Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A szerencsés tizenhármas és a zsíros kenyér…

A szerencsés tizenhármas és a zsíros kenyér…

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek, infók, MEGYE I.

Két vereség (otthon Parasznya 1-3 és Hidasnémeti 1-2) idegenben tudott újra három pontot szerezni a Mátyás József által vezetett fiókcsapatunk, a Bánhorváti.

A mögöttünk álló hétvégén, a 13. fordulóban (!), a Sárospatak otthonából győztesként távoztak, ami – figyelembe véve a hazaiak korábbi eredményeit – bravúrosnak is mondható.

Mátyás József a rá jellemző humorral és iróniával a csütörtöki zsíros kenyér jótékony hatását emlegette a meccs után, de nyilván szakmailag is értékelt.

 

Ezer sebből vérezve, sok nehézséggel a hátunk mögött utaztunk egy jó csapat otthonába, ahol megérdemelt győzelmet aratunk. Mindkét félidőben megvoltak a lehetőségeink a további gólszerzésre, de nem tudtunk élni velük, így maradt az egygólos győzelem.

 

Az ősz végére ráfordulva a vármegyei első osztályból is még három mérkőzés maradt 2023-ban; holnap a TOP háromban szereplő, 9 győzelemmel álló MVSC-Miskolc lesz a Bánhorváti ellenfele. Méghozzá újra hazai pályán, 13 órás kezdettel. A cél egyértelmű, pont, pontok szerzése.

Ezt követően a hivatalos őszi záróforduló jön, ekkor a jelenlegi sereghajtó, Tállya otthonába látogatunk. Majd az előre hozott tavaszi bajnoki keretében – november 25-én – egy vérbeli rangadóval zárjuk az esztendőt; az Edelény-Borsodszer csapatával búcsúztatjuk a 2023-as őszi szezont.

 

HAJRÁ BÁNHORVÁTI! MINDENT BELE SRÁCOK!

 

További híreink

Irány Budafok!

Dátum: 2023. dec 01. 10:00

A 17. fordulóban egy olyan csapat otthonába utazunk, akik egy nagyon jó kezdés után „visszább estek”, s most újra szeretnének rátalálni a helyes útra!

Magabiztos és nagyarányú győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2023. nov 30. 05:15

Holnap a bajnoki idény záró meccse jön, hazai pályán fogadjuk a Debreceni Sportcentrum csapatát.

Ma újra pályán az U14!

Dátum: 2023. nov 30. 05:00

Az ősz záró mérkőzése lesz a mai, melyet megelőzően a Cigánd ellen egy pontot szereztünk.

Tizenöt gól a záró mérkőzésen!

Dátum: 2023. nov 30. 04:38

Nemcsak gólzáporos, de fordulatos is volt az U13 őszi utolsó mérkőzése.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk