Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KAZINCBARCIKA - FC AJKA : ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

KAZINCBARCIKA - FC AJKA : ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Pontszerzéssel zártuk a Merkantil Bank Liga tavaszi szezonjának első mérkőzését.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

Két felemás félidőnek lehettünk tegnap tanúi a Merkantil Bank Liga 22. fordulójában megrendezett Kazincbarcika - FC Ajka mérkőzésen. A februári hideg ugyan sehol sem volt, azonban az erős szél nagyban meghatározta a találkozót. Annak ellenére, hogy a mérkőzés első perceiben uralni véltük a játékot hamar fordult a kocka és a vendégek egyértelműen többet birtokolták a labdát és a számukra kedvező széljárásnak köszönhetően leginkább a kazincbarcikai térfélen zajlott a játék. A folyamatos nyomást követően egy szöglet után Lengyel Béla szerezte meg az Ajka vezetőtalálatát. Az első játékrészben több lehetőség is nyílt vezetésük növelésére, de a félidő után nagyban javult a Kazincbarcika játéka és ekkor már a szél is minket segített, így sorra tudtuk kidolgozni helyzeteinket. Kovác Alan és Farkas András sikertelen kapuralövései után a 69. percben egy bedobást követően első KBSC színeiben játszott mérkőzésén Németh Tamás szerezte meg egyenlítő találatunkat. A meccs hátralévő húsz perce a cseréket leszámítva  Németh újabb lehetőségét, valamint Krausz Raul kimaradt helyzetét tartogatta csak. 
KAZINCBARCIKA - FC AJKA 1:1

DZURJÁK JÓZSEF

"A nagy szél mondhatni meghatározta a mai mérkőzést, hiszen az első félidőben az Ajkát segítette és így inkább mi térfelünkön zajlott a játék és ekkor egy pontrúgásból előnybe is kerültek. Ezekre  a szituációkra készültünk a legjobban egy figyelmetlenségből mégis vezetést tudtak szerezni a vendégek. Mindemellett azt is el kell ismerni, hogy szerencsénk is volt, hiszen egy következő pontrúgásból növelni is tudták volna az előnyüket és így az első játékrészben akár meg is nyerhették volna a meccset. A második félidőben tudtam, hogy a szél támogatásával nekünk is meg lesz az esélyünk ugyanerre, meg is volt.  Nagyot küzdöttek a fiúk, egy kicsit több szerencsével meg is nyerhettük volna a mérkőzést, de így el kell ismernem, hogy egy igazságos döntetlen született."
 

KIS KÁROLY

"Az első féldiőben nagyszerűen játszottunk, megszereztüka  vezetést, majd két kapufát is lőttünk, ekkor eldönthettük volna a találkozót, hiszen lényegesen jobban játszottunk, mint a hazaik. Hozzá kell tennem, hogy az első játékrészben a szél is inkább minket támogatott, de mivel nem döntüttük a találkozót nagy árat fizettük. A második félidőben a haziak feljöttek és nagyon feljavultak és egy bedobást követően meg is szerezték az egyenlítő gólt. Két ellentétes félidőt láttam ma, az elsőben mi játszottunk jobban, a másodikban pedig a hazaiak."
 

 

Kép forrása: boon.hu/ Ádám János

További híreink

Ötödször a Szentlőrinc ellen

Dátum: 2024. szept 19. 21:40

Az elmúlt négy évben négyszer játszottunk következő ellenfelünkkel

Bánhegyi Bogdán megsérült, pénteken műtik

Dátum: 2024. szept 19. 08:22

A Kisvárda elleni felkészülési meccsen kapott rúgást kapusunk

Fejes Ádám Putnokon folytatja kölcsönben

Dátum: 2024. szept 18. 13:04

Saját nevelésű játékosunk az NB3-ban kap lehetőséget

Utánpótlás hírek – Két győzelem, két vereség a hétvégén

Dátum: 2024. szept 18. 11:08

Ezúttal is jó meccseket játszottak utánpótlás csapataink

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk