Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ezúttal sem tudtuk feltörni a masszív tállyai védelmet

Ezúttal sem tudtuk feltörni a masszív tállyai védelmet

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek, infók, MEGYE I.

Jó pozícióból, az ötödik helyről vártuk a hétvégi tállyai mérkőzést, melyre NB2-es felnőtt keretünkből két játékos csatlakozott a Bánhorvátihoz, Szemere Balázs és Ádám Ferenc.

A találkozót műfüvön rendezték a hazaiak, ami nagy valószínűséggel a szabvány alsó korlátait feszegette, mert szokatlanul kicsinek tűnt. Erős szél volt a mérkőzés ideje alatt, ami így utólag, csapatunk veszte is lett…

A 28. percben szögletet rúgtak a hazaiak, ami félmagasan szállt a kapu felé, elsuhanva szinte mindenki mellett, majd begurult a hosszúba. Ilyen, számunkra peches góllal megszerezte a vezetést a Tállya, majd beállt masszívan védekezni. Mi hiába vezettünk szép támadásokat, domináltunk és szorítottuk be kapuja elé a hazaiakat, ezúttal nem volt meg az a minőség, ami képes lett volna megbontani ezt a védelmet. Pedig volt legalább 5-6 szép kaput eltaláló átlövésünk támadásunk, Szemere Balázs például egyedül tört be a büntetőterületen belülre, de lövése a kapufáról kifelé pattant. Ádám Ferenc kiállítása után, emberhátrányban is végig támadtunk és küzdöttünk az egyenlítésért, de a lefújást követően pont nélkül utaztunk haza Tállyáról.

 

JEGYZŐKÖNYV

B-A-Z vármegyei I. osztály

15. forduló

 

Tállya KSE - Bánhorváti SE   1-0 (1-0)

Kiállítva: Ádám 56’

 

Bánhorváti SE

Sándor K. – Hallgató, Bottlik, Szemer B. (Harsányi 79’), Kazvinszki, Bicskey (Lukács G. 46’), Zsigrai, Kovács Sz., Marczis, Lovasi (Kismarton 79’).

Edző: Mátyás József

 

Hoztuk a tavalyi Tállya elleni játékot és eredményt. Ajándékgól a mérkőzés elején. Kimaradt helyzetek, kapufa és végül pont nélkül maradtunk. A csapatot elmarasztalni nem tudom, hiszen jó minőségű játékkal végig domináltunk a masszív célfutballt bemutató, jó játékosokból álló tállyaiak ellen, még emberhátrányban is.

A csapat maradt a tabella ötödik helyén, s most szombaton az első, előrehozott tavaszi fordulóval zárja az őszi idényt. Méghozzá hagyományosan Kazincbarcikán, szombaton 15 órától a jelenleg kieső helyen álló Edelény-Borsodszer csapata lesz a vendégünk. Akik nyilván nem így szeretnének téli szünetre menni, így kemény és férfias mérkőzésre van kilátás. Nagy szeretettel várjuk a drukkereket, buzdítsák fiókcsapatunkat, megérdemlik!

További híreink

Irány Budafok!

Dátum: 2023. dec 01. 10:00

A 17. fordulóban egy olyan csapat otthonába utazunk, akik egy nagyon jó kezdés után „visszább estek”, s most újra szeretnének rátalálni a helyes útra!

Magabiztos és nagyarányú győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2023. nov 30. 05:15

Holnap a bajnoki idény záró meccse jön, hazai pályán fogadjuk a Debreceni Sportcentrum csapatát.

Ma újra pályán az U14!

Dátum: 2023. nov 30. 05:00

Az ősz záró mérkőzése lesz a mai, melyet megelőzően a Cigánd ellen egy pontot szereztünk.

Tizenöt gól a záró mérkőzésen!

Dátum: 2023. nov 30. 04:38

Nemcsak gólzáporos, de fordulatos is volt az U13 őszi utolsó mérkőzése.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk