Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/MTK BUDAPEST - KAZINCBARCIKA: A VEZETŐEDZŐK ÉRTÉKELTEK

MTK BUDAPEST - KAZINCBARCIKA: A VEZETŐEDZŐK ÉRTÉKELTEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Pont nélkül zárta a Merkantil Bank Liga 2019/2020-as szezonjának nyolcadik fordulójában megrendezésre került MTK Budapest elleni mérkőzését a Kazincbarcika. A mérkőzést követően a csapatok vezetőedzői, Michael Boris a hazaiaktól, valamint a Gálhidi György a vesztes fél oldaláról is értékelték a mérkőzést.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

Egyérteleműen az MTK kezdte jobban a vasárnapi találkozót, a hazai csapat többet birtokolta a labdát és minél előbb törekedett a vezetés megszerzésére, így egy jó iramú mérkőzés elébe néztünk a tegnapi nap délutánján. Az MTK játékosai az első játékrész első felében többször is gólt szerezhettek volna, ahogy Berki, Lukács vagy éppen Toma helyzeteiből nekünk is meg voltak a lehetőségeink. A meccs a 35. percben hozott nagy fordulatot, hiszen egy Bognár István által elvégzett szöglet után a játékvezető Fótyik Dominik kapu előtti mozdulatát kezezésnek ítélte meg, ennek értelmében játékosunknak el kellett hagynia a pályát, így emberhátrányban és egy Bognár által elvégzett büntetőt követően 1:0-ás hazai vezetéssel folytatódott a meccs. A második játékrészben fokozottan a védekezésünkre koncentráltunk, hiszen az egyenlítő találat megszerzése mellett az is fontos volt, hogy ne kapjunk újabb gólt, utóbbi sikerült, előbbi azonban elmaradt, ahogy a második félidő nagy helyzeteiről sem beszélhetünk. MTK BUDAPEST - KAZINCBARCIKA 1:0

MICHAEL BORIS

"Természetesen elédegett vagyok az eredményel, fontos volt hogy a szerdai Vasas elleni találkozó előtt győzni tudjunk és közelebb kerüljünk az élmezőnyhöz. A piros lap utáni játékkal már nem voltam annyira elégedett, meg kell majd néznem videón miért nehezítettük meg a saját dolgunkat és miért volt olyan hektikus a játékunk. A piros lapig jól játszottunk, többet birtokoltuk a labdát, de tíz ember ellen meg kellett volna szereznünk a második gólt, a további meccseken jobban kell védekeznünk. A játékunkban az utolsó passzok pontatlanok voltak, túl közel kerültünk az ellenfélhez , nem találtuk meg a megfelelő megoldásokat és 2-3 passz után rögtön indítani akartunk."

GÁLHIDI GYÖRGY

"Az elmúlt hetekben a Vasas, a Nyíregyháza, és további jó csapatok ellen értünk el döntetlent és a mai mérkőzésben is benne volt ez. Sajnos azt érzem, hogy egy jogtalan tizenegyes döntötte ma el a meccset. Tíz emberrel is hajtottak a játékosaim és nagyon nagyot küzdöttek, meg volt a lehetőségünk az egyenlítésre a mérkőzés vége felé, de ez most így sikerült. A játékosaim mindent megtettek, nagyon büszke vagyok rájuk. Nem játszottunk nagyon jól, de küzdöttünk, hajtottuk és szívünket-lelkünket kitettük."

Kép forrása: MTK Budapest Facebook

További híreink

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk