Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Az idei szezont is jól kezdte a Kozármisleny

Az idei szezont is jól kezdte a Kozármisleny

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Baranya vármegyei kistelepülés, Kozármisleny 2007 óta város, a helyi futballcsapat történetét pedig 1989 óta írják, jóllehet a korábbi évtizedekben is működött a községben megyei-járási szinten szereplő együttes. A klub történetéről ITT írtunk bővebben.

A HR-Rent Kozármisleny a 2023/2024-es szezont nagy meglepetésre az 5. helyen zárta a Merkantil Bank Ligában, ami a gárda legjobb szereplésének számít története során. A nyári szünetben aztán mégis edzőváltás következett, Aczél Zoltánnal nem tudott a klubvezetés dűlőre jutni a folytatásról, helyét a Budapest Honvédtól tavaly ősszel elbocsátott Pinezits Máté vette át.

Az átigazolási időszakban közepes aktivitást mutatott a klub, ugyanakkor július végén kooperációs megállapodást írtak alá az élvonalbeli Paksi FC-vel, melynek keretében több fiatal labdarúgó is érkezett a zöld-fehérektől Baranyába.

A szezont két hazai döntetlennel (Békéscsaba, Szeged) indították a kék-fehérek, majd ugyancsak odahaza 2-0-ra legyőzték a Budapest Honvéd csapatát Kirchner Krisztián és Horváth Péter hajrában szerzett góljaival. Ezt aztán egy Kisvárdán elszenvedett 3-2-es vereség követte, ami nem törte meg a lendületet, hiszen az 5. fordulóban 4-2-re verték az éppen edzőváltáson áteső Vasast.

A 6. fordulóban Budafokon 1-1-es döntetlent játszottak, a legutóbbi fordulóban pedig ismét Mislenyre csapott le a gólzápor, az Opus Tigáz Tatabánya kétszeri vezetés után 3-2-es vereséggel távozott Baranyából. A hazai pályán veretlen, idegenben viszont nyeretlen Kozármisleny tizenkét ponttal a tabella 4. helyén áll, egyetlen ponttal mögöttünk.

A házi góllövőlistát – és a liga góllövőlistáját is – az előző szezon társgólkirálya, Kirchner Krisztián vezeti, aki az eddigi hét mérkőzésen nyolc gólt szerzett, mögötte öten sorakoznak egy-egy találattal. Csapatként a tizenhárom góllal – a Vasassal együtt – a második leggólerősebbek, hét góllal lemaradva a Kolorcity Kazincbarcika SC mögött. Három sárga lappal vezeti a vonatkozó házi rangsort Nagy Erik, piros lapot pedig még egyik mislenyi játékos sem kapott idén.


A HR-Rent Kozármisleny eddigi mérkőzései a szezonban:

HR-Rent Kozármisleny - Békéscsaba1912 Előre FC

1-1

HR-Rent Kozármisleny - Szeged-Csanád Grosics Akadémia

0-0

HR-Rent Kozármisleny - Budapest Honvéd

2-0

Kisvárda Master Good - HR-Rent Kozármisleny

3-2

HR-Rent Kozármisleny - Vasas FC

4-2

Budafoki MTE - HR-Rent Kozármisleny

1-1

HR-Rent Kozármisleny - Opus Tigáz Tatabánya

3-2

 


A HR-Rent Kozármisleny a nyári átigazolási időszakban:

Érkezők: Kiss Balázs (Tiszakécske), Rácz László (PMFC), Vajda Roland Ottó (Puskás Akadémiától kölcsönben), Kócs-Washburn Erik (DVSC, Mezőkövesd), Lépő Kristóf, Barkóczi Benedek (MTK), Földi Dominik (Paks), Debreceni Zalán (Paks) Cipf Dominik (Tiszakécske, kölcsönben)

 

Távozók: Molnár Ádin (kölcsönből vissza az MTK-hoz), Szabó Bálint (kölcsönből vissza Újpestre) Füredi Szabolcs (PMFC), Turi Tamás, Hegedűs Márk (PMFC), Kósa Marcell, Tóth Zoltán (PMFC), Bor Dávid (PMFC), Ipacs Péter (Bonyhád), Konstantinos Ikonomou (PMFC)

További híreink

Makulátlan bajnoki mérleg a Kozármisleny ellen

Dátum: 2024. szept 26. 16:17

Az utóbbi szezon egyik meglepetéscsapata érkezik vasárnap.

Vasárnap ismét hazai rangadó jön - JEGYINFÓ

Dátum: 2024. szept 25. 18:30

A pályaválasztói jog felcserélését követően a HR-Rent Kozármisleny csapatával is idehaza játszunk.

U19 – Csillagos ötös

Dátum: 2024. szept 25. 08:24

Utánpótlás hírek – öt korcsoport is pályára lépett a hétvégén

Megvan a kilencedik gólszerzőnk a szezonban

Dátum: 2024. szept 24. 19:45

Négy meccsen tizenhat gólt szereztek játékosaink. Statisztika

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk