Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kielemezzük az ellenfelet, de a fókusz magunkon van

Kielemezzük az ellenfelet, de a fókusz magunkon van

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC vendége a Szeged-Csanád Grosics Akadémia lesz. Erős Gábor vezetőedző a boon.hu számára is értékelte a felkészülést, mint mondta az edzések fókusza a saját csapatunkon van, ám természetesen az ellenfelet is kielemezzük, így készülünk a szegediek 3-5-2-es felállására és stabil védekezésükre is.

A tegnapi, Erős Gáborral készült villáminterjúhoz képest új információ, hogy az egyaránt műtét után rehabilitálódó Bánhegyi Bogdán és Patrick Gânțe mellett Varga József játéka is kérdéses egy edzésen szerzett kisebb sérülés miatt, viszont már bevethető az Ajkára is elutazó, ám ott pályára nem lépő Csatári Gergő, illetve a betegségből visszatérő Ádám Ferenc.

AZ ELLENFÉL

Ami az ellenfelünket illeti, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője, Michael Boris a szeged-grosicsakademia.hu kérdésére foglalta össze röviden várakozásait. Mint mondta, csapata a Békéscsaba elleni fontos győzelem után is éhes a sikerre. Kiemelte, döntetlenekkel nem lehet feljebb lépni a tabellán, ezért minden meccsen győzni szeretnének, „még az olyan jó csapatok ellen is, mint a Kazincbarcika”.

A JÁTÉKVEZETŐ

A mérkőzés játékvezetője Móri Tamás lesz. A negyvenhárom esztendős sípmester még nem vezetett mérkőzést Kazincbarcikán, ám csapatunknak háromszor is dirigált idegenben – érdekesség, hogy mindhárom alkalommal Szombathelyen, a Haladás ellen. A mérleg: egy győzelem, egy döntetlen, egy vereség. A játékvezető asszisztensei az oldalvonalak mellett Bertalan Dávid és Sinkovicz Dániel lesznek, a tartalékjátékvezető Dombi Olivér.


A mérkőzés tehát ma 13 órakor kezdődik, a Kolorcity Aréna és a jegypénztárak a mérkőzés kezdete előtt egy órával, azaz délben nyitnak! Legyünk minél többen, szurkoljunk együtt a csapatnak!

HAJRÁ, VEGYÉSZ! HAJRÁ, BARCIKA!

További híreink

„Felkészültünk becsületesen”

Dátum: 2024. okt 26. 18:35

A Szeged elleni vasárnapi mérkőzés előtt Erős Gábor vezetőedzőt kérdeztük

Három éve a feljutók nyomában

Dátum: 2024. okt 26. 11:42

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata érkezik vasárnap a Kolorcity Arénába

„Hétről hétre keményen dolgozunk”

Dátum: 2024. okt 25. 20:05

Bacsa Benjámint kérdeztük, aki újra a kezdőben kapott helyet Ajkán és bizakodva várja a következő meccset

A legrosszabb sorozatunk megtörése a cél

Dátum: 2024. okt 25. 09:51

Tizennegyedik alkalommal mérkőzünk meg a Szeged csapatával

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk