Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A válogatott szünetet követően folytatódnak a Merkantil Bank Liga küzdelmei, a Kolorcity Kazincbarcika az FC Ajka otthonában lép pályára 17 órától. Csapatunk a 2. helyről várja a folytatást, az ajkaiak jelenleg a 9. pozíciót foglalják el.

Erős Gábor vezetőedzővel csütörtökön készítettünk interjút, a szakvezető elmondta, nehéz mérkőzésre számít Ajkán, hiszen a zöld-fehérek már régóta stabil csapatnak számítanak. Mint mondta, az ajkaiaknak jó játékoskeretük van, benne rutinos spílerekkel, így nem lesz egyszerű feladat ellenük jó eredményt elérni. Ugyanakkor Erős Gábor leszögezte, hogy – mint mindig – most is a győzelemre fogunk törekedni, hiszen mi is jó passzban vagyunk és már mindenki nagyon várja, hogy újra pályára léphessen.

Ami a játékoskeretet illeti, Patrick Gânțe és Bánhegyi Bogdán műtét után rehabilitálódik, Ádám Ferenc pedig betegség miatt nem tudott edzeni a héten, így ő nem utazott el a csapattal Ajkára. Ott van viszont a kerettel Csatári Gergő, aki még a Szentlőrinc elleni mérkőzésen sérült meg a 7. fordulóban, de a héten már végzett teljes értékű edzést.

Az Ajkai Városi Sportcentrumban 17 órakor indul útjára a labda, a mérkőzést az Ajkai Szó Youtube-csatornája élőben közvetíti majd, a linket Facebook oldalunkon tesszük közzé, amint elérhetővé válik.

További híreink

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

Vasárnap Ajkára utazunk

Dátum: 2024. okt 19. 08:13

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában az FC Ajka vendégei leszünk

„Nagyon jól érzem magam itt”

Dátum: 2024. okt 18. 19:42

Erős Gábor vezetőedzőt kérdeztük az eddigi meccsekről, a hétvégére való felkészülésről és arról is, hogy érzi magát Kazincbarcikán

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk