Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Stabil NBII-es pozíció a cél

Stabil NBII-es pozíció a cél

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Stabil NBII-es pozíció a cél

Keretet hirdetett a KBSC

A 2017/2018 NBII-es Merkantil Bank Liga bajnoki rajtja előtt sajtótájékoztatót tartott a KBSC FC július 28-án.

 

A Gulyás Tibor ügyvezető elmondta, nagy megtiszteltetés, hogy a csapat, a kazincbarcikai futball hagyományokat tovább ápolva, négy év után ismét másodosztályban szerepel. A klub elsődleges terve egy erős, stabil NBII-es pozíció megtartása, egy olyan csapat kialakítása, akik alakítani tudják a tabellát. Ehhez a játékosállomány és a szakmai stáb is adott.

„Egyelőre nem a bajnoki cím a cél, de fontos, hogy magabiztosan szerepelés. Később pedig átértékelhetjük a céljainkat.” – mondta Gulyás Tibor.

 

Vitelki Zoltán a kazincbarcikai játékos éveiről, a felkészülési időszakról, stábjáról és a lehetséges jövőképről beszélt.

 

„Korábban, a Barcika játékosaként is nagyon szerettem Kazincbarcikát. Akkor arra gondoltam, hogy egyszer talán itt még edző is lehetek, így lett. Örülök, hogy az edzői feladatok most kezdődtek el, ettől a szezontól, örülök a kollégáknak, a csapatnak. Kemény felkészülésen vagyunk túl, az edzőmeccsek alkalmával a jövőben szeretnék még erősebb csapatokkal játszani, hogy a játékosaim érezzék, az NBII-ben komoly küzdelem vár rájuk. Minden mérkőzésen győzelemre számítok. Ez alap. Talán a játékosok is megértik azt, hogy egyetlen mérkőzésen sem szabad pályára lépni úgy, hogy nekünk jó az x. Igyekeznünk kell megtartani azokat az eredményeket, amiket folyamatosan el tudunk érni, ettől lehetünk stabilak. Nem szeretnék pengeélen táncolni. Olyan csapat kialakítása a cél, melynek a játéka élvezhető, és a szurkolók is azt mondják, hogy minket érdemes megnézni minden mérkőzésen.” – mondta Vitelki Zoltán vezetőedző.

 

A kék-sárgák először idegenben, a Békéscsaba ellen lépnek pályára július 30-án a Merkantil Bank Liga első fordulójában. A hazai mérkőzéseket terveik szerint rövid ideig Tiszaújvárosban játsszák majd, amíg a kazincbarcikai pályát a másodosztály szabályainak megfelelően ki tudják alakítani.

 

A sajtótájékoztatón jelen volt a klub teljes játékoskerete, és szóba került a klub megújult honlapja is, melyen folyamatos tájékoztatást adnak majd az eredményekről és a klubban zajló munkáról.

További híreink

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

U15: megjött az áttörés!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:00

Nagyarányú győzelem idegenben, ma pedig hazai környezetben gyűjtögethetjük tovább a pontokat.

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk