Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Négyszeres bajnok ellen, idegenben mérkőzik a KBSC

Négyszeres bajnok ellen, idegenben mérkőzik a KBSC

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 14. fordulójában Győrben lép pályára a hétvégén a KBSC. A kék-sárgák az elmúlt évben az NB III nyugati csoportját megnyerő Győri ETO-val mérkőznek.

Nem vár könnyű mérkőzés a kazincbarcikai labdarúgókra vasárnap, hiszen Takács Péterre keresztszalag-szakadása miatt hosszú ideig nem számíthat Vitelki Zoltán. A barcikai tréner azonban ezúttal is szeretné győzelemre vezetni fiait. A két vereség után a legutóbbi fordulóban végre pontot szereztek Borosék, és szeretnék, ha Győrben szintén tovább gyarapodhatna a KBSC pontszáma.

Az ellenfél elég rapszodikus teljesítményt nyújt eddig a bajnokságban, hiszen 4 győzelem, 4 döntetlen és 5 vereség eddig a győriek mérlege. A korábbi, négyszeres bajnok edzőt váltott, Szentes Lázár vette át az irányítást a 11. fordulótól. Szentes Lázár a győri aranykorszak korábbi válogatott játékosa Vitelki Zoltánnal is dolgozott együtt Diósgyőrben a 2012/2013-as szezonban. A szakember irányításával az ETO a legutóbbi 3 mérkőzéséből egyet megnyert – a feljutásra is pályázó Nyíregyháza otthonában, - valamint döntetlent játszott hazai pályán a Doroggal és vendégként a Soroksárral. Azonban az utóbbi időszak javuló formája ellenére is csupán 13. a Győr 16 ponttal.

A Kazincbarcika legutóbb egy pontot szerzett a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésen, de ezen a találkozón már a 4. percben megsérült a KBSC legjobbja, Takács Péter. Az ő játéka, kreativitása és góljai hiányozni fognak Győrben is. A Kazincbarcika folytatná jó idegenbeli szereplését, hiszen eddig mindössze kétszer, a Budaörstől és Soprontól szenvedett vereséget vendégként. A megfelelő koncentráció, a helyzetek kihasználása, valamint a fegyelmezettség lehet a kulcsa a győri mérkőzésnek. Vitelki Zoltán most is, mint mindig, győzelemmel számol. A siker azért lenne fontos, mert így nem nőne a barcikaiak hátránya az MTK-val és a Kisvárdával, és nem csökkenne előnye az üldözőkkel szemben. Az NB II élcsoportja most is sűrű, hiszen a KBSC 24 ponttal a 3., míg a 4. Szolnoknak 22, az 5. Békéscsabának 21, a 6. Gyirmótnak, a 7. Nyíregyházának és a 8. Soroksárnak 20-20 pontja van. A VKW ETO FC Győr – Kazincbarcika mérkőzés október 22-én vasárnap 17 órakor kezdődik, a játékvezető Bogár Gergő lesz.

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk