Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika 2-0 (0-0)

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika 2-0 (0-0)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika 2-0 (0-0)
Nyíregyháza Városi Stadion, 1000 néző
Vezette: Nagy Norbert (Medovarszki János, Horváth Róbert)

Nyíregyháza:
Jova - Szokol, Rubus, Fodor F., Forró - Ötvös, Csillus - Sinanovic (Szabó B., 77.), Pekár (Holdampf, 86.), Papp M. (Rezes, 50.) - Hornyák
Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Kazincbarcika:
Somodi - Tóth Sz., Heil, Belényesi, Süttő - Mikló, Palmes (Kovács O., 77.) - Kristófi, Engel, Kanalos (Boros, 79.) - Bene
Vezetőedző: Koleszár György

Gólszerzők: Hornyák (60., 93.)
Sárga lap: Szabó B. (90.) ill. Palmes (56.), Belényesi (72.), Kovács O. (89.), Kristófi (90.)

Nyíregyházi rohamokkal indult a találkozó, az első 10 percben Somodinak és a védelemnek is többször kellett nagy helyzetben menteni, de úgy tűnt, hogy ezzel az első félidőre el is lőtte az összes puskaporát a hazai gárda. A folytatásban egyre bátrabbak lettünk és néha remekbe szabott támadásokat is vezettünk, miközben a hazaiak gyakran a félpályát is alig lépték át. Az első félidő hajrájában Bene többször is nagy helyzetbe került, de Jova eszén nem sikerült túljárnia. 

A második félidő elején sem változott sokat a játék képe, hiszen két gyors helyzettel indítottunk, de gólt nem sikerült szereznünk, amit a 60. percben a Nyíregyháza megbosszult. Egy bal oldali akció végén a 16-oson belül 12 méterről Hornyák lőtt a kapunkba. Gyorsan növelhette volna előnyét a hazai csapat, azonban percekkel később Csillus óriási bombája a felső lécről vágódott le. A folytatásban ismét előttünk adódtak helyzetek, azonban hiába voltunk többször is közel az ellenfél kapujához nem sikerült betalálni. A hajrában már mindent egy lapra feltéve rohamoztunk, amit a Nyíregyháza az utolsó percben kihasznált és Hornyák góljával végképp eldöntötte a mérkőzést. 

Jók: Hornyák, Sinanovic, Csillus ill. Kristófi, Heil, Belényesi, Engel

Lucsánszky Tamás:
Kicsit tartottam a mérkőzéstől, hiszen rengeteg meccset kell lejátszanunk ebben a hónapban. Mind az első, mind a második félidőben ellenfelünk fölé nőttünk és ha a helyezeteinknél jobban koncentrálunk, akkor nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. 

Koleszár György:
Küztudott, hogy más célokért küzd a két csapat. Ha az egész mérkőzésen látottakat veszem figyelembe - lehet hazabeszélek - de a döntetlen reálisabb lett volna a helyzetek alapján. A két kapott gól egyéni hibák alapján esett, igaz a második esetében már mi kitámadtunk és ebbe hibáztunk bele. Egy hete nyertünk 1-0-ra három pont járt érte, most jobban játszottunk, de ezért nem járt pont. Ha a csapat így játszik a hátralevő mérkőzéseken, akkor kiharcolhatjuk a bennmaradást. Természetesen gratulálok a Nyíregyházának! A hazaiak öröméből azt veszem le, hogy talán nem is olyan rossz csapatot győztek le. 

További híreink

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk