Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/UTOLJÁRA IDEGENBEN - AZ MTK VENDÉGEI LESZÜNK

UTOLJÁRA IDEGENBEN - AZ MTK VENDÉGEI LESZÜNK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Már csak két mérkőzés van hátra az NB2-es bajnokság 2022/2023-as idényéből. A Kolorcity Kazincbarcika jövő héten hazai pályán a Szentlőrinc ellen játssza idei utolsó mérkőzését, azonban ezelőtt holnap még egy kiemelten fontos meccs vár ránk. A harminchetedik fordulóban a tabella második helyén álló MTK Budapest vendégei leszünk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk holnapi mérkőzése is sorsdöntő lehet számunkra. A Kolorcity Kazincbarcika SC az MTK otthonában ugyanis kivívhatja a biztos bennmaradást, hiszen a tabella jelenlegi állása szerint négy ponttal előzzük meg az osztályozós helyeken álló Kozármisleny, Nyíregyháza és Csákvár csapatait. Jelenleg tizenegy győzelemmel (Dorogi FC, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Dorogi FC, HR-Rent Kozármisleny, DVTK, Aqvital FC Csákvár, Szombathelyi Haladás, FC Ajka), kilenc döntetlennel (ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC, MTK Budapest, Szentlőrinc, Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr, PMFC) és tizenhat vereséggel (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, BFC Siófok, Soroksár SC, Tiszakécskei LC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr) a hátunk mögött negyvenkét ponttal a tizennegyedik pozíciót foglaljuk el. A még biztos bentmaradó tizenötödik helyen a harminckilenc egységet gyűjtött Szentlőrinc követ minket. Előttünk negyvenhárom egységgel áll a Tiszakécske (13.) , negyvenöttel a Győri ETO (12.)  és negyvenhat-negyvenhat pontot gyűjtött eddig a Mosonmagyaróvár és a Budafok (11., 10.). 

MTK BUDAPEST


Holnapi vendéglátóink célja ezúttal sem volt más, mint az első osztályban való szereplés jogának kivívása. Az MTK holnap ezt akár be is biztosíthatné, hiszen jelenleg két fordulóval a bajnokság vége előtt hat ponttal előzik meg a harmadik helyen álló, Ajkát. A budapestiek a harminchatodik fordulóval bezárólag húsz győzelemmel (Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Dorogi FC, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Tiszakécskei LC, FC Ajka, Gyirmót  FC Győr, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Szentlőrinc, Dorogi FC, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki  MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, DVTK, Nyíregyháza Spartacus  FC, ETO FC Győr), nyolc döntetlennel (Szentlőrinc, ETO FC Győr, BFC Siófok, PMFC, Kolorcity Kazincbarcika SC, Aqvital FC Csákvár, FC Ajka, PMFC) és nyolc vereséggel (DVTK, Aqvital FC Csákvár, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, Tiszakécskei LC) gyűjtöttek hatvannyolc pontot.
Érdekesség azonban, hogy az MTK utolsó  győzelmének a harmincadik fordulóban örülhetett, az ETO elleni találkozót követően pedig négy vereséget és két döntetlent könyvelhettek el.

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A holnapi MTK Budapest - Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzésre a LINK-re kattintva online, elővételben 10% kedvezménnyel is vásárolhatnak jegyet. A Kazincbarcika szurkolói az Új Hidegkuti Nándor Stadion V1, V2, V3 és V4 szektoraiban foglalhatnak helyet. A mérkőzés napján a vendégpénztár a találkozót megelőzően három órával, azaz 14:00-kor nyit majd. A teljer árú belépők 1500 forintba, míg a kedvezményes diák/nyugdíjas jegyek 1000 forintba kerülnek. Az MTK hazai mérkőzéseit a tizennégy év alatti, illetve mozgáskorlátozott szurkolók ingyenesen tekinthetik meg. Drukkereink a stadion 3-as kapuján belépve közelíthetik meg a lelátót.

Honlapunkon a mérkőzés napján rendszerint jelentkezünk élő szöveges közvetítéssel és Facebook oldalunkon élő eredménykövetés formájában is követhetik az eseményeket.

A holnapi MTK Budapest - Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzést Görög Márió vezeti, asszisztensei Szécsényi István és Szalai Dániel, a tartalékjátékvezető pedig Hanyecz Bence lesznek.

Merkantil Bank Liga 37. forduló
2023. MÁJUS 14. 17:00
MTK BUDAPEST
-
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A HARMINCHETEDIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga harminchetedik fordulójában egy mérkőzést kivéve minden találkozóra holnap 17:00-tól kerül sor. Ebben az időpontban lép pályára a Kazincbarcika és ekkor ünnepli majd bajnoki címét a DVTK is. Hétfőn egy meccset rendeznek, ez a kiesés ellen küzdő Békéscsaba találkozója lesz a Tiszakécske ellen. 
A forduló párosításai a következőek:

2023. MÁJUS 14.
17:00
SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA 
GYIRMÓT FC GYŐR
2023. MÁJUS 14.
17:00
MTK BUDAPEST KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
2023. MÁJUS 14.
17:00
SZENTLŐRINC PMFC
2023. MÁJUS 14.
17:00
DOROGI FC FC AJKA 
2023. MÁJUS 14.
17:00
BUDAFOKI MTE  SOROKSÁR SC
2023. MÁJUS 14.
17:00
CREDOBUS 
MOSONMAGYARÓVÁR 
BFC SIÓFOK
2023. MÁJUS 14.
17:00
HR-RENT
KOZÁRMISLENY 
SZOMBATHELYI
HALADÁS
2023. MÁJUS 14.
17:00
DVTK ETO FC GYŐR 
2023. MÁJUS 14. 
17:00
AQVITAL FC CSÁKVÁR NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
2023. MÁJUS 15.
20:00
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
TISZAKÉCSKEI LC

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk