Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ötödik alkalommal készülünk a Kozármisleny ellen

Ötödik alkalommal készülünk a Kozármisleny ellen

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Az őszi meccsre hangolódva írtunk arról, hogy a HR-Rent Kozármisleny csapata ellen addig háromból három találkozót megnyertünk, melyeken ráadásul öt szerzett gólhoz egyetlen egy kapott sem társult. Ilyen előzményekkel készültünk az október elsején esedékes mérkőzésre, amelynek ugyanakkor mégsem voltunk egyértelmű esélyesei.

 

Aczél Zoltán csapata ugyanis a 10. játéknapra az előkelő 4. helyen fordult rá, Barcikára pedig a szomszédvár, PMFC elleni magabiztos, 3-0-s győzelem után érkeztek meg, s nem mellesleg öt veretlen találkozón voltak ekkor már túl zsinórban.

 

A találkozóra Csábi József vezetőedző a Tóth B. – Szekszárdi M., Heil, Papp M. – Ternován, Csatári, Kártik, Szabó B., Süttő – Kurdics, Pinte kezdőcsapatot nevezte. A szakmai stáb dolgát nehezítette Pekár László és Csilus Tamás sérülése, Ádám Ferenc pedig eltiltása miatt nem játszhatott. Sőt, a bemelegítés közben Nicolas Morínigo is jelezte, hogy sérülése miatt nem tudja vállalni a játékot.

 

Ennek ellenére jobban kezdtünk ellenfelünknél, Pinte Patrik és Kurdics Levente is nagy helyzetbe került a találkozó elején, de a vendégek védelme résen volt. Az első félidőben fölényben játszottunk, de gól nem született, a mislenyiek Turi Tamás kapufájával adtak életjelt magukról a szünet előtt.

A második félidő is váltakozó iramú és színvonalú játékot hozott, a két kapus, Lékai Soma és Tóth Balázs is bemutattak egy-két komolyabb védést. A hajrára fordulva úgy tűnhetett, hogy már nem születik gól, ám ekkor az előre húzódó Szekszárdi Milán egy huszonöt méterről eleresztett bombát helyezett a vendégek kapujának bal alsó sarkába. A hátralévő – hosszabbítással együtt – 5 percben a Misleny nem tudott érdemi helyzetet kialakítani, így pont nélkül távoztak a Kolorcity Arénából.

 

A találkozó után a vendégek szakvezetője, Aczél Zoltán rendkívül sportszerűen elismerte, hogy a meccs egésze alapján megérdemeltnek mondható barcikai siker született, s ehhez gratulált. A szakember azt is hozzátette, hogy az első félidőben sokkal jobban játszottak a mieink, ám fájlalta, hogy a második félidei változtatásaik – bár mezőnyfölényhez juttatták csapatát – kevés nagy helyzetet eredményeztek számukra.

Vezetőedzőnk, Csábi József azt emelte ki, hogy egy nagyon jó formában lévő együttest győztünk le, és bár csak egy jól eltalált lövés döntött végül, de a három pontért a fiúk az egész meccsen rengeteget dolgoztak, egységesen, csapatként küzdöttek.

 

AZ ŐSZI MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVE

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – HR-RENT KOZÁRMISLENY 1–0 (0–0)

Kolorcity Aréna, 2023.10.01. 17 óra

Vezette: Lovas László (ifj. Varga Gábor, Vrbovszki Pál)

Gólszerző: Szekszárdi M. 88’

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Tóth B. – Szekszárdi M., Heil, Papp M. – Ternován (Székely 85’), Csatári, Kártik (Ferencsik 72’), Szabó B. (Gyurkó 85’), Süttő – Kurdics (Kotula 77’), Pinte.

Vezetőedző: Csábi József

 

HR-RENT KOZÁRMISLENY

Lékai – Beke, Gajág (Sági a szünetben), Füredi, Turi T. – Nagy E., Kozics – Vajda R. (Major S. 66’), Kirchner (Hegedűs M. 72’), Barkóczi (Molnár Á. a szünetben) – Tóth Z. (Horváth P. 81’).

Vezetőedző: Aczél Zoltán

További híreink

Jegyinfók a Haladás elleni találkozóra

Dátum: 2024. máj 02. 14:00

A 31. forduló mérkőzésére a megújult sportkomplexumban kerül sor.

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk