Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KBSC-ZTE mérkőzés

KBSC-ZTE mérkőzés

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Tiszaújváros, 300 néző
Vezette: Nagy Norbert (Berettyán Péter, Szert Balázs)

Kazincbarcika:
Somodi – Palmes, Heil, Belényesi, Lőrincz (Varga M., 68.) – Sigér, Hegedűs (Burics, a szünetben) – Micsinai, Engel (Kristófi, 82.), Süttő - Boros
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

ZTE FC:
Szappanos – Szabó M. (Kertész T., 67.), Forgács, Koszó, Bedi – Dubek, Nagy T., Ágoston (Fujsz, 68.), Végh G. (Ekker, 61.) – Babati, Vernes
Vezetőedző: Zoran Spisljak

Gólszerzők: Engel (19.), Süttő (63. – 11-esből)
Sárga lap: Engel (36.), Sigér (45.), Belényesi (51.) ill. Ágoston (62.), Vernes (64.), Babati (91.)
Piros lap: Süttő (91.)

A Zalaegerszeg kezdte a találkozót. Hajrá Barcika!

4. perc: Engel végzett el szögletet a jobb oldalról, középen Palmes és Belényesi is érkezett, de Szappanos szögletre ütötte a labdát. Az újabb szögletet ismét Engel végezte el, a kapu előtt Heil fejelt a kapu fölé.

14. perc: Süttő bedobását követően Engel iramodott meg a kapu felé, de a vendég védők az utolsó pillanatban tisztázni tudtak.

17. perc: Heil ugratta ki Micsinait, aki Boroshoz passzolt, azonban a lövés előtt a vendég védők ismét tisztázni tudtak.

A 19. percben Engel Alex megszerzi a vezető gólt!

Boros egy cselt követően 14 méterről a bal kapufát találta el, a kipattanóra Engel érkezett, lövését Szappanos bravúrral kiütötte, de a partjelző jelzett, hogy a labda már áthaladt gólvonalon!

KBSC-ZTE 1-0!

24. perc: Süttő 25 méteres szabadrúgását Szappanos védte.

25. perc: Babati cselezgetett a jobb szélen, majd a kapu elé ívelt, a labda veszélyesen szállt, de végül elkerülte a kaput.

28. perc: Vernes lépett ki a védők között, majd 16 méterről kapura lőtt, de Somodi védeni tudott.

31. perc: Babati végzett el szabadrúgást 25 méterről, a labda azonban elkerülte a kaput.

45. perc: Sigér Ákos is sárga lapot kapott.

Véget ért az első félidő, Engel Alex 19. percben szerzett góljával 1-0-ra vezetünk a Zalaegerszeg csapata ellen

A félidőben cseréltünk, Burics lépett pályára Hegedűs helyett. A második félidőt csapatunk kezdte.

50. perc: Sigér ugratta ki remek ütemben Borost, aki egy az egyben vezethette kapura a labdát, mégis Engelhez akart passzolni, így oda lett a ziccer. A kontratámadás végén Vernes passzolt Véghez, aki 10 méterről a kapu fölé bombázott.

61. perc: Engelt buktatták a 16-oson belül, 11-es!

A 63. percben Süttő értékesítette magabiztosan a bűntetőt!

KBSC-ZTE 2-0!

Az NB II 15. fordulójában a Zalaegerszeg csapatát fogadtuk Tiszaújvárosban. Csapatunk a találkozót megelezően már négy mérkőzés óta nyeretlen volt. Ráadásul ebből a négy meccsből hármat elvesztettünk, míg a Zalaegerszeg egy Soroksár elleni győzelemmel érkezett hozzánk. A találkozó első perceiben támadólag léptünk fel, bár helyzetet nem sikerült kialakítani, de többet birtokoltuk a labdát a vendégeknél. A 19. percben góllá érett fölényünk, mikor Boros kapufáját követően a kipattanó labdát Engel juttatta a gólvonal mögé. A gólt követően a vendégek is próbáltak változtatni, de igazi helyzetük nem alakult ki, csak Babati lövései és beadásai jelentettek kisebb veszélyt, de Somodi rendre a helyén volt. Így az első félidő egy gólos barcikai vezetéssel zárult.

A második félidő rögtön egy Boros ziccerrel indult, azonban támadónk rossz megoldást választott, így nem született meg az újabb gól. A túl oldalon viszont kellett izgulnunk, mert a vendégek egyik szabadrúgása után Palmes a gólvonalról tudta csak kivágni a labdát. Az első negyed óra egerszegi nyomása után ismét csapatunk percei következtek. A 62. percben Engel harcolt ki büntetőt, amelyet Süttő értékesített magabiztosan. A gólt követően újabb helyzeteink maradtak ki, Sigér és Engel is lőhetett, de lövéseik célt tévesztettek. A vendégek a 66. percben Vernes révén hagytak ki nagyobb helyzetet, majd 2 perc múlva a túl oldalon Boros fejelt közelről a kapu fölé. A 74. percben Vernes a kapufát találta el, majd az utolsó 10 percben is akadt veszélyes zalaegerszegi helyzet, de a vendégeknek nem sikerült bevenniük Somodi kapuját. A 91. percben egy kakaskodást követően Süttőt kiállította a játékvezető, az eredmény azonban már nem változott, csapatunk négy bajnokit követően újra nyerni tudott.

 

Vitelki Zoltán: Köszönöm a srácok hozzáállását! Nehéz héten vagyunk túl, végig azt súlykoltuk a játékosoknak, hogy bármi áron is, de meg kell nyerni ezt a találkozót. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek a mérkőzésen, de mi profi módon játszottunk és egy jó csapat ellen megérdemelten nyertünk.

Zoran Spisljak: Küzdelmes meccs volt, gratulálok a Barcikának, mert jól használta ki a helyzeteit. Az első félidőben az első helyzetét belőtte a hazai csapat, a második félidőben pedig hiába volt rengeteg lehetőségünk, ezek rendre kimaradtak. Több csatárral álltunk fel, veszélyesek is voltunk, de az eredmény miatt mégis csalódottak lehetünk

További híreink

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Hat mérkőzés van vissza a Merkantil Bank Liga idei szezonjából

Dátum: 2024. ápr 17. 12:00

Ebből három meccset idegenben, hármat pedig a Kolorcity Arénában játszunk. Országjáró túránk következő állomása Tiszakécske lesz.

Botlott az ETO, előzött a Vasas, már az angyalföldi gárda áll a feljutó pozícióban

Dátum: 2024. ápr 16. 17:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 28. fordulójára.

Szoros vereség, féllábbal már az élvonalban a Nyíregyháza

Dátum: 2024. ápr 15. 10:00

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában az éllovas Nyíregyháza Spartacus FC-t fogadtuk.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk