Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Holnap a Parasznya érkezik!

Holnap a Parasznya érkezik!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek, infók, MEGYE I.

Felnőtt csapatunkból ezúttal két játékos lépett pályára, Ádám Ferenc és Szemere Balázs személyében. Ami soros ellenfelünk számára (is) olaj volt a tűzre, a szurkolók az első perctől kezdve rasszista megnyilvánulásokkal és sértő bekiabálásokkal támadták a csapatot, és egyes játékosokat. Azt hittük, hogy az ilyen jellegű és szintű megnyilatkozások már kikoptak a futballpályákról, de tévedtünk. Nem szeretnénk visszaidézni sportigazgatónk korábbi interjúját és szavait, hogy egy adott klub fiókcsapata milyen szakmai célokat szolgál, mert sajnos azt látjuk, nincs értelme. Aki támadni akar, támadni fog, a józan észérvek és szakmai iránymutatások mit sem érnek. Egy viszont megmásíthatatlan tény, hogy mindemellett a Bánhorváti csapatának nagy része saját nevelésű fiatal, a klubhoz kötődő játékos, kazincbarcikai gyökerekkel rendelkező futballista, akik felmenő rendszerben ide is „ki tudnak futni”. Mint ahogy sérültjeink, kevesebb játéklehetőséget kapó játékosaink számára is ez a lehetőség a kompenzálásra, visszatérésre.

Egy szónak is száz a vége, több szempontból is kellemetlen és tanúságos mérkőzés volt a múlt heti, melyen ezúttal az amúgy szinte sosem „bírózó” edzőnk igazságérzete is kibillent. Ez a pár mondat pedig nem a kihagyott büntetőt, vagy a két sárgás, illetve azonnali pirosat, de leginkább nem a vereséget hivatott megmagyarázni. Nyert a Gesztely 2-0-ra, gratulálunk nekik. Csak egyszerűen szeretnénk felhívni a figyelmet egy jelenségre, aminek nincs helye a pályákon, 2023 őszén (sem).

JEGYZŐKÖNYV

B-A-Z vármegyei I. osztály

10. forduló

 

Gesztely FC Sport-Bau - Bánhorváti SE 2-0 (1-0)

Kiállítva: Hallgató 44’, Henez 87’.

 

Bánhorváti SE

Málik – Hallgató, Ádám (Henez 71’), Kazvinszki, Marczis, Zsigrai, Bottlik (Bicskey 56’), Kovács Sz., (Kórik 76’), Sikur (Tóth L. 88’), Szemere (Vislohuzov 71’), Lovasi.

Edző: Mátyás József

 

Egy jó mérkőzést játszottunk nagyon jól előkészített pályán, de a játékvezető minősíthetetlen ténykedése tönkretette a csapatom munkáját. 45 percet emberhátrányban játszva is volt időszak, amikor tudtunk dominálni a mérkőzésen. A meccs fordulópontján 1-0-nál büntetőt hibáztunk, amivel elvesztettük a sanszot a pontszerzésre.

A Bánhorváti a tabella 6. helyén áll; Hallgató és Henez 1-1 mérkőzésre szóló eltiltást kapott.


Beharangozó holnapra

Holnap hazai pályán fogadjuk az újonc Parasznya gárdáját.

A vendégek 3 győzelem, 2 döntetlen és 5 vereséggel a bajnoki tabella 12. helyét foglalják el. Mivel többször is okoztak már meglepetést az idei szezonban, nem számítunk könnyű mérkőzésre.

Ha már idegenben nem megy csapatunknak, hazai pályán próbálunk pontokat szerezni, és a tabella első felében maradni.

A mérkőzésre szeretettel várunk minden kedves szurkolót, kezdés 14.30-kor!

 

 

További híreink

Irány Budafok!

Dátum: 2023. dec 01. 10:00

A 17. fordulóban egy olyan csapat otthonába utazunk, akik egy nagyon jó kezdés után „visszább estek”, s most újra szeretnének rátalálni a helyes útra!

Magabiztos és nagyarányú győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2023. nov 30. 05:15

Holnap a bajnoki idény záró meccse jön, hazai pályán fogadjuk a Debreceni Sportcentrum csapatát.

Ma újra pályán az U14!

Dátum: 2023. nov 30. 05:00

Az ősz záró mérkőzése lesz a mai, melyet megelőzően a Cigánd ellen egy pontot szereztünk.

Tizenöt gól a záró mérkőzésen!

Dátum: 2023. nov 30. 04:38

Nemcsak gólzáporos, de fordulatos is volt az U13 őszi utolsó mérkőzése.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk