Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Győzelemmel nyitott a Bánhorváti!

Győzelemmel nyitott a Bánhorváti!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek, infók, MEGYE I.

Március első hétvégéjén, azaz szűk egy hónap múlva folytatódik a vármegyei első osztályú bajnokság, a Bánhorváti rögtön egy rangadóval, a Sajóbábony elleni hazai mérkőzéssel vág neki a tavasznak. Addig a tervek szerint minden hétvégére jut egy-egy felkészülési mérkőzés, az első ilyenre február 03-án, szombaton a Kolorcity Sportcentrum műfüves pályáján került sor.

Az ellenfél, a vármegyei másodosztály Északi csoportjának negyedik helyezettje, a Sajószentpéter volt.

 

Bánhorváti:

Sándor Kristóf - Lukács Gergő, Bicskey Bence, Bottlik Bernát, Fábián Bence, Kovács Szabolcs, Zsigrai Bálint, Marczis Marcell, Csilus Ádám, Lovasi Dávid, Pogonyi Dominik.

Cserék: Kismarton Balázs, Kórik Bence, Magyar Máté, Harsányi Dénes.

 

A csapat egygólos félidei vezetés után 4-1 arányban győzött, a bánhorváti gólokat Csilus Á. (2), Lukács és Harsányi szerezték.

 

Mátyás József edző értékelése:

 

Első felkészülési mérkőzésünket játszottuk ebben a naptári évben egy fiatal és masszív Sajószentpéter ellen. A csapat taktikailag rendben volt, a kért feladatokat végre hajtották a játékosok, s egyénileg is voltak egészen jó teljesítmények. A helyzetek kialakítása elfogadható volt, de azok kihasználásán még dolgozni kell.

 

A téli átigazolási időszakban két távozója van fiókcsapatunknak; Sikur Péter az Edelény FC-hez, míg klubunk saját nevelésű játékosa, Vislohuzow Maxsym az Ózd/Sajóvölgye csapatához igazolt. Fiókcsapatunk keretének tagja Csilus Ádám is, aki a szakvezetés döntése alapján a Bánhorvátival folytatja a téli felkészülést.

További híreink

Feljutásra hajt vasárnapi ellenfelünk

Dátum: 2024. febr 24. 10:00

A Vasas számára egyre elérhetőbb közelségbe kerül a második hely, ők ezért, mi pedig a stabil középmezőnyért küzdünk majd.

A ráadás nyolcadik percében mentett pontot ősszel a Vasas

Dátum: 2024. febr 23. 11:30

Emlékezetes volt az idei párharc első felvonása, vasárnap pedig a 22. forduló keretében fogadjuk feljutásért küzdő fővárosiakat.

U14: gólzáporos tavaszi szezonnyitó

Dátum: 2024. febr 22. 14:00

Bár volt tartása csapatunknak, s lőttünk is négy gólt, a három pontot nem sikerült itthon tartani.

A legkisebbek is Cigándon jártak

Dátum: 2024. febr 21. 13:30

A XIII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Tornán szerepelt U7-es korosztályunk.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk