Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kölcsönbe érkezett két diósgyőri nevelésű játékos a 2024/2025-ös szezonra!

Kölcsönbe érkezett két diósgyőri nevelésű játékos a 2024/2025-ös szezonra!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A huszonegy éves Csatári Gergő már két teljes szezont lehúzott a Kolorcity csapatában, nagyon jól beilleszkedett és alapembere volt a kék-sárgáknak. Sőt, három szép góllal is megörvendeztette a kazincbarcikai szurkolókat.

Gergő már bebizonyította, hogy jó játékos és jó csapatember, sőt, meghatározó futballistája a Kolorcity Kazincbarcikának – mondta Koszta Péter. - Talán csak akkor nem játszott a csapatban, amikor sérült volt, vagy eltiltás miatt kényszerpihenőt kellett tartania. Így nagyon szerettük volna, ha továbbra is nálunk játszik, a mi csapatunkat erősíti, s ezt nem kooperációban, hanem kölcsönszerződéssel szerettük volna megoldani a 2024/2025-ös szezonban is. Így Csati a mi keretünk tagjaként kiszámítható, stabil és nyugodt körülmények között készülhet hétről-hétre, s reméljük közösen sok örömünk és sikerünk lesz.

 

A húszéves Bánhegyi Bogdán olyannyira piros-fehér nevelés, hogy ez lesz az első olyan szerződése, amelyet nem csak a Diósgyőr jegyez. A mögöttünk álló szezonban kilenc alkalommal védte a Kazincbarcika kapuját kooperációs játékosként, ugyanakkor egy ízben az első osztályban, tizenötször pedig a DVTK tartalékcsapatában kapott lehetőséget.

 

Koszta Péter sportigazgató így kommentálta a kapus kölcsönvételét:

Bogdán kölcsönszerződése azért volt nagyon fontos számunkra, mert így biztosan és kiszámítható módon részt tud venni mind a heti edzésmunkában, mind pedig a bajnoki mérkőzéseken. Ez egy kapus esetében kiemelten lényeges kérdés, ráadásul a fiatalszabály kapcsán is terveznünk kell. Bogesz egy nagyon tehetséges, céltudatos, szorgalmas és jó adottságokkal rendelkező kapus, akinek borsodi, miskolci kötődése sziklaszilárd, s komoly, hosszú távú terveket vázolt fel magának a jövőre nézve. Ebben a Kazincbarcika egy nagyon jó lépcsőfok neki, lépésről-lépésre tud haladni, fejlődni, játékpercet kapni. Ez a kontraktus tehát minden félnek nagyon előnyös, örülünk, hogy sikerült megállapodni róla a DVTK-val.

 

Szeretettel köszöntjük a srácokat ismételten Kazincbarcikán,

legyen egy szuper szezonunk, együtt!

További híreink

Több száz élvonalbeli mérkőzéssel a lábában érkezett új igazolásunk

Dátum: 2024. júl 16. 21:00

Bódi Ádám a Kolorcity Kazincbarcika játékosa!

Szűk két hét múlva, július utolsó vasárnapján, este hét órakor kezdődik az új szezon!

Dátum: 2024. júl 16. 10:00

Idegenben, a Csákvár otthonában játssza első mérkőzését Erős Gábor csapata.

Vasárnap dupla mérkőzés!

Dátum: 2024. júl 15. 17:00

Elkezdődött a felkészülés negyedik hete.

Rutinos, élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező belső védő csatlakozott csapatunkhoz!

Dátum: 2024. júl 11. 12:30

Polgár Kristóf 2016 júliusában mutatkozott be az NB1-ben.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk