Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KRAUSZ RAUL LETT A MECCS LEGJOBBJA

KRAUSZ RAUL LETT A MECCS LEGJOBBJA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A tegnapi mérkőzést követően nehéz volt egy játékost választani a meccs legjobbjának, hiszen az egész csapat szervezetten és igazán felkészülten játszott. Toma György pontrúgásai  és szabadrúgásai is hibátlanok voltak, Fótyik Dominik védekezésben segített sokat, Horváth László bravúros védéseivel nem egy góltól mentette meg csapatunkat, ahogy Fila Károly is jól szállt be a játékba és számos győri lövést hatástalanított a kapuból. A WKW ETO FC Győr elleni találkozón a Kazincbarcika csapatának játékosai kivétel nélkül idei legjobb formájukban futballoztak. Két gólunkat Kovác Alan és Krausz Raul szerezték, akik szintén nagyban hozzájárultak pontszerzésünkhöz,a találkozó legjobbját elsőként Koszta Péter sportigazgató nevezte meg, aki most Krausz Raulnak adta a címet.


Sajnos végül ismét döntetlennel ért véget a találkozó. Hogyan értékelnéd a mérkőzést? 

Az első félidőben sokkal jobban játszottunk mint a Győr, mentálisan is jobbak voltunk, jobban akartunk a győzelmet és ez a pályán is láthatóvá vált. Erősebbek voltunk, mint a vendég csapat, ageresszívan fociztunk és úgy tűnt a tegnapi mérkőzésen nem kell aggódnunk. 2:0-ás vezetés után sajnos az első félidő vége előtt kaptunk egy gólt, ezután a második játékrészben nagyon ránk jöttek és több veszélyes helyzetük is volt, ahogy nekünk is, így szinte biztosak lehettünk a győzelemben. A hosszabbítás utolsó perceiben a játékvezető egy megkérdőjelezhető tizenegyessel döntetlenhez segítette a Győrt, amit sajnos értékesíteni is tudtak. Úgy gondolom, hogy elvesztettünk két pontot és most a vendégeink kaptak egyet ajándékba.

Nem véletlenül lettél te a mérkőzés legjobbja, hiszen végig koncentráltan és jól játszottál. Hogyan láttad a mai teljesítményedet?

Sajnos elég rosszul kezdtem a mérkőzést, de ez fejben nem tudott megzavarni így hamar felvettem a meccs ritmusát és egyre javult a teljesítményem, amit a gól is biztosított. A sárga lap miatt azonban nagyon szomorú vagyok, hiszen ez azt jelenti, hogy a vasárnapi Vasas elleni mérkőzést ki kell hagynom.

Zsinórban második mérkőzéseden szereztél gólt a csapatnak, minek tulajdonítod ezt a jó szériát?

Toma György pontrúgásait követően nagyon jól érkeztem, ezt sokszor gyakoroljuk is és most is ennek köszönhetően tudtam növelni a kidolgozott előnyünket. Örülök, hogy Tiszakécske után rögtön hazai pályán is gólt tudtam szerezni. Remélem ezt a jó formát tovább tudom folytatni a következő mérkőzéseken is.

Fotók: Kepecz Zsolt / Putnok FC

 

További híreink

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

U15: megjött az áttörés!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:00

Nagyarányú győzelem idegenben, ma pedig hazai környezetben gyűjtögethetjük tovább a pontokat.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk