Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kalandosan, de megvan a három pont!

Kalandosan, de megvan a három pont!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek, infók, MEGYE I.

Érdekesen, mondhatni kalandosan alakult fiókcsapatunk 14. fordulóbeli mérkőzése. Történt ugyanis, hogy a szombati napon országos esőzés volt, így a forduló összes pályáján mély talaj, víz, és az átlagosnál rosszabb körülmények várták a csapatokat. Bánhorvátiban is, ahová az akkor ezüstérmes pozícióban álló MVSC-Miskolc érkezett. A kilenc győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel álló gárda kicsit bele is késett a találkozóba, s így indulhatott a mérkőzés.  

Tőlünk (NB2-es csapat) senki sem játszott le, hiszen ezzel egy időben Csábi József sérülésekkel megtűzdelt legénysége már úton volt Győrbe.

„Klasszik” megye egyes csapatunk jól alkalmazkodott a körülményekhez, és már a 11. percben megmutatta, ki van otthon; hiszen Marczis Marcell góljával megszereztük a vezetést. Csávás Bence révén újabb tizenegy perc múlva egyenlített a Vasút, mi pedig hajtottunk tovább, hogy újra átbillentsük a mérleg nyelvét. Ez bravúrosan sikerült is, hiszen az első játékrész finisében először Lukács Gergő, majd Hallgató Márk volt eredményes, így a Koczán-Bolló párosnak újabb kétszer kellett a háta mögé nyúlnia. 3-1-es vezetésünk birtokába vonultunk az öltözőbe, ahonnan játszani már nem is nagyon tudtunk kijönni, ugyanis Kujbus László játékvezető a pálya alkalmatlanságára hivatkozva lefújta a mérkőzést.

 

A Bánhorváti SE csapatvezetése azért lepődött meg a furcsa döntésen, mert ezen mérkőzéssel párhuzamosan – csak ebben az osztályban - még hét mérkőzés zajlott, s az ettől mélyebb talajú, rosszabb körülmények között zajló találkozók mindegyike a pályán ért véget. Sőt, nem kell messzire menni, a múlt heti NB2-es, Haladás elleni találkozó ettől vitatottabb körülmények között ment le, fel sem merült a lefújás lehetősége.

 

Nem volt mit tenni, el kellett fogadni a játékvezető döntését, majd bízni abban, hogy a zöld gyep után a fehér asztal mellett (is) helyben hagyják csapatunk kétgólos vezetését, s ezzel együtt győzelmét, és nem egyéb döntés születik.

S így is lett, a versenybizottsági határozat alapján 3-1-es eredménnyel a Bánhorváti nyert és szerezte meg a három pontot.

 

JEGYZŐKÖNYV

B-A-Z vármegyei I. osztály

14. forduló

 

Bánhorváti SE – MVSC-Miskolc   3-1 (az első félidő után a találkozó félbeszakadt)

Gólszerzők: Marczis 11’, Lukács 351. Hallgató 44’.

 

Bánhorváti

Sándor K. – Hallgató, Tóth L, Lukács G., Kazvinszki, Bottlik, Bicskey, Zsigrai, Kovács Sz., Marczis, Lovasi.

Cserék: Sándor M., Vislohuzov, Kórik, Magyar M.

Edző: Mátyás József

 

Szombaton jön a hivatalos őszi záróforduló, ekkor a 15. helyezett Tállya otthonába látogatunk. A tabellán elfoglalt helyük azonban ne befolyásoljon senkit az előzetes esélylatolgatásban, mert attól sokkal jobb csapat a házigazda, mint ahol most állnak.

Mi az 5. helyen állva utazunk holnap és lépünk pályára 13 órás kezdéssel.

 

 

HAJRÁ BÁNHORVÁTI! MINDENT BELE SRÁCOK!

További híreink

Jegyinfók a Haladás elleni találkozóra

Dátum: 2024. máj 02. 14:00

A 31. forduló mérkőzésére a megújult sportkomplexumban kerül sor.

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk