Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A GYIRMÓTOT FOGADJUK

A GYIRMÓTOT FOGADJUK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Szinte még csak most kezdődött a szezon és már el is érkeztünk a hajrájához. A Kolorcity Kazincbarcika SC ugyanis már csak három bajnoki mérkőzésen lép pályára a 2022/2023-as idényben. Holnap a Gyirmót érkezik, jövőhéten az MTK vendégei leszünk, majd a zárófordulóban a Szentlőrincet fogadjuk. Ennek értelmében a következő pontvadászat rajtjáig tehát már csak kétszer találkozhatunk a Kolorcity Arénában.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Három kifejezetten fontos mérkőzésen lépünk pályára az előttünk álló hetekben. Csapatunk jelenleg negyvenkét ponttal a tabella tizennegyedik helyét foglalja el, minket egy-egy ponttal előz meg a Mosonmagyaróvár és a Tiszakécske, hárommal az ETO FC Győr és a tizedik pozícióban tanyázó Budafok is csak négy egységgel gyűjtött többet, mint mi. A Kolorcity Kazincbarcika SC mérlege tizenegy győzelm (Dorogi FC, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Dorogi FC, HR-Rent Kozármisleny, DVTK, Aqvital FC Csákvár, Szombathelyi Haladás, FC Ajka), kilenc döntetlen (ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC, MTK Budapest, Szentlőrinc, Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr, PMFC) és tizenöt vereség (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, BFC Siófok, Soroksár SC, Tiszakécskei LC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia) a harminchatodik fordulót megelőzően. Holnap mindenképp győzelmeink számát kívánjuk szaporítani és ehhez kifejezetten nagy szükségünk van szurkolóinkra is, ezt vezetőedzőnk, Csábi József is megerősítette mérkőzés előtti nyilatkozatában.


"Nagyon készülünk a hátralévő három mérkőzésre, azt gondolom, hogy a csapat játéka az elmúlt feszes hétben is rendben volt. Az Ajka elleni és a két idegenbeli mérkőzésből (Pécs és Szeged) hoztunk négy pontot, ami lehetett volna több is. Sajnáltuk az elhullajtott pontot Szegeden, de most volt egy hetünk és nagyon felkészültünk és készülünk a Gyirmót ellen. Ezenkívül van még két szintén nagyon fontos mérkőzésünk, de én úgy gondolom, hogy nekünk most következő a legfontosabb meccs, mert a céljainkat itt is be tudjuk biztosítani. Nagyon sokat kell tennünk ezért, mert egy jó csapat érkezik hozzánk, akik felszabadult, támadó focit játszanak, a keretüket jó játékosok alkotják, tehát nekünk nagyon fegyelmezettnek, taktikusnak kell lennünk ahhoz, hogy ellenük eredményesek legyünk. Nagyon örülnénk, ha minél több szurkoló segítene nekünk ezen a nagyon fontos mérkőzésen, mert az Ajka ellen is érezhető volt, hogy a támogatásuk sokat lendített a csapaton. Egy kölcsönös egymásra találás volt, mi húztuk magunkkal a közönséget, ők pedig minket. Ez nagyon fontos lenne holnap is, ugyanis ez most szerintem a tavasz meccse lesz."

GYIRMÓT FC GYŐR

A tavalyi kiesést követően azonban az NB2-ben remekül szerepelnek és csupán öt pont választja el őket a tabella dobogójától. Holnapi vendégeink tizenhat győzelemmel (Szentlőrinc, Dorogi FC, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital  FC Csákvár, ETO FC Győr, BFC Siófok, Tiszakécskei LC, Kolorcity Kazincbarcika SC, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármsileny, Aqvital FC Csákvár, Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr, Tiszakécskei LC), kilenc döntetlennel (Budafoki MTE, Soroksár SC, PMFC, Szentlőrinc, Dorogi FC, Békéscsaba 1912 Előre, Szombathelyi Haladás, Soroksár SC, PMFC) és tíz vereséggel (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, FC Ajka, MTK Budapest, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, DVTK, BFC Siófok, FC Ajka) ötvenhét pontot gyűjtöttek. A harminchatodik fordulót megelőzően a tabella negyedik helyén állnak, őket az ötödik pozícióban pontazonossággal követi a Szeged-Csanád-Grosics Akadémia.

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A holnapi hazai mérkőzésünkre elővételben meccsnapon 14:00-ig online a LINK-re kattintva is megvásárolhatják jegyeiket, ha erre nincs lehetőségük természetesen a helyszínen is megválthatják azokat. A találkozót megelőzően egy órával, azaz 16:00-kor nyitnak a jegypénztárak, valamint a kapunyitás is ebben az időpontban történik meg. Kérjük a szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben, így elkerülhetik a pénztár előtt már többször is kialakult sorban állást! Az idei szezonban az elővételes és a helyszíni jegyárak között nincsen különbség, a teljes árú belépő 1500 forintba kerül, a kedvezményes jegy pedig 1000 forint, utóbbit a diák, a nyugdíjas és mozgáskorlátozott szurkolóink vásárolhatják meg. 

Honlapunkon a mérkőzés napján rendszerint jelentkezünk élő szöveges közvetítéssel és Facebook oldalunkon élő eredménykövetés formájában is követhetik az eseményeket.

A holnapi Kolorcity Kazincbarcika SC - Gyirmót FC Győr mérkőzést Ducsai József vezeti, asszisztensei Szert Balázs és ifj. Varga Gábor, a tartalékjátékvezető pedig Szigetvári Márk lesznek.

Merkantil Bank Liga 36. forduló
2023. MÁJUS 07. 17:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
-
GYIRMÓT FC GYŐR

A HARMINCHATODIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga harminchatodik fordulójában egy mérkőzés kivételével minden meccset holnap 17:00-tól rendeznek meg. Hétfőre a PMFC és az MTK Budapest találkozója került át, a PMFC Stadionban 19:00-kor hangzik majd el a kezdést jelző sípszó.
A forduló párosításai a következőek:

2023. MÁJUS 07.
17:00
KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
GYIRMÓT FC GYŐR
2023. MÁJUS 07.
17:00
NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
DVTK
2023. MÁJUS 07.
17:00
ETO FC GYŐR HR-RENT 
KOZÁRMISLENY
2023. MÁJUS 07.
17:00
SZOMBATHELYI
HALADÁS
CREDOBUS 
MOSONMAGYARÓVÁR 
2023. MÁJUS 07.
17:00
BFC SIÓFOK BUDAFOKI MTE
2023. MÁJUS 07.
17:00
SOROKSÁR SC BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2023. MÁJUS 07.
17:00
TISZAKÉCSKEI LC DOROGI FC
2023. MÁJUS 07.
17:00
FC AJKA SZENTLŐRINC
2023. MÁJUS 07. 
17:00
AQVITAL FC CSÁKVÁR SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA
2023. MÁJUS 08.
19:00
PMFC MTK BUDAPEST

További híreink

Küzdelmes mérkőzésen minimális vereséget szenvedtünk

Dátum: 2023. okt 03. 12:00

Helyzeteink kimaradtak, ezért nem szerzett pontot az U14.

Legyőztük az idény meglepetéscsapatát!

Dátum: 2023. okt 02. 11:50

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában hazai pályán 1-0-ra vertük meg a HR-Rent Kozármislenyt.

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - HR-RENT KOZÁRMISLENY

Dátum: 2023. okt 01. 16:39

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában a HR-Rent Kozármisleny csapatát fogadjuk 17 órától.

Ma 17 órától Kolorcity Kazincbarcika - HR-Rent Kozármisleny!

Dátum: 2023. okt 01. 12:00

Negyedik alkalommal lépünk pályára a baranyai együttes ellen.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk