Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kölcsönbe érkezett két diósgyőri nevelésű játékos a 2024/2025-ös szezonra!

Kölcsönbe érkezett két diósgyőri nevelésű játékos a 2024/2025-ös szezonra!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A huszonegy éves Csatári Gergő már két teljes szezont lehúzott a Kolorcity csapatában, nagyon jól beilleszkedett és alapembere volt a kék-sárgáknak. Sőt, három szép góllal is megörvendeztette a kazincbarcikai szurkolókat.

Gergő már bebizonyította, hogy jó játékos és jó csapatember, sőt, meghatározó futballistája a Kolorcity Kazincbarcikának – mondta Koszta Péter. - Talán csak akkor nem játszott a csapatban, amikor sérült volt, vagy eltiltás miatt kényszerpihenőt kellett tartania. Így nagyon szerettük volna, ha továbbra is nálunk játszik, a mi csapatunkat erősíti, s ezt nem kooperációban, hanem kölcsönszerződéssel szerettük volna megoldani a 2024/2025-ös szezonban is. Így Csati a mi keretünk tagjaként kiszámítható, stabil és nyugodt körülmények között készülhet hétről-hétre, s reméljük közösen sok örömünk és sikerünk lesz.

 

A húszéves Bánhegyi Bogdán olyannyira piros-fehér nevelés, hogy ez lesz az első olyan szerződése, amelyet nem csak a Diósgyőr jegyez. A mögöttünk álló szezonban kilenc alkalommal védte a Kazincbarcika kapuját kooperációs játékosként, ugyanakkor egy ízben az első osztályban, tizenötször pedig a DVTK tartalékcsapatában kapott lehetőséget.

 

Koszta Péter sportigazgató így kommentálta a kapus kölcsönvételét:

Bogdán kölcsönszerződése azért volt nagyon fontos számunkra, mert így biztosan és kiszámítható módon részt tud venni mind a heti edzésmunkában, mind pedig a bajnoki mérkőzéseken. Ez egy kapus esetében kiemelten lényeges kérdés, ráadásul a fiatalszabály kapcsán is terveznünk kell. Bogesz egy nagyon tehetséges, céltudatos, szorgalmas és jó adottságokkal rendelkező kapus, akinek borsodi, miskolci kötődése sziklaszilárd, s komoly, hosszú távú terveket vázolt fel magának a jövőre nézve. Ebben a Kazincbarcika egy nagyon jó lépcsőfok neki, lépésről-lépésre tud haladni, fejlődni, játékpercet kapni. Ez a kontraktus tehát minden félnek nagyon előnyös, örülünk, hogy sikerült megállapodni róla a DVTK-val.

 

Szeretettel köszöntjük a srácokat ismételten Kazincbarcikán,

legyen egy szuper szezonunk, együtt!

További híreink

A Csákvár otthonában kezdődik az új szezon!

Dátum: 2024. júl 05. 17:00

Ma közzétette a Merkantil Bank Liga sorsolását a Magyar Labdarúgó Szövetség.

2011-es korosztályunk is részt vett az egri tornán

Dátum: 2024. júl 05. 12:33

"Összességében eredményes két nap volt a nemzetközi torna, azt is megláttuk, hová kellene eljutnunk."

Tapasztalt, több poszton is bevethető támadó érkezett

Dátum: 2024. júl 03. 14:00

Szabó Máté harminc élvonalbeli és közel száznegyven másodosztályú mérkőzéssel a háta mögött igazolt Kazincbarcikára.

Változások a keretben

Dátum: 2024. júl 03. 11:00

Négy (plusz egy) játékos távozott a Kolorcity Kazincbarcikától.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk