Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Minden jó, ha jó a vége!

Minden jó, ha jó a vége!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek, infók, MEGYE I.

Hiába sereghajtó a „borsodi-sörös” csapat, egy masszív és könnyen nem verhető gárda hírében állnak megyeszerte. Ehhez hűen nem is volt könnyű dolga Mátyás József csapatának, akik bár hamarább is lezárhatták volna ezt a találkozót, végül egy utolsó perces Pogonyi góllal szerezték meg a három pontot. Fiókcsapatunk kapujában a KBSC NB2-es keretének kapusa, Király Mátyás védett, Kovács Szabolcs sérülés miatt ezúttal nem játszott, de így is volt utánpótlás korú játékos a Bánhorváti keretében, a 17 éves Lakatos Krisztofer személyében.

JEGYZŐKÖNYV

B-A-Z vármegyei I. osztály

17. forduló

Bőcs KSC – Bánhorváti 0-1 (0-0)

Játékvezetők: Tóth J. (Szutorcsik, Kiss B.)

Gólszerző: Pogonyi D. 90’.

Bánhorváti

Király – Hallgató, Bottlik, Pogonyi, Kazvinszki, Bicskey (Sándor K. 68’), Tóth L., Zsigrai, Fábián (Lakatos K. 91’), Marczis, Lovasi (Kismarton 68’).

Edző: Mátyás József

Nagyon sokat dolgozott a csapat a győzelemért, gyorsan és jól alkalmazkodtunk a pálya talajához és az ellenfél játékához. Voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények, de összességében is jó teljesítményt nyújtottunk, dicséret mindenkinek! Korábban is lezárhattuk volna a mérkőzést, de ez a végére maradt. A továbbiakban sikereket a hazaiaknak. Szép volt fiúk!!!

Az ötödik helyen álló csapat az előttünk álló hétvégén kemény fába vágja a fejszéjét, hiszen a listavezető és bajnokesélyes Ózd/Sajóvölgye csapata ellen lépnek pályára. Ezúttal már abszolút hazai környezetben, hiszen szombaton három órakor már a bánhorváti füves pályára futnak majd ki a srácok.

Ahogy a Bánhorváti közösségi oldal beharangozójában is olvasható; a vendégek szárnyalnak az idei szezonban, eddig veretlenül vezetik a tabellát. A feladat tehát nehéz, de nem lehetetlen, Mátyás József fiai szeretnék egy kicsit megcibálni az oroszlán bajszát… Mint írják, a csapatnál remek a hangulat, a srácok elszántak, s a hétvégén teljes mellbedobással harcolnak a sikerért!

Hajrá Bánhorváti,

hajrá Kazincbarcika!

 

További híreink

Szoros vereség, féllábbal már az élvonalban a Nyíregyháza

Dátum: 2024. ápr 15. 10:00

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában az éllovas Nyíregyháza Spartacus FC-t fogadtuk.

Harcoljunk a pontokért!

Dátum: 2024. ápr 14. 13:00

Így készül csapatunk a Merkantil Bank Liga 28. fordulójára.

Nagyon közel volt a pontszerzés ősszel

Dátum: 2024. ápr 13. 12:52

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában a bajnokesélyes érkezik a Kolorcity Arénába.

U15: komoly gólkülönbségű vereséget szenvedett a csapat

Dátum: 2024. ápr 12. 13:00

Balogh József edző szerint ellenfelük győzelme megérdemelt, de a különbség túlzó.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk