Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Magabiztos győzelem Felsőzsolca ellen

Magabiztos győzelem Felsőzsolca ellen

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek, infók, MEGYE I.

A BTE Felsőzsolca volt fiókcsapatunk ellenfele a vármegyei bajnokság 5. fordulójában.

Lévén ez az NB-s csapatok számára üres hétvége volt, a felnőtt másodosztályú keretből többen is úgy gondolták, hogy pótolják a játékperceket, így Ádám Ferenc, Gyurkó Máté, Süttő Attila, Fejes Ádám és Szekszárdi Tamás is „ringbe szállt” vasárnap.

 

 

Nem indult túl jól a mérkőzés, hiszen a vendégek már a 7. percben megszerezték a vezetést, amit aztán Ádám Ferenc az első játékrész lefújását megelőzően, mondhatni lélektanilag a legjobb pillanatban büntetőből egalizált. Így 1-1-es eredménnyel fordultak a csapatok.

Aztán a második negyvenöt percben beindult a bánhorváti henger, Gyurkó Máté a 63. percben megszerezte a vezetést, majd számos szép helyzetet követően már csak Fízeren múlt a végeredmény. A bomba formában védő vendégkapus a 90. percben azonban már tehetetlen volt, és Lukács Gergő beállította a végeredményt, 3-1 arányban győzött fiókcsapatunk.

 

JEGYZŐKÖNYV

B-A-Z vármegyei I. osztály

5. forduló

 

Bánhorváti SE – BTE Felsőzsolca   3-1 (1-1)

Gólszerzők: Ádám (11-esből), Gyurkó, Lukács, illetve Molnár R.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

 

Bánhorváti SE

Málik – Hallgató, Ádám (Henez 91'), Gyurkó, Kazvinszki, Fejes (Kismarton 12'), Süttő (Harsányi 82'), Zsigrai, Szekszárdi, Marczis (Bicskey 91'), Lovasi (Lukács 57').

Vezetőedző: Mátyás József

 

Köszönjük az elismerő szavakat. Az első félidőben a lelkesen, helyenként agresszívan és durván játszó vendégek védekezésén nehezen találtunk rést. A második félidő nagyon egyértelmű volt. Amit a szünetben átbeszéltünk az ült végig, de a vendégek kapusa bravúrokkal tartotta csapatát, hogy ne legyen nagyobb különbség a két együttes között. Gratulálok minden játékosunknak a győzelemhez, igazi csapatmunka volt.

 

A Bánhorváti a győzelmet követően a tabella 4. helyén áll 9 ponttal, folytatás e hét szombaton, a nyolc ponttal a hatodik helyen álló Mezőkeresztes otthonában.

 

A csapat a találkozót követően egy közös vacsorával ünnepelte meg a győzelmet, és meglepetés tortával köszöntötték a szülinapját a közelmúltban ünneplő Mátyás József vezetőedzőt.

 

További híreink

Erős Gábor nagyinterjújának második része

Dátum: 2024. jún 23. 10:00

Az első részben megismerhették Gábor játékosmúltját, edzővé válásának folyamatát és filozófiáját, no és egy kicsit már a kazincbarcikai tervekről is szó esett.

Ismerjék meg egy kicsit jobban Erős Gábort!

Dátum: 2024. jún 22. 08:00

"Amíg az ember nem találkozik szembe azzal a helyzettel, hogy abbahagyja a futballt és elindul valamilyen más úton, addig nem nagyon érzékeli, fogja fel azt, hogy micsoda különbséget is jelent ez valójában."

Erős Gábor lett a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője!

Dátum: 2024. jún 14. 11:45

A 43 éves szakember ma írta alá szerződését, így a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös szezonjának Erős Gábor irányításával vág neki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a második vonalban.

Kotula Máté is az élvonalban folytatja!

Dátum: 2024. jún 03. 10:00

Kölcsönjátékosunk is kiváló szezont futott és az NB1-es Kecskemétre igazol.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk