Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Túl a hetediken...

Túl a hetediken...

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A 7. fordulót követően a válogatott mérkőzései és a Magyar Kupa 3. fordulója miatt szünetel a Merkantil Bank Liga. Ezzel durván a bajnokság egyötödén vagyunk túl.

 

A pontvadászatról az összképet megnézve elmondhatjuk, hogy 63 mérkőzést játszott le a liga tizennyolc csapata, melynek során összesen 155 gól született (meccsenként átlagosan 2,46 gól). A játékvezetők eddig 289 sárga és 9 piros lapot osztottak ki.

A tabellára pillantva mindig a saját csapatunkat keressük először és azt láthatjuk, hogy a Kolorcity Kazincbarcika SC a 10. helyet foglalja el, azaz a középmezőnynek is a közepén állunk.

Az eddigi teljesítményt egyfajta koordináta-rendszerbe helyezi, ha megnézzük a „már letudott” ellenfeleink pozícióit: az előttünk álló kilenc csapat közül hárommal (két döntetlen, egy vereség), a mögöttünk lévő nyolc együttesből pedig néggyel (két győzelem, két döntetlen) mértük össze eddig erőnket, ami alapján a sorsolásunk átlagosnak mondható.

 

Csapatunk kilenc lőtt gól mellett hat kapott találatot jegyez. A szerzett gólok tekintetében ez holtversenyben a 6. legjobb mutató, a kapott gólok tabelláján pedig az előkelő 4. helyen állunk. Védelmünknél csak a PMFC (0 kapott gól), valamint a Budafoki MTE és a Nyíregyháza (5-5) csapatai vizsgáztak jobban. Három találkozót zártunk kapott gól nélkül, ennél többször csak a Budafok (4) és a Pécs (7) húzta le a rolót.

 

A Kazincbarcika találatait öt játékos jegyezte, a legeredményesebb játékosunk Ádám Ferenc (3 gól), mögötte Pinte Patrik (2), illetve Pekár László, Papp Milán és Szekszárdi Milán (1-1) következnek. Ádám Ferenc az említett három góllal a Merkantil Bank Liga góllövőlistáján holtversenyben a harmadik helyen áll.

 

Házi góllövőlista

1.

Ádám Ferenc

3

2.

Pinte Patrik

2

3.

Papp Milán

1

3.

Pekár László

1

3.

Szekszárdi Milán

1

 

Ami a játszott perceket illeti, Csábi József vezetőedző a hét játéknap során összesen huszonkét játékosnak (két kapus és húsz mezőnyjátékos) adott lehetőséget, akik közül egyedül csapatkapitányunk, Heil Valter mondhatja el magáról, hogy mind a 630 játékpercet a pályán töltötte. Mögötte Papp Milán (623 perc) és Csilus Tamás (622) következnek, akiket az első, illetve a második fordulóban a hajrában cseréltek le. A képzeletbeli dobogóról kevéssel maradt le Pinte Patrik (614), illetve Szekszárdi Milán (604). Minden mérkőzésen pályára lépett (kezdőként vagy csereként) a felsoroltakon kívül Ternován Patrik, Kurdics Levente és Pekár László.

 

Eddigi játékpercek

Heil Valter

630

Papp Milán

623

Csilus Tamás

622

Pinte Patrik

614

Szekszárdi Milán

604

Ternován Patrik

565

Tóth Balázs

540

Szabó Balázs

361

Kurdics Levente

355

Pekár László

354

Ádám Ferenc

313

Kotula Máté

312

Kártik Bálint

221

Csatári Gergő

189

Bánhegyi Bogdán

90

Székely Krisztián

65

Gyurkó Máté

64

Jurek Gábor

23

Csilus Ádám

10

Boros Zsombor

8

Fejes Ádám

8

Ferencsik Bálint

8

 

A legtöbbet játszók élmezőnyéből Csilus Tamás bizonyosan rontani fog statisztikáján, hiszen a soron következő, BVSC-Zugló elleni bajnokit eltiltás miatt sajnos kénytelen lesz kihagyni. A rutinos középpályás a Gyirmót elleni bajnokin gyűjtötte be ötödik sárga lapját,, amivel egyébként az egész bajnokság erre vonatkozó rangsorát is vezeti. Rajta kívül három-három alkalommal sárgult be eddig Pekár László és Ternován Patrik is. Habár a mérkőzéseket nézve csapatunk játéka egyszer sem volt sportszerűtlennek nevezhető, mégis húsz büntetőlapot gyűjtöttek be játékosaink, aminél többet csak a Kozármisleny (22 lap) mondhat magáénak.

 

 

Játékos neve

sárga lapok

1.

Csilus Tamás

5

2.

Pekár László

3

2.

Ternován Patrik

3

4.

Süttő Attila

2

4.

Szekszárdi Milán

2

6.

Ádám Ferenc

1

6.

Heil Valter

1

6.

Kotula Máté

1

6.

Székely Krisztián

1

6.

Szekszárdi Tamás

1

 

További híreink

Szezonnyitó Csákváron

Dátum: 2024. júl 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös évadának első fordulójában a Puskás Akadémia fiókcsapatához látogatunk.

A Csákvár ellen a nyitófordulóban!

Dátum: 2024. júl 25. 18:00

Volt játékosmozgás ellenfelünknél is.

Csokorba szedtük az NB2-es keret nyári változásait

Dátum: 2024. júl 25. 14:00

Érkezők, távozók, kölcsönjátékosok...

A Barcika éve lehet a következő – de már a jövő csapatát is építjük!

Dátum: 2024. júl 25. 04:00

Bizalom, türelem, hit és összetartozás – ezek a formálódó csapat és közönsége „varázsszavai”.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk