Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Feszesnek kell lennünk!

Feszesnek kell lennünk!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Csapatunk pozitív hangulatban készülhetett a soron következő megmérettetésre, miután – a szezon során másodszor is – legyőztük a Budapest Honvéd csapatát. Ezúttal idegenbeli rangadó vár ránk, amelyre szokás szerint egész héten kemény munkával hangolódtak a srácok..

 

Csábi József vezetőedző a boon.hu érdeklődésére osztotta meg a heti munka részleteit. A tréner kiemelte, nem a Honvéd elleni volt az első szép sikerünk az idényben nagy múltú csapatok ellen, ám elismerte azt is, hogy hullajtottunk el pontokat a tabella alsó részén tanyázó együttesek ellen is.

Vezetőedzőnk hangsúlyozta, a Honvéd elleni siker a csapat taktikus, fegyelmezett játékának volt köszönhető, ami őt is és a játékosokat is okkal teszi büszkévé. Megemlítette ugyanakkor azt is, hogy még ezzel a sikerrel sem vagyunk túl a „nehezén”, továbbra is pontokat kell szereznünk, hiszen négy nagyon komoly meccs vár ránk, melyeken a maximumot kell nyújtanunk.

 

Aktuális ellenfelünkről szólva a szakvezető úgy látja, a „Hali” stabil csapat, jó erőkből áll, és modern focit próbál játszani. Eredményeikből hullámzó teljesítmény olvasható ki, ám az biztos, hogy a mieinknek nagyon feszesnek kell lenniük, ha pontot, vagy pontokat akarunk hazahozni Szombathelyről.

Ami a keretet illeti, sérülés miatt vasárnap biztosan nem láthatjuk Varga József, valamint Patrick Gânțe játékát. Ötödik sárga lapját gyűjtötte be múlt héten Ternován Patrik és Süttő Attila, így az ő esetükben is biztos a kihagyás. A sérülésből felépülő Papp Milán és Székely Krisztián játékára van esély, viszont eltiltását letöltve visszatérhet a pályára csapatkapitányunk, Heil Valter.

 

A JÁTÉKVEZETŐ

A találkozó játékvezetője Móri Tamás lesz majd. A negyvenhárom esztendős sporttárs harmadik alkalommal működik közre mérkőzésünkön játékvezetőként. Érdekesség, hogy az eddigi két alkalom is egy-egy Haladás – Kazincbarcika találkozó volt, mindkétszer Szombathelyen. A 2022 októberében lejátszott meccset 1-0-ra nyerték meg a hazaiak, míg 2021 áprilisában 2-2-es döntetlent játszottunk. A sípmester segítői Bertalan Dávid és Sinkovicz Dániel lesznek az oldalvonalak mellett, a tartalék játékvezető pedig Farkas Tibor lesz.

 

EGYÉB INFÓK

A találkozó ma 17 órakor kezdődik, s a hazai csapat youtube-csatornáján lesz élő közvetítés: ÉLŐ STREAM

Emellett színes és extra tartalmak lesznek láthatóak és olvashatóak a klub közösségi oldalain.

További híreink

Több száz élvonalbeli mérkőzéssel a lábában érkezett új igazolásunk

Dátum: 2024. júl 16. 21:00

Bódi Ádám a Kolorcity Kazincbarcika játékosa!

Szűk két hét múlva, július utolsó vasárnapján, este hét órakor kezdődik az új szezon!

Dátum: 2024. júl 16. 10:00

Idegenben, a Csákvár otthonában játssza első mérkőzését Erős Gábor csapata.

Vasárnap dupla mérkőzés!

Dátum: 2024. júl 15. 17:00

Elkezdődött a felkészülés negyedik hete.

Rutinos, élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező belső védő csatlakozott csapatunkhoz!

Dátum: 2024. júl 11. 12:30

Polgár Kristóf 2016 júliusában mutatkozott be az NB1-ben.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk