Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Rajt a vármegyei I. osztályban

Rajt a vármegyei I. osztályban

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek, infók, MEGYE I.

Jó pozícióból, a tabella ötödik helyéről várja a tavaszi nyitányt fiókcsapatunk, a Bánhorváti.

A B-A-Z Vármegyei I. osztályú bajnokság 16 fős mezőnyének első harmadában is van már azért jelentős különbség a csapatok között, hiszen a toronymagasan vezető Ózd-Sajóvölgye csapatának 46 pontja, míg fiókcsapatunknak ötödikként 24 áll jelenleg a neve mögött. Innentől kezdve azonban finomam szólva is sűrű a mezőny, hiszen a második etapban csupán két (!) pontos szórás van a 6. és a 11. helyezett csapatok között. Míg az utolsó öt gárdát éppen mai ellenfelünk, a Sajóbábony „vezeti” 19 ponttal, s az utolsó helyezett Edelénynek pedig 13 egysége van a tavaszi rajtot megelőzően.

Vagyis – hasonlóan az NB2-es mezőnyhöz – itt is minden egyes mérkőzésnek, pontnak komoly jelentősége van a végelszámolást illetően.

 

A Bánhorváti csapatánál a téli felkészülés alatt voltak változások, ahogy arról már korábban részletesen is beszámoltunk.

Két új/régi játékos csatlakozott a kerethez, mindketten az Ózd/Sajóvölgye együttesétől érkeztek: a 28 éves balszélső, Fábián Bence, illetve a 24 éves támadó, Pogonyi Dominik.

Távozók Sikur Péter (Edelény-Borsodszer) és Vislohuzow Maxsym (Ózd/Sajóvölgye).

Fejes Ádám rehabilitációját követően – kölcsönadás keretében) a DVTK NB3-as csapatánál szeretne minél több és minőségi játékpercet szerezni, hogy visszatérhessen Csábi József keretébe. Kovács Szilárd pedig várhatóan ezen a hétvégén Mátyás József keretében kap helyet. 


Nem túl vastag a Bánhorváti kerete így sajnos, de a téli felkészülés Mátyás József szerint a sérülések és az egyéb nehézségek ellenére is jól sikerült. Három felkészülési találkozót sikerült lejátszani az előzetesen tervezett négy helyett, hiszen a játékos hiány nemcsak fiókcsapatunkat, de általánosságban sok más vetélytársunkat is érinti. Ebből egyet tudtak megnyerni a srácok, de a másik két találkozó is jól szolgálta a felkészülésnek azt a szakaszát, amiben éppen járt a csapat.

A mai mérkőzésen egyértelmű cél a győzelem, de a Sajóbábony 12. helye azért csalóka, hiszen egy masszív, szervezett futballt játszó csapat érkezik a Kolorcity Sportcentrumba.

Kezdés 14.30-kor, szeretettel várjuk a drukkereket, a belépés ingyenes!

Hajrá BSE!

Hajrá Barcika!

További híreink

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk