Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Készül a vasárnapra a bővülő Kolorcity Család

Készül a vasárnapra a bővülő Kolorcity Család

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Az első fordulóban a Kolorcity Kazincbarcika SC balszerencsés körülmények között kapott ki 3-2 arányban az Aqvital FC Csákvár otthonában. Balszerencsés, hiszen 0-2 után sikerült egyenlítenie a csapatnak, majd a vége előtt még kapufát is lőttünk Pintér Ádám révén, egy előrevágott labdából mégis a hazaiak találtak be a 96. percben, eldöntve a meccset.

Erős Gábor vezetőedző hangsúlyozta, tudták, hogy nehéz mérkőzés vár a csapatra, épp ezért értetlenül áll az első félidei teljesítmény előtt – aminek az öltözőben hangot is adott. Mint mondta, a második félidei teljesítmény már megüti a mércét, a bosszantó az, hogy a szünet utáni játékkal el is lehetett volna kerülni a kétgólos hátrányt. A szakvezető duplán fájónak nevezte, hogy miután visszajöttünk a meccsbe – és azt még el is dönthettük volna a magunk javára – egy előrevágott labdából és egy szerencsétlen helyzetből mi kaptunk gólt, s így pont nélkül maradtunk.

A javításra a Vasas ellen van lehetőség a 2. fordulóban, ami nem lesz könnyű feladat, hiszen az angyalföldiek egyértelműen a feljutást célozták meg, keretük az egyik legerősebb a mezőnyben. Így látja ezt Erős Gábor is, ám kiemelte: ha van olyan játékosa, aki szerint nem tudunk meglepetést okozni az Illovszky Rudolf Stadionban, az jobb, ha fel sem száll a csapatbuszra. Mint mondta, maximálisan bízik a csapat erejében, elégedett a heti edzésmunkával és látta azt, hogy a játékosokat is megviselte az első játéknapon elszenvedett vereség, s mindnyájan szeretnének javítani.


A vasárnap esti angyalföldi erőpróbára készülő csapat háza táján fontos hír, hogy Szujó Attila könnyített edzésmunkát végzett a héten – a Csákváron megsérülő és ezért a meccs elején lecserélt védőnk gyógyulása jó úton jár, de a vasárnapi játéka még kérdéses.

Ugyancsak fontos hírt jelentett be klubunk ma, mely szerint a Kolorcity Kazincbarcika SC-nél folytatja pályafutását a 21 esztendős – ám már élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező – belső védő, Debreceni Ákos, aki a Paksi FC játékosaként kölcsönben szerepelt Szegeden és Siófokon is.

Örömteli nagy hír még, hogy másként is bővült a héten a Kolorcity Család, hiszen megszületett középpályásunk, Kártik Bálint kislánya, Emília!

Az Édesanyának, Barbinak és Bálintnak is szívből gratulálunk, s jó egészséget, sok boldogságot kívánunk!

 


Reméljük, hogy a csapat őket is megörvendezteti vasárnap, szurkolóinkon biztosan nem fog múlni. Akik útra kelnek Angyalföldre, azoknak ITT gyűjtöttük össze a legfontosabb infókat.

Hajrá, Vegyész! Hajrá, Barcika!

További híreink

„Teniszmeccset” nyert és átvette a vezetést a Kisvárda

Dátum: 2024. okt 22. 18:55

Ez történt a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk