Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ötödször a Szentlőrinc ellen

Ötödször a Szentlőrinc ellen

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Kolorcity Kazincbarcika SC – Szentlőrinc összecsapás nem tekint vissza nagy múltra a magyar labdarúgás történelemkönyveiben, hiszen a két együttes először 2020-ban találkozott egymással, azóta pedig újabb három alkalommal mértük össze erőnket.

A 2020-as első „randevú” a Szentlőrinc pályaválasztása mellett, ám Kozármislenyen esett meg, hiszen ekkor a piros-feketék stadionja épp felújításon esett át. Az ekkor Vitelki Zoltán által irányított Kazincbarcika Tóth László 4. percben szerzett góljával győzött 1-0-ra a 12. fordulóban megrendezett találkozón. A visszavágóra 2021 áprilisában került sor, a 31. fordulóban, a Kolorcity Arénában. A mérkőzés második félidejében a mieink szereztek vezetést Toma György góljával, amelyre azonban a hajrában Nagy Barnabás révén feleltek a vendégek, így 1-1-es döntetlen született.

A következő összecsapás 2022 decemberére datálható, ekkor a Szentlőrinci Sportpálya adott otthont a meccsnek, ahol ismét remi született, az utolsó találkozóhoz képest fordított szereposztásban. A vezetést ezúttal a Szentlőrinc szerezte meg Keresztes Bence góljával, a mieink pedig Kállai Zalán révén egalizáltak a hajrában.

Legutóbbi találkozásunk különösen pikáns mérkőzés volt, hiszen a 2022/2023-as szezon utolsó, 38. fordulójában találkoztunk úgy, hogy matematikailag még mindkét együttesnek volt esélye a kiesésre, hiszen a mieink a 14., a vendégek pedig a 17. helyen álltak a húsz csapatos ligában. Végül Pálinkás Gergő 44. percben szerzett góljával 1-0 arányban győztünk, így a kiesés a mi oldalunkon szóba sem került, a Szentlőrinc viszont a 17. helyen végzett, majd az osztályozón 2-1-es összesítéssel alulmaradtak a BVSC-Zuglóval szemben, így az előző szezont az NB3-ban töltötték, ahonnan kemény csatában jutottak vissza – ám erről bővebben majd Nagyító rovatunkban, holnap.

Összefoglalva tehát, a szentlőrinciek elleni eddigi négy összecsapásból kettőt megnyertünk, kettőn pedig döntetlen eredmény született, így várjuk tehát a szeptember 23-i, hétfő esti rangadót. A mérkőzésre természetesen érdemes ezúttal is elővételben jegyet váltani, a legfontosabb infókat ezzel kapcsolatban ITT találják. Töltsük meg újra a Kolorcity Arénát hétfőn!

Hajrá, Vegyész! Hajrá, Barcika!

További híreink

Bánhegyi Bogdán megsérült, pénteken műtik

Dátum: 2024. szept 19. 08:22

A Kisvárda elleni felkészülési meccsen kapott rúgást kapusunk

Fejes Ádám Putnokon folytatja kölcsönben

Dátum: 2024. szept 18. 13:04

Saját nevelésű játékosunk az NB3-ban kap lehetőséget

Utánpótlás hírek – Két győzelem, két vereség a hétvégén

Dátum: 2024. szept 18. 11:08

Ezúttal is jó meccseket játszottak utánpótlás csapataink

TÖLTSÜK MEG ÚJRA A KOLORCITY ARÉNÁT HÉTFŐN!

Dátum: 2024. szept 18. 09:11

Megvásárolhatóak a jegyek a Szentlőrinc elleni rangadóra!

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk