Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A SZENTLŐRINC ELLEN ZÁRJUK A SZEZONT

A SZENTLŐRINC ELLEN ZÁRJUK A SZEZONT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Holnap tizenhét csapatnak ér véget a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as pontvadászata, hiszen az DVTK és az MTK jövőre már az NB1-ben gyűjtögetheti a pontokat, a Dorog mellett még egy csapat búcsút int a másodosztályú bajnokságnak, valamint kialakul a biztos bennmaradó tizenhárom és az osztályozó mérkőzéseken még pályára lépő három együttes mezőnye. A Kolorcity Kazincbarcika SC szintén azok közé akar tartozni, akik befejezik a bajnokságot, hiszen ez azt jelentené, hogy "rájátszás" nélkül vívtuk ki a következő szezon NB2-es tagságát. Ehhez viszont ahogy mindig, nemcsak a csapatra, hanem szurkolóinkra is óriási szükségünk van! Találkozzunk hát holnap is a Kolorcity Arénában!


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Hosszú út van mögöttünk, hiszen július végén újoncként vágtunk bele az NB2-es bajnokság küzdelmeibe. A mögöttünk álló harminchét bajnoki mérkőzésen pedig nem egyszer okoztunk meglepetést ellenfelünknek. Gyönyörű góloknak és csodás pillanatoknak is tanúi lehettünk idén együtt a Kolorcity Arénában vagy akár az ország bármelyik pontján. A bajnokság holnap ugyan véget ér és nagyon reméljük, hogy mint idén többször, úgy holnap is szurkolóinkkal ünnepelhetünk a hármas sípszó elhangzását követően. Csapatunk mindent megtesz a három pontért. A Szentlőrinc elleni találkozót a tabella tizennegyedik helyéről várjuk és reméljük legalább ott is zárjuk.
A Kolorcity Kazincbarcika SC idén tizenegy győzelemmel (Dorogi FC, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Dorogi FC, HR-Rent Kozármisleny, DVTK, Aqvital FC Csákvár, Szombathelyi Haladás, FC Ajka), kilenc döntetlennel (ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC, MTK Budapest, Szentlőrinc, Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr, PMFC) és tizenhét vereséggel (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, BFC Siófok, Soroksár SC, Tiszakécskei LC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr, MTK Budapest) negyvenkét pontot gyűjtött. Minket egy egységgel előz meg a tizenharmadik Tiszakécske, egy pont lemaradással követ a Kozármisleny és a Csákvár, illetve a Szentlőrinc két egységgel gyűjtött kevesebbet, mint mi és három ponttal marad le tőlünk a Nyíregyháza.
Vezetőedzőnk, Csábi József ahogy mindig, úgy a holnapi mérkőzés előtt is bízik csapatunkban és játékosainkban:

"Február 19. óta vagyok itt, nagyon sokat dolgoztunk a pályán belül és azon kívül is és azt kell mondjam, hogy jó helyzetben vagyunk, mert a legrosszabb esetben is kapunk az élettől egy újabb lehetőséget, de természetesen nem erre készülünk. Újonc csapatként nagy feladat előtt állt egész évben az egyesület, mert csökkentik az NB2-es létszámot és egy feljutó csapatnak ilyenkor még nehezebb dolga volt. Tudjuk, hogy milyen tétje van a holnapi mérkőzésnek, de azt gondolom, hogy a saját kezünkben van a sorsunk és ezt ezt meg kell ragadnunk. Amit az elmúlt hetekben és hónapokban a játékosok tettek megérdemelt lesz a bennmaradásunk, mert ez az elsődleges célunk. Arra készülünk, hogy vasárnap már ünnepelni szeretnénk. Nem az ünneplés jár a fejünkben persze, hanem csak a mérkőzés. Nagyon nehéz meccs lesz, ahol a televízió képernyőjén is megmutathatjuk, hogy miért mondtam és miért mondom, hogy amikor a csapat 1-0-ás vereséget szenvedett is nagyon rendben volt, akár a múlt héten az MTK ellen is."

SZENTLŐRINC


A Szentlőrinc jelenleg harminckilenc ponttal a tizenhetedik helyen áll. Holnapi vendégeink ezt a harminckilenc pontot kilenc győzelemmel (Szeged-Csanád Grosics Akadémia, HR-Rent Kozármisleny, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Aqvital FC Csákvár, Tiszakécskei LC, FC Ajka), tizenkét döntetlennel (MTK Budapest, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki  MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, ETO FC Győr, Kolorcity Kazincbarcika SC, Gyirmót FC Győr, Dorogi FC, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, ETO FC Győr, Szombathelyi Haladás) és tizenhat vereséggel (Gyirmót FC Győr, Dorogi FC, Aqvital FC Csákvár, BFC Siófok, Soroksár SC, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC, MTK Budapest, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, BFC Siófok, Soroksár SC, PMFC) gyűjtötték.

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Utolsó bajnoki mérkőzésünkre a megszokottak szerint válthatnak jegyet drukkereink, elővételben a LINK-re kattintva vásárolhatják meg azokat, illetve a helyszínen 18:00-kor nyitnak majd a jegypénztárak. Kérjük a szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben, így elkerülhetik a pénztár előtt már többször is kialakult sorban állást! Az idei szezonban az elővételes és a helyszíni jegyárak között nincsen különbség, a teljes árú belépő 1500 forintba kerül, a kedvezményes jegy pedig 1000 forint, utóbbit a diák, a nyugdíjas és mozgáskorlátozott szurkolóink vásárolhatják meg. 

Holnap a találkozót megelőzően 18:00-tól várjuk szurkolóinkat a Kolorcity Arénában, ahol színes programokkal készülünk számukra. A közelgő gyereknap apropóján a Zöld Völgy Nonprofit Kft. jóvoltából ugrálóváron szórakozhatnak a kisebbek, illetve arcfestést akár a nagyobbak is kérhetnek majd. Ezúttal kérnénk minden kilátogatót, hogy érkezzen a csapat színeiben, azaz kék-sárgában, KBSC mezben vagy szurkolói sállal a nyakában!

Honlapunkon a mérkőzés napján rendszerint jelentkezünk élő szöveges közvetítéssel és Facebook oldalunkon élő eredménykövetés formájában is követhetik az eseményeket, valamint az M4 Sport műsorán és online is nézhetik találkozónkat szurkolóink.

A holnapi Kolorcity Kazincbarcika SC - Szentlőrinc bajnoki mérkőzést Antal Péter vezeti, asszisztensei Sinkovicz Dániel és Nagy Viktor, a tartalékjátékvezető pedig Nazsa Tamás lesz.

Merkantil Bank Liga 38. forduló
2023. május 21. 19:45
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 
-
SZENTLŐRINC

A HARMINCNYOLCADIK FORDULÓ

A holnapi napon minden NB2-es csapat befejezi az idei pontvadászatot. A tíz találkozóból négyet rendeznek meg 17:00-tól (a már két feljutó MTK és DVTK, a kiesett, Dorog és a biztos középmezőnyben végző, Soroksár - Mosonmagyaróvár mérkőzéseit), a maradék hat meccsre 19:45-től kerül sor. Utóbbi oka, hogy a Kolorcity Kazincbarcika SC - Szentlőrinc mérkőzést az M4Sport élőben közvetíti majd, így a kiesés ellen és az osztályozós helyekért versengő csapatok mind ekkor lépnek majd pályára.
A párosítások a következőek:

2023. MÁJUS 21.
17:00
GYIRMÓT FC GYŐR MTK BUDAPEST
2023. MÁJUS 21.
17:00
SZOMBATHELYI
HALADÁS
DVTK
2023. MÁJUS 21.
17:00
SOROKSÁR SC CREDOBUS
MOSONMAGYARÓVÁR 
2023. MÁJUS 21.
17:00
PMFC DOROGI FC
2023. MÁJUS 21.
19:45
ETO FC GYŐR  AQVITAL FC
CSÁKVÁR 
2023. MÁJUS 21.
19:45
BFC SIÓFOK HR-RENT
KOZÁRMISLENY 
2023. MÁJUS 21.
19:45
TISZAKÉCSKEI LC BUDAFOKI MTE
2023. MÁJUS 21.
19:45
FC AJKA BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2023. MÁJUS 21. 
19:45
KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
SZENTLŐRINC
2023. MÁJUS 21.
19:45
NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk