Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Feszesnek kell lennünk!

Feszesnek kell lennünk!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Csapatunk pozitív hangulatban készülhetett a soron következő megmérettetésre, miután – a szezon során másodszor is – legyőztük a Budapest Honvéd csapatát. Ezúttal idegenbeli rangadó vár ránk, amelyre szokás szerint egész héten kemény munkával hangolódtak a srácok..

 

Csábi József vezetőedző a boon.hu érdeklődésére osztotta meg a heti munka részleteit. A tréner kiemelte, nem a Honvéd elleni volt az első szép sikerünk az idényben nagy múltú csapatok ellen, ám elismerte azt is, hogy hullajtottunk el pontokat a tabella alsó részén tanyázó együttesek ellen is.

Vezetőedzőnk hangsúlyozta, a Honvéd elleni siker a csapat taktikus, fegyelmezett játékának volt köszönhető, ami őt is és a játékosokat is okkal teszi büszkévé. Megemlítette ugyanakkor azt is, hogy még ezzel a sikerrel sem vagyunk túl a „nehezén”, továbbra is pontokat kell szereznünk, hiszen négy nagyon komoly meccs vár ránk, melyeken a maximumot kell nyújtanunk.

 

Aktuális ellenfelünkről szólva a szakvezető úgy látja, a „Hali” stabil csapat, jó erőkből áll, és modern focit próbál játszani. Eredményeikből hullámzó teljesítmény olvasható ki, ám az biztos, hogy a mieinknek nagyon feszesnek kell lenniük, ha pontot, vagy pontokat akarunk hazahozni Szombathelyről.

Ami a keretet illeti, sérülés miatt vasárnap biztosan nem láthatjuk Varga József, valamint Patrick Gânțe játékát. Ötödik sárga lapját gyűjtötte be múlt héten Ternován Patrik és Süttő Attila, így az ő esetükben is biztos a kihagyás. A sérülésből felépülő Papp Milán és Székely Krisztián játékára van esély, viszont eltiltását letöltve visszatérhet a pályára csapatkapitányunk, Heil Valter.

 

A JÁTÉKVEZETŐ

A találkozó játékvezetője Móri Tamás lesz majd. A negyvenhárom esztendős sporttárs harmadik alkalommal működik közre mérkőzésünkön játékvezetőként. Érdekesség, hogy az eddigi két alkalom is egy-egy Haladás – Kazincbarcika találkozó volt, mindkétszer Szombathelyen. A 2022 októberében lejátszott meccset 1-0-ra nyerték meg a hazaiak, míg 2021 áprilisában 2-2-es döntetlent játszottunk. A sípmester segítői Bertalan Dávid és Sinkovicz Dániel lesznek az oldalvonalak mellett, a tartalék játékvezető pedig Farkas Tibor lesz.

 

EGYÉB INFÓK

A találkozó ma 17 órakor kezdődik, s a hazai csapat youtube-csatornáján lesz élő közvetítés: ÉLŐ STREAM

Emellett színes és extra tartalmak lesznek láthatóak és olvashatóak a klub közösségi oldalain.

További híreink

Ősszel behúztuk és magabiztos győzelmet arattunk a Sori ellen

Dátum: 2024. máj 18. 11:00

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában utolsó szezonbeli "utazós-meccsünket játsszuk a Soroksár otthonában.

Harnócz Róbert csapata ma idegenben tehet óriási lépést az alsóházi bajnoki címért!

Dátum: 2024. máj 18. 08:13

A saját kezükben a sorsuk, s nem kicsi a tét ma Alsózsolcán!

Ma befejeződik a bajnokság U15-ös csapatunk számára

Dátum: 2024. máj 18. 08:00

Tíz órától Encsen zárja a szezont Balogh József csapata.

Az idei szezonban a Soroksár az utolsó idegenbeli ellenfelünk

Dátum: 2024. máj 18. 07:00

Egy forduló van vissza a Merkantil Bank Ligából.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk