécskei LC, FC Ajka, Szentlőrinc, Békéscsaba 1912 Előre, Credobus Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza Spartacus FC), tizenhárom döntetlennel (Budafoki MTE, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Nyíregyháza Spartacus FC, BFC Siófok, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Kolorcity Kazincbarcika SC, Gyirmót FC Győr, MTK Budapest, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital  FC Csákvár, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok) és nyolc vereséggel (Tiszakécskei LC, Dorogi FC, Budafoki MTE, DVTK, ETO FC Győr, Soroksár SC, Tiszakécskei LC, FC Ajka, Szeged-Csanád Grosics Akadémia) eddig negyvenkilenc pontot gyűjtött. Őket a hetedik és nyolcadik helyeken a negyvennyolc-negyvennyolc pontos Soroksár és Haladás követi. Érdekesség még, hogy a Pécs utoljára a huszonhatodik fordulóban nyert mérkőzést, a nyíregyházi győzelmet követően pedig két döntetlent és öt vereséget könyvelhettek el.
A Pécs keretében továbbra is találkozhatunk ismerős nevekkel, hiszen házi góllövő listájukat a korábban Kazincbarcikán is futballozó, Tóth-Gábor Kristóf vezeti, de téltől csapatukat erősíti az egykori barcikai játékos, Krausz Raul is.

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A hazai csapat tájékoztatása szerint a Pécs mérkőzéseire egységesen 1500 forintba kerülnek a jegyek, a belépés 14 éves kor alatt és 65 éves kor felett ingyenes. A PMFC Stadion jegypénztárai a találkozó kezdete előtt két órával, azaz 16:00-kor nyitnak.
Honlapunkon ma is rendszerint jelentkezünk élő szöveges közvetítéssel és Facebook oldalunkon élő eredménykövetés formájában is követhetik az eseményeket.
A PMFC - Kolorcity Kazincbarcika SC találkozót Takács Tamás vezeti, asszisztensei Belicza Bence Péter és Máyer Gábor, a tartalékjátékvezető pedig Antal Péter lesznek.

Merkantil Bank Liga 34. forduló
2023. ÁPRILIS 26 18:00
PMFC
-
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A HARMINCNEGYEDIK FORDULÓ

A hétközi fordulóban rendszerint mind a tíz másodosztályú csapat pályára lép. Nyolc mérkőzést rendeznek meg szerdán, kettőt pedig csütörtökön.
Szerdán a Győr 15:00-tól fogadja a Budafokot, hat meccs kezdődik majd 17:00-kor, illetve kettő 18:00-kor. Az NB1-es feljutást hétvégén Kozármislenyben kivívó, Diósgyőr hatkor látja vendégül a Szegedet, illetve mi is ebben az időpontban játszunk Pécsen. A csütörtöki mérkőzéseken 17:00-kor hangzik majd el a kezdést jelző sípszó, akkor az MTK a Tiszakécske vendége lesz, illetve a Soroksár fogadja majd a Szentlőrincet.
A párosítások a következőek:

2023. ÁPRILIS 26.
15:00
ETO FC GYŐR BUDAFOKI MTE
2023. ÁPRILIS 26.
17:00
FC AJKA GYIRMÓT FC GYŐR
2023. ÁPRILIS 26.
17:00
AQVITAL
FCV CSÁKVÁR
HR-RENT
KOZÁRMISLENY
2023. ÁPRILIS 26.
17:00
NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
CREDOBUS
MOSONMAGYARÓVÁR
2023. ÁPRILIS 26.
17:00
SZOMBATHELYI
HALADÁS
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2023. ÁPRILIS 26.
17:00
BFC SIÓFOK DOROGI FC
2023. ÁPRILIS 26.
18:00
PMFC KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
2023. ÁPRILIS 26.
18:00
DVTK SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA
2023. ÁPRILIS 27. 
17:00
TISZAKÉCSKEI LC MTK BUDAPEST
2023. ÁPRILIS 27.
17:00
SOROKSÁR SC SZENTLŐRINC

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk