Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Bánhorváti: négy távozó, öt érkező, értékes pontszerzés a bajnoki nyitányon

Bánhorváti: négy távozó, öt érkező, értékes pontszerzés a bajnoki nyitányon

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek, infók, MEGYE I.

Megkezdődött a 2024/2025-ös bajnoki szezon a vármegyei I. osztályban játszó Bánhorváti csapata számára is. A ligának ezúttal is 16 gárda vágott neki, akik őszi-tavaszi bajnoki rendszerben feszülnek egymásnak.

A Mátyás József által irányított gárda a nyáron elvégezte azt az edzésmunkát, ami az idei jó szereplés érdekében szükséges volt, s közben kisebb ráncfelvarráson is átesett.

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a nyári átigazolási időszakban mind a távozó, mind pedig az érkező oldalon is volt mozgás.

Hallgató Márk az Alsózsolca, Lovasi Dávid pedig a Felsőzsolca játékosa lett, Lukács Gergő tanulmányai miatt, Kórik Bence pedig a több játéklehetőség reményében távozott.

Az érkező oldalon öt új futballistát üdvözölhetünk fiókcsapatunkban: a rutinos Sebők Tibor és Jobbik Mátyás mellett „hazatért” Pogonyi Benjámin, illetve Bári Szabolcs személyében védőt is igazoltunk. Mellettük klubunk U19-es csapatából Kerékgyártó Tamás is a Bánhorváti keretének tagja lett, jól demonstrálva az átjárhatóságot.

A szezon nyitómérkőzését hazai környezetben játszotta a csapat, s rögtön egy jó kis rangadóval kezdtek, hiszen a Sajóbábony ellen léptek pályára szombat délután a srácok.

A hivatalos krónikák szerint rekkenő hőségben, közepes iramú és küzdelmes mérkőzésen gólnélküli döntetlen született.

JEGYZŐKÖNYV

Bánhorváti SE – Sajóbányi VSE 0-0 (0-0)

Jók: az egész csapat

Bánhorváti:

Málik – Pogonyi, Bottlik (Bári), Kovács Sz. (Kerékgyártó), Kazvinszki, Harsányi, Zsigrai, Jobbik, Marczis (Kismarton, Bicskey), Fábián (Tóth L.), Sebők (Pogonyi).

Edző: Mátyás József

Nagyon nehéz időszak áll mögöttünk, de bízunk benne, hogy a jövőkép stabil lesz. Kiváló emberekből álló csapatom van, ami nagyszerű közösséget alkot, s ez a mai napon is jól játszott. Több kapufáig eljutottunk, de a szerencse és egyéb tényező is a vendégekkel volt. Sok boldogságot és hosszú életét kívánunk Pogonyi Zentének! Nagyszerű játékvezetés.

A Bánhorváti az első fordulót követően a tabella 8. helyén áll 1 ponttal, folytatás e hét szombaton a Hidasnémeti otthonában.

Csak érdekességként: vendéglátóink az első fordulóban nem léptek pályára, miután a sajtóban megjelentek szerint sportorvosi problémák miatt a találkozóra nem került sor Edelényben.

További híreink

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Vasárnap Ajkára utazunk

Dátum: 2024. okt 19. 08:13

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában az FC Ajka vendégei leszünk

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk